kamilawa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Żałuję, że ludzie nie mówią tym samym językiem co my - psy. Opowiedziałbym im całą historię, dlaczego znalazłem się w przytulisku. Oni się tylko domyślają, albo wyrzucił mnie pan, bo już mu się znudziłem, albo zwiałem gdzieś szukając czegoś fajnego do zabawy. Tęsknie za moim domkiem, może nie miałem tam luksusów, może pan się mną dobrze nie zajmował, ale i tak go kochałem. Psy już tak mają, że oddają się ludziom całkowicie, chyba dlatego cierpimy. Jestem w schronisku krótko, jeszcze jestem na kwarantannie. Nie mogę się pogodzić z faktem, że pracownicy nie maja dla mnie czasu - przecież ja potrzebuje głaskania! Wręcz się tego domagam, więc gdzie oni są? Moi towarzysze mówią, że są bardzo zajęci, w schronisku jest 200 takich jak ja, nie każdego mogą długo drapać za uchem. Dzisiaj pewna pani wzięła mnie na spacer - jak ja się cieszyłem! Biegałem jak szalony. Żebyście wiedzieli jaki ten świat jest ciekawy! Nie ma sensu siedzieć za kratami gdy można podziwiać takie piękne widoki. Ten puszysty śnieg... Prawda, troszkę rozrabiałem, pani musiała mnie mocno trzymać, ale nauczę się ładnie chodzić, kilka spacerków i będę zadowolony. Dbają tu o mnie, dobrze mnie karmią. Jestem zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i odrobaczony. Mam już swoją książeczkę zdrowia. Mam na imię Ezap, mówią, że mam 1.5 roku, ale czuje się jakbym nadal był szczeniakiem! Szukam rodzinki, która będzie mnie kochała i lubiła zemną spacerować. Ezap przebywa w schronisku dla zwierząt w Dzierżoniowie, woj. dolnośląskie. Kontakt:[FONT=Book Antiqua] tel. 74 831 18 00 tel. kom. 664 315 852[/FONT] @: giselle4@autograf.pl Bardzo prosimy o ogłoszenia dla Ezapa. Quote
fiorsteinbock Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Bardzo dziekujemy za watek :) Jak tylko sie ogarne, porobie kilka sztuk. Quote
giselle4 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Bardzo dziekujemy za watek :) Jak tylko sie ogarne, porobie kilka sztuk. On jest jak Elik...i jeszcze dzieciak:) Quote
Nadziejka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 :thumbs::painting:Ezapciu , braciszek Elisiowy jak sie patrzy! cudenko psinul. Quote
fochu Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 kurczę ,jak mój Elik ... póki co podnoszę ,jak czas zorganizuję to ogłoszenia zrobię Quote
kamilawa Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Ogłoszenia Ezapa: 1. www.eoferty.com.pl 2. www.oddamzadarmo.eu 3. www.mammisia.pl 4. www.wszystkotujest.pl 5. www.pajeczyna.pl 6. www.rozglos.net 7. www.e-zwierzak.pl 8. www.darmobranie.pl 9. www.cafeanimal.pl 10. www.ale.gratka.pl 11. www.adpillar.pl 12. www.petsy.pl 13. www.neeon.pl 14. www.i-okazje.com 15. www.gumtree.pl 16. www.kupsprzedaj.pl 17. www.najpewniej.pl 18. www.kokosy.pl 19. www.ojej.pl 20. www.morusek.pl 21. www.kupiepsa.pl 22. www.bono-polska.com.pl 23. www.pineska.pl 24. www.afisze.pl 25. www.adin.pl Quote
fiorsteinbock Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 O qrcze, super...teraz czekamy na telefony :) Quote
kamilawa Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Mam nadzieję, że wkrótce ktoś się odezwie. Maile aktywujące przyszły do mnie, gdyby ktoś się zagapił i wysłał maila do mnie oczywiście przekażę dalej :) Quote
fochu Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 i jak jakieś telefony były w sprawie psiaka? tyle ogłoszeń :) musiał ktoś zadzwonić Quote
giselle4 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 fochu napisał(a):i jak jakieś telefony były w sprawie psiaka? tyle ogłoszeń :) musiał ktoś zadzwonić cisza...a On tak czeka:( Quote
fochu Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Elikowy bracie jak to możliwe że nikt cię nie chce? Quote
giselle4 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 licze na to ,bo bedzie klops on jeszcze dzieciak...:) Quote
fiorsteinbock Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Grazynko, chyba zdjecia mu potrzebne, czy on jest na ogolnych? Quote
fochu Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 eh a piękny pręgusek nadal tkwi w schronie :( Quote
giselle4 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ezap ,dzieciaku dlaczego nikt nie telefonuje Quote
Recommended Posts