Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przesyłam tekst, ale nie wiem jakie są dane kontaktowe i miasto w jakim Lori przebywa. Proszę podać mi te informacje ;)

TYTUŁ: Lori pięknooka szuka domu !

Hipotyzujące, kocie spojrzenie. Nie odpieraj tego uroku, poddaj się magicznej urodzie Lori, wyjątkowej, ciemnografitowej koteczki, która szuka swojego człowieka na tym wielkim świecie.

Lori to młoda i piękna kotka. Pozwól, że przedstawimy Ci jej wady i zalety.

Zalety Lori:

• Jest młodą kotką. Ona ma zaledwie 2 lata. Jeszcze dużo lat życia przed nią, nie pozwólmy jej na samotność!
  • Uroda, czyli niesamowity kolor futerka i jej piękne kocie oczy, które błagają o dom.
  • Kochana kula futra, czyli kot do głaskania. Nie straszne jej dugie jesienne, zimowe czy też letnie wieczory. Zawsze z takim samym optymizmem położy się obok ciebie, lub na tobie, i będzie zachęcać do głaskania.
  • Jest po sterylizacji i szczepieniach, czyli kot gotowy do adopcji nawet już!
  • Kiedy pozwolisz jej aby się otworzyła ujawni przed tobą swój wspaniały charakter i kocią chęć zabawy z nią się nie wynudzisz, ale daj jej szansę!

Wady:

• jest,
  • kocha.

Już dwa razy straciła dom. Ma też za sobą nieudaną adopcję, ale to nie Lori była przyczyną "zwrotu". Po tym incydencie zamknęła się w sobie. Nie rozumie dlaczego tak się stało, po roku czasu stracić wszystko co się ma...
Na jej zrujnowaną już kocią psychikę było za wiele...
Podaruj jej dom i pokaż, że my ludzie nie jesteśmy tacy źli!

Kontakt:

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Jest drobny blad w slowie hipnotyzujace zamiast Hipotyzujące:):)
Mysle, ze kontakt na Budryska ?????????????????

Poprawiam już ! :)
A mógłby ktoś podać dane na Budryska? tel, miasto, województwo :oops:

Posted

Hej Budrysek :) Lori jest wychodząca? bo mam chętną rodzinkę na dorosłego kota ale niewychodzącego, bo oni mieszkają na 4 piętrze.. i jak możesz napisz mi coś o jej charakterze bo nie mam czasu poczytać.. czy jest mrucząca mocno czy raczej nieufna..
Daj znać bo może kot by w poniedziałek razem z Brytanem do nas przyjechał..

Posted

Lacia napisał(a):
Hej Budrysek :) Lori jest wychodząca? bo mam chętną rodzinkę na dorosłego kota ale niewychodzącego, bo oni mieszkają na 4 piętrze.. i jak możesz napisz mi coś o jej charakterze bo nie mam czasu poczytać.. czy jest mrucząca mocno czy raczej nieufna..
Daj znać bo może kot by w poniedziałek razem z Brytanem do nas przyjechał..

Budrysek pilnie potrzebny :):)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...