Pyrdka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Hola, hola cioteczki.Jakie paskudki? Dziewczyny są piękne inaczej. Mądre i nad wyraz inteligentne. Łapią do czego służy podkład. Zdają się wpadki,:evil_lol: ale rzadko.Nadają się tylko do wyjątkowych domków.:lol: Quote
Akrum Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 ciekawe jak minęła kolejna noc Amelki i Iski. Dużo nabroiły? Zaraz napiszę do Moniki - a może uda mi się ją dzisiaj namówić, aby sama się tutaj zarejestrowała? Pyrdka - tylko pilnuj, aby Twoje chłopaki się za mocno nie zakochały i nie przywiązały do Iski, bo wiesz, że ona musi do nowego domku najlepszego na świecie jechać, żebyś mogła kolejne tymczasowicze brać:evil_lol: Quote
Pyrdka Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 :lol:Wiem, wiem. Znajdziemy im najlepszy domek. Mała srajda grzecznie spała w nocy. Wstała o 7.00 rano głodna jak nie wiem co. Odwykłam od szczeniaka w domu. Wszystkiego musze szukać. Buty zanosi do siebie, molestuje mojego psiaka. Biedny znów ma deprechę. Mała lata za nim krok w rok. Chce sie bawić, szczeka na niego a ten jedynak tylko burczy. Jak Tz wrócił wczoraj z pracy to Franek szczekał i cieszył się a ta mała paskuda stała i obserwowała go. Po czy ruszyła do męża i też szczekała z radości.:evil_lol: To naprawdę mądra smarkula. Jak robiłam obiad i kroiłam mięsko to siedziała mi na stopach -taka cwaniara z niej.;) Quote
agaga21 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 dziś wysłałąm wam troszkę karmy dla maluchów. jesli pp nie zawiedzie to jutro powinna dotrzeć. mąż mnie wyśmiał, że wysyłam pocztą do nowego tomyśla...ale co zrobić jak nie ma czasu podjechać. Quote
Agnezia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Właśnie zrobiłam przelew na 20 zł. Może chociaż na kilka podkładów dla małych potworów wystarczy ;) Quote
Akrum Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Agnezia napisał(a):Właśnie zrobiłam przelew na 20 zł. Może chociaż na kilka podkładów dla małych potworów wystarczy ;) bardzo serdecznie dziękujemy :) Gosiu, potwierdź proszę, jak pieniążki wpłyną. Quote
Akrum Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 wpisałam w pierwszym poście jako rozliczenie Quote
Akrum Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Pyrdka napisał(a):To dopisz proszę Hanię- 30,00 zł:lol: się robi :) Quote
Pyrdka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dziewczęta były wczoraj u weta na oględzinach. Te gule to mocno powiększone węzły chłonne. Dostaja zastzryki. Były dzielne jak na kobiety przystało;) Iska dzisiaj pierwszy raz została sam a w domu. Boziu jak płacz i lament. Taka krzywda.:-o Quote
Akrum Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Tak właśnie, byliśmy wczoraj w lecznicy w Kwilczu, diagnoza się potwierdziła - powiększone węzły chłonne (Iska ma większą gule) i coś w stylu anginy u ludzi, ropny zapach z pyszczka. Dostały antybiotyk w zastrzykach o przedłużonym działaniu, więc kolejna dawka dopiero jutro. Więc będziemy znów kłóć małe - normalnie chyba etatowe pielęgniarki psio-kocie z nas będą niedługo...:roll: Najważniejsze, że to nic groźnego. A Pan doktor jak nas zobaczył to się uśmiał, że znów hurtem przyjechaliśmy, bo były dwie panienki i mój kocur stary i chory... Quote
Akrum Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Pyrdka - zdjęcia śliczne :) agaga21 dołącz je do allegro jak możesz. Quote
Pyrdka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Akrum edytuj post rozliczeniowy. Wpłynęło 20,00 od Agnezia. Dziękujemy serdecznie:loveu: A nie pochwaliłaś mnie za avatar. Quote
Akrum Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Pyrdka']Akrum edytuj post rozliczeniowy. Wpłynęło 20,00 od Agnezia. Dziękujemy serdecznie:loveu: już lecę uzupełnić :) Agnezia - ślicznie dziękujemy :):):) [quote name='Pyrdka']A nie pochwaliłaś mnie za avatar. a pochwaliłam, pw nie dostałaś ?? no :p Quote
Akrum Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 no hienki, do góry pokazywać się i nowych domków szukać :) Pyrdka, jak gula?? Monisia - wiem że czytasz, więc rejestruj się rejestruj i donoś co u Amelki słychać :) dziś idę dać zastrzyk Amelce, pomyśli sobie, że jestem niedobra ciotka... Quote
Kiwiątko Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Hejo wszystkim:) Chyba w końcu udało mi się zarejestrować... Ach jak ja nie lubię takich rzeczy, nie umiem;pp No,ale już po strachu:D Amelka ma się bardzo dobrze, wszystko je, wszystko gryzie, a przy tym ogonek nieustannie lata tam i z powrotem:D Kochana psinka, zasługuje na kochający i cieplutki domek:D Taka przytulaśna jest, a jak słodko śpi.... Ach ach i jeszcze raz ach:D Amelka to po prostu cud miód malina:D Teraz tylko muszę jakoś wyczaić jak tu się zdjęcia dodaje....hmmmm;) Quote
Kiwiątko Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 yyyy, chyba mi coś nie wychodzi;/ cienka w tych sprawach jestem, ech..... Quote
agaga21 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Kiwiątko']yyyy, chyba mi coś nie wychodzi;/ cienka w tych sprawach jestem, ech..... witaj :) najpierw musisz wrzucić zdjęcie na serwer, czyli np na www.tinypic.com tam wyb ierasz zdjęcie, przesyłasz a następnie kopiujesz link z drugiego okienka i wklejasz tu ;) Quote
Pyrdka Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 AGAGA -doszła karma. Dziękuję:loveu:. Rozdzieliłam równo dla naszych paskud. Iska daje popalić ma chyba lęk separacyjny. Płacze jak nas nie ma. To mała dominantka. Cudna jest ale mój Franio ma jej dosyć:razz:. Zaczepia go non stop. Jutro mam jazdę bez trzymanki. Odbieram z Przytuliska Dredzika spanielka. 2 pokoje i trzy psy w domu:diabloti: co prawda to jedna nocka, ale cykam. Mała paskuda dostała dzisiaj zastrzyk. Dziękuję Akrum:loveu: sama podawałam zastrzyki koleżankom i Sabinie ale to małe i chude ciałko to było ponad moje siły;) Quote
agaga21 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 mam dla szczylków wpłatę od donvitow (który ma bana ale podgląda szczylki ;) )tylko wpłata była wspólna-na pakiet ogłoszeń dla jednej suni a to co zostanie ma iść dla szczeniaków. szukam teraz bazarku ogłoszeniowego, który jeszcze się nie skończył, bo na poprzednim zostałam oszukana...ogłoszeń nie ma, kasy też...ponad miesiąc temu zamawiałam te ogłoszenia! Quote
Recommended Posts