Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fiona i Rufus z katowickiego schroniska przebywają obecnie w DT, szukają DS.
Mają ok. 7 tygodni, są odrobaczone, w trakcie szczepień.
Są malutkie, mają drobne łapki, więc nie będą duże.

Fiona to prawdziwa dama - pełna gracji i wdzięku, ale też z silną osobowością (nie daje sobie w kaszę dmuchać i radzi sobie doskonale z odrobinę większym i silniejszym bratem).

Rufus jest żywy i wesoły, ciągle chce się bawić i rozrabiać :) jest prawdziwym odkrywcą - odważnym i zdeterminowanym. Nie boi się w ogóle rocznego wielkiego labradora, z którym przyszło mu dzielić dach w DT ;)

Maluchy są kochane, uwielbiają ludzi!

PS Możliwy transport.

Kontakt:
501 219 810

Zdjęcia:
http://katowice.olx.pl/sliczne-7-tygodnniowe-szczeniaczki-szukaja-domu-stalego-iid-151501963#pics

Posted

na razie nic :( ale taki okres dziwny teraz jest międzyświąteczny, może coś się ruszy po Nowym Roku... trzymajcie kciuki! :) pozdrawiam i wszystkiego dobrego!

Posted

Klucha, do mnie na pocztę doszło coś takiego:
dzien dobry. czytałam ogłoszenie o Rufusku i bardzo mi sie psiak spodobał. chciała bym go adoptowac. niestety ja mieszkam w zielonej górze i nie posiadam auta. chcialam zie zapytac czy była by mozliwosc dowozu pieska? prosze o odpowiedz. pozdrawiam.
Odpisz tej Pani, e-mail ma: (wysłałam na PW) :)

Posted

Niestety Fiona jednak się nie przeprowadza... :( już byłam umówiona na jutro, ale rodzinka wzięła jednak inną suczkę, którą znajoma tak po prostu przyniosła im z jakiejś lecznicy, gdzie wysypali 7 czy 9 szczeniaków do rozdania... Także rodzeństwo nadal poszukuje domu/domków.
Nat - Mare - czy mogę prosić Cię o zrobienie ogłoszeń też Fionie? albo razem? może znajdzie się jeden domek, to byłoby super :) prześlę Ci fotki na maila, oczywiście jeśli masz w ogóle czas, żeby się tym zająć... ale Twoje ogłoszenia są BARDZO skuteczne - mam dużo telefonów :)
Pozdrawiam i trzymajcie kciuki za maluchy