_ogonek_ Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Przesyłam tekst, ale nie wiem jakie są dane kontaktowe i miasto w jakim Lori przebywa. Proszę podać mi te informacje ;) TYTUŁ: Lori pięknooka szuka domu ! Hipotyzujące, kocie spojrzenie. Nie odpieraj tego uroku, poddaj się magicznej urodzie Lori, wyjątkowej, ciemnografitowej koteczki, która szuka swojego człowieka na tym wielkim świecie. Lori to młoda i piękna kotka. Pozwól, że przedstawimy Ci jej wady i zalety. Zalety Lori: Jest młodą kotką. Ona ma zaledwie 2 lata. Jeszcze dużo lat życia przed nią, nie pozwólmy jej na samotność! Uroda, czyli niesamowity kolor futerka i jej piękne kocie oczy, które błagają o dom. Kochana kula futra, czyli kot do głaskania. Nie straszne jej dugie jesienne, zimowe czy też letnie wieczory. Zawsze z takim samym optymizmem położy się obok ciebie, lub na tobie, i będzie zachęcać do głaskania. Jest po sterylizacji i szczepieniach, czyli kot gotowy do adopcji nawet już! Kiedy pozwolisz jej aby się otworzyła ujawni przed tobą swój wspaniały charakter i kocią chęć zabawy z nią się nie wynudzisz, ale daj jej szansę! Wady: jest, kocha. Już dwa razy straciła dom. Ma też za sobą nieudaną adopcję, ale to nie Lori była przyczyną "zwrotu". Po tym incydencie zamknęła się w sobie. Nie rozumie dlaczego tak się stało, po roku czasu stracić wszystko co się ma... Na jej zrujnowaną już kocią psychikę było za wiele... Podaruj jej dom i pokaż, że my ludzie nie jesteśmy tacy źli! Kontakt: Quote
Szarotka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Jest drobny blad w slowie hipnotyzujace zamiast Hipotyzujące:):) Mysle, ze kontakt na Budryska ????????????????? Quote
_ogonek_ Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Szarotka napisał(a):Jest drobny blad w slowie hipnotyzujace zamiast Hipotyzujące:):) Mysle, ze kontakt na Budryska ????????????????? Poprawiam już ! :) A mógłby ktoś podać dane na Budryska? tel, miasto, województwo :oops: Quote
Szarotka Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 _ogonek_ napisał(a):Poprawiam już ! :) A mógłby ktoś podać dane na Budryska? tel, miasto, województwo :oops: Napisze do Budryska. Quote
Lacia Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Hej Budrysek :) Lori jest wychodząca? bo mam chętną rodzinkę na dorosłego kota ale niewychodzącego, bo oni mieszkają na 4 piętrze.. i jak możesz napisz mi coś o jej charakterze bo nie mam czasu poczytać.. czy jest mrucząca mocno czy raczej nieufna.. Daj znać bo może kot by w poniedziałek razem z Brytanem do nas przyjechał.. Quote
Szarotka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Lacia napisał(a):Hej Budrysek :) Lori jest wychodząca? bo mam chętną rodzinkę na dorosłego kota ale niewychodzącego, bo oni mieszkają na 4 piętrze.. i jak możesz napisz mi coś o jej charakterze bo nie mam czasu poczytać.. czy jest mrucząca mocno czy raczej nieufna.. Daj znać bo może kot by w poniedziałek razem z Brytanem do nas przyjechał.. Budrysek pilnie potrzebny :):) Quote
_ogonek_ Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Lista portali na których Lori ma ogłoszenia: Lista portali na których ma ogłoszenia: 1. www.adopcjepsow.org 2. www.e-zwierzak.pl 3. www.przygarnijzwierzaka.pl 4. www.cafeanimal.pl 5. www.alegratka.pl 6. www.morusek.pl 7. www.warszawa.cwirek.pl 8. www.warszawa.gumtree.pl 9. www.adopcjakota.pl 10. www.petsy.pl 11. www.petworld.pl 12. www.kupiepsa.pl 13. www.kupsprzedaj.pl 14. www.eoferty.com.pl 15. www.ojej.pl 16. www.gieldaogloszen.pl 17. www.koty.pl 18. www.neeon.pl 19. www.lento.pl 20.www.polskastrefa.eu 21. www.cret.pl 22. www.pineska.pl 23. www.ogloszenia.wroc.pl 24. adopcje.org 25. www.sloniu.pl 26. www.kokosy.pl 27. www.pajeczyna.pl 28. www.tablica.pl 29. www.wroclawiak.pl 30. www.owi.pl 31. www.przygarnij.pl 32. www.zwierzaki.org 33. www.zwierzeta.low.pl 34. www.zoonet.pl 35. www.animalia.pl 36. www.rozglos.net 37. www.najpewniej.pl 38. www.warszawa.olx.pl 39. www.sprzedasz.pl 40. www.krakusik.pl Przykładowe ogłoszenie: http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Lori-pieknooka-szuka-domu-W0QQAdIdZ288950468 Quote
_ogonek_ Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Szarotka napisał(a):Ogonku wielkie dzieki :):) Do usług ;) Quote
elu Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Zapraszam na bazarek dla podopiecznych Budrysek: http://www.dogomania.pl/threads/209730-Torebki-plecaki-akt%C3%B3wka-etui-na-CD-na-dt-BUDRYSKA-do-25.06-24-00 Quote
_ogonek_ Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Szarotka napisał(a):No tak cisza u Lori........ To ja zaglądnę... Quote
rudyisrebrnykot Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Oby :). Taka czarna ślicznotka powinna już dawno mieć dom. Quote
Szarotka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 rudyisrebrnykot napisał(a):Oby :). Taka czarna ślicznotka powinna już dawno mieć dom. No tak.......... Quote
elu Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Zapraszam na ostatnie godziny bazarku dla podopiecznych BUDRYSKA! http://www.dogomania.pl/threads/211761-AMISU-VERO-MODA-H-amp-M-ETHEL-AUSTIN...-Ubrania-damskie-na-dt-BUDRYSEK-31.07-24-00 Quote
_ogonek_ Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 lookam do Lori, ale widzę bez zmian... rudyisrebrny kot, masz trochę za duży podpis, zmień bo jak cię mod złapie ;P Quote
elu Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zapraszam na nowy bazarek! http://www.dogomania.pl/threads/212180-Porcelanowe-lalki-na-dt-Budryska-21.08 Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 nie kumam, ze takie cudo nadal nie ma domu :( Quote
BUDRYSEK Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Lori juz od miesiaca w domku w wawie :) na Jej m-ce do bdt , do k-kowa pojechal Bodzio http://www.dogomania.pl/threads/198125-Proszę-przełam-mój-strach.....-( Quote
Recommended Posts