Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dopiero wtedy by sie zaharowala (ch?) przy komputerze, biedy ratujac!!

dziekujemy ogromnie za akcje bazakowa, jakze pieknie zakonczona i udana!!!!

prosze mi powiedziec, ile Bodzio ma lat? nikt go nie ocenial? ile pisac w ogloszeniach??? bo moze pysk siwy, ale jaki taki jurny to moze ma z 6 lat tylko?? odrobaczny byl? szczepiony?

• Replies 680
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super,niech je,a co tam będziemy mu żałować,będzie trzeba,to się następny bazarek zrobi i znów będzie.Teraz lecim do Pablusia zbierać na operację nóżki.

Posted

andegawenka napisał(a):
...dla mnie to zwykłe donosicielstwo...

ale się wkurzyłam, napisałabym ostrzej bardzo dosadnie nie muszę pisać :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:

Posted

ciesze sie, ze kaska splynela :)

Kapsiu, jak z tymi ogloszeniami Bodzia? one juz sa zrobione, czy czekasz na bazarku?

jak wiek Bodzia?

ja dostalam rok temu chyba pkt karne i wlasnie w grudniu mi sie koncza ;) nie wiem, kto "wyklepal"... ale kiedys mialam smieszna pm, by usunac gdzies prosbe o pomoc finasowa na jakiegos psa, z jakiegs watku, bo naskarza..... idiotyzm dla mnie. dziecinada

Posted

Zaraz sprawdzę, czy zrobili dla Bodzia, no właśnie dla Pusi od razu były, a dla Bodzia??? nie sprawdziłam, za łatwowierna znowu jestem. Co do jego wieku, to nie wiem bo DT z dzieckiem w szpitalu jest, a Bodziem zajmuje się TZ. Ale około 9 lat? Pewnie tak może mieć :shake:

Nie nie są jeszcze zrobione :-( http://www.dogomania.pl/threads/197936-20-pakiet%C3%B3w-po-30-og%C5%82osze%C5%84!!!-Na-fundacj%C4%99-S.O.S-dla-zwierz%C4%85t!-Do-20.12!

Posted

to chociaz ma na start te ode mnie, z wiekiem 6 lat ;)

to moze tam wyslij tekst poprawiony, ten dodany ode mnie? powinno sie udac :)

teraz swieta, moze nich nie robia tych ogloszen teraz, bo i tak strata kasy? moze niech robia 1 dzien przed swietami, albo zaraz po? moze wtedy ludzie beda psa szukac, porusza serca swiatecznie...

Posted

[quote name='Agnezia']nie jest :( ja dostałam punkty karne za boksiowy wątek ale podejrzewam, że osoba z "innego ugrupowania" zgłosiła spam....

są na dogo takie osóbki :roll: co studiują regulamin i włażą w tyłek modom wysyłając raporty jak coś jest z postami nie po myśli regulaminu , poza tym jak mają do kogoś jakies wąty prywatne to też śledzą i raportują :)...mi sie pkt skończyły w listopadzie i dostałam ostrzeżenie też że nie wolno np napisać słowa brzydkiego :roll: nawet go samemu gwiazdkując ....po prostu gawiedź ma za dużo czasu i zamiast spożytkować go na robienie ogłoszeń psom to bawią sie w agentów :diabloti:

co do zaproszeń na bazarki ....to zawsze można go sprytnie w text wciągnąć i nikt nam nie moze zarzucić spamu , bo jeśli konwersacja jest na temat to nie ma spamu ...aha i trzeba co wątek zmieniać sposób zaproszenia na bazarek ;)

Posted

zmieniac sposob zproszenia... hmmm tego nie wiedzialam. cenna rada :)

to super z platnoscia za dt!! o wiele mniej kasy :) to starczy Bodziowi na 3-4 miesiace juz. a minal miesiac.

Posted

na koncie Bodzia jest 626zl. i ma oplacony grudzien do konca.
dobrze licze? sprawdzcie w 1 poscie.

jesli 120zl za hotel, a transporty za darmo i oplacony z gory grudzien, to mamy 626 zl. starczy na 1 pelny miesiac i drugi niepelny... czyli ma kase do polowy lutego na dt.

Posted

Będzie potrzeba,to się dla Bodzia w lutym zrobi bazarek.W styczniu mam jeszcze Fifka,Pabla i mojej Kiry do zrobienia bazarki.więc raczej się nie wyrobię,chyba ,że zrobię jeden ogólny dla tych czterech psiaków i pójdzie dla każdego po równo.Zobaczymy.Ale to w styczniu.Święta robię sobie już wolne,no i muszę zakończyć 4 grudniowe na tip top.

Posted

tatankas napisał(a):
Będzie potrzeba,to się dla Bodzia w lutym zrobi bazarek.W styczniu mam jeszcze Fifka,Pabla i mojej Kiry do zrobienia bazarki.więc raczej się nie wyrobię,chyba ,że zrobię jeden ogólny dla tych czterech psiaków i pójdzie dla każdego po równo.Zobaczymy.Ale to w styczniu.Święta robię sobie już wolne,no i muszę zakończyć 4 grudniowe na tip top.

Ja teraz zaczęłam robić bazarki ogólne na SOS. Dużo łatwiej się je rozlicza.

Posted

Tylko ja rozliczam jeden na Toz mój miastowy,drugi bazarek na Bodzia(jeszcze paczki wszystkie nie doszły),potem był bazarek dla Fifka i Pabla z fantów od forumowiczów www.boksery.pun.pl a na koniec doszedł mi bazarek pierniczkowy,pierniki do cioci&wujka i wujka&cioci.Nie ważne,czy to by były bazarki tylko na dane psy,czy na określone.I tak musiałyby być cztery.A niestety Pablo potrzebuje jak na razie dużo więcej na operację niż inne psaiki.