Alicja Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Nikita.']To niekoniecznie życzymy miłośnika rasy ale cierpliwego i mądrego właściciela :) Komu taką śliczną sunię???[/QUOTE] o własnie , dobrze ujęte ...cierpliwego , bo te małe zołzy czasem dają popalić ;) Quote
Atrisko Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 ...no to kto jest chętny na naszą słodką "zołzunię"..oddamy z wzajemną miłością... Quote
Ss Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Wrzuciłam Maleńką na nasz rybnicki portal www.rybnik.com.pl i na strone naszego rybnickiego schroniska Quote
monika55 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Dzięki wielkie. Czuje coś że z nią będzie problem. Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 monika55 napisał(a):Dzięki wielkie. Czuje coś że z nią będzie problem. głowa do góry .... zobacz jak z jastrzębskiego schronu Texas do Nikity trafił .... lepszego domku nie mogłyśmy sobie wtedy wymarzyć Quote
monika55 Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Przed chwila rozmawiałam z dość sensowną panią. Ale ... Szila nie ma sterylki. Shanti da sie szybko zrobić. Bo troche sie boje. Quote
Ss Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 sunia ma 133 wejść na rybniku... więc duzy sukces ^^ Quote
Freja Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jak ogladam tę psią biedę to coraz barzdiej NIENAWIDZĘ swojego gatunku - poza psiarzami, rzecz jasna ! Quote
shanti Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 monika55 napisał(a):Przed chwila rozmawiałam z dość sensowną panią. Ale ... Szila nie ma sterylki. Shanti da sie szybko zrobić. Bo troche sie boje. Kończy antybiotyk. W przyszłym tygodniu, może pod koniec. Jak wet pozwoli. Szczepień jeszcze nie ma, ale to może poczekać, sterylka wazniejsza. Quote
Nikita. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 shanti napisał(a):Kończy antybiotyk. W przyszłym tygodniu, może pod koniec. Jak wet pozwoli. Szczepień jeszcze nie ma, ale to może poczekać, sterylka wazniejsza. I jak po antybiotyku, wciąż tak często posikuje? Alicja napisał(a):głowa do góry .... zobacz jak z jastrzębskiego schronu Texas do Nikity trafił .... lepszego domku nie mogłyśmy sobie wtedy wymarzyć :) Dzięki, mam nadzieję, że Texas też tak myśli :P To była szybka akcja. Na razie mąż strasznie marudzi, jak mówię o trzecim spanielu, pokazywałam mu zdjęcia małej... Podrzucam też info znajomym, ale Ci którzy są wstępnie zainteresowani wg mnie nie dadzą rady, przynajmniej ja bym im psa nie dała, szczególnie takiego do wychowania. Mam nadzieję, że w końcu ktoś odpowiedzialny się znajdzie! Quote
monika55 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 W boksie to pewnie nie wiadomo czy posikuje. Jak jest z inną sunią, to pewnie leją obie na płytki. I które jest której? Quote
shanti Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Teraz jest sama i może to efekt leczenia, ale nie ma zbyt wiele moczu na podłodze. Mnie się wydaje, że bardziej to było znaczenie terenu. Quote
monika55 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Ta pani była z Mikołowa. Ciekawe czy przyjedzie ją obejrzeć. Ale coś mi mówi że trzeba sterylke. Ja jakaś przeczulona. Quote
emilia2280 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Moja w sytuacjach stresowych natychmiast robi wszystko. Czy to wet, czy odwiedziny w czyims domu... Quote
monika55 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Podniose chociaż piekna, niewychowana dziewczyno. Quote
monika55 Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Rozpytuje gdzie sie da. Nic z tego nie wynika. Quote
alina71 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 A co w skrócie można o niej powiedzieć. Kilkulatka energiczna. Ja też proponuje podatnikom ale pytają jak w domu i jak do dzieci. Quote
shanti Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja miałam jeden telefon. Jak pani usłyszała że ma 6 lat, stwierdziła że jest już stara.:roll: Quote
Asia & Ginger Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 shanti napisał(a):Ja miałam jeden telefon. Jak pani usłyszała że ma 6 lat, stwierdziła że jest już stara.:roll: Ja pierdzielę, stara to ona będzie w wieku 12-14 lat, a nie 6! Ręce i cycki opadają... :mdleje: Quote
Alicja Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 shanti napisał(a):Ja miałam jeden telefon. Jak pani usłyszała że ma 6 lat, stwierdziła że jest już stara.:roll: co za babsko ..... moja z raczyskiem żyła 14 lat Quote
monika55 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Ogłoszenie http://www.eoferty.com.pl/szila_cocker_spaniel_szuka_domu_231183.html Chyba trzeba wykupić jakiś pakiet ogłoszeń. Quote
Recommended Posts