Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już, już uzupełniam. KontaktowaŁEM się z kocim światem i mała może do nich jechać. Czekam teraz na decyzję mojej głównodowodzącej czy ślemy ją do wawy. Jeszcze dzisiaj napisze co robimy

Posted

Będzie bezpieczna w KŚ.
Nawet u nas schronisko zgodziło się na wywóz plaskatych do KŚ. Im jest bardzo ciężko w schronie - zwłaszcza na ogólnych boksach. Psy ich ciężki chrapliwy oddech traktują niczym zaczepkę, wyłupiaste oczy też powodują agresję. Ich pyszczki są mało czytelne dla innych psów. Poza tym włos - w niedługim czasie staje się sfilcowanym bagnem błota i odchodów.
Walcz, chłopie, nawet na kolanach o Malutką.

Posted

Aga - Czakra napisał(a):
Będzie bezpieczna w KŚ.
Nawet u nas schronisko zgodziło się na wywóz plaskatych do KŚ. Im jest bardzo ciężko w schronie - zwłaszcza na ogólnych boksach. Psy ich ciężki chrapliwy oddech traktują niczym zaczepkę, wyłupiaste oczy też powodują agresję. Ich pyszczki są mało czytelne dla innych psów. Poza tym włos - w niedługim czasie staje się sfilcowanym bagnem błota i odchodów.
Walcz, chłopie, nawet na kolanach o Malutką.

Popieram , Kś jest naprawde super .

Aga jestes z Gdańska a potrzebnenam dt dla 11 miesięcznego psa sliczny , znaleziony na ulicy i pilnie trzeba go zabrac z dotychczaowego dt bo trafi na uliće lub do schronu , może masz jakiś pomysł ???

Posted

Podejmijcie jakieś decyzje w najbliższym czasie. Podejmując się opieki nad jednym psem, odmawiany następnym, bo z miejscem u nas krucho....
Jeśli ma się okazać że mała zostaje tam gdzie jest, to chciałabym o tym wiedzieć. Szkoda blokować miejsce dla jakiejś biedy.

Posted

Ashaski i co się teraz dzieje z sunią? Bo my dalej nic nie wiemy.
Możemy ją wziąć w każdej chwili tylko prosimy o jakieś info.
U nas zostanie rzetelnie zdiagnozowana i leczona jeśli jest taka potrzeba.

Posted

Mała dalej jest w schronie, Dea obiecała że przedzwoni do was dzisiaj i wszystko ustalimy. Ja w tej sprawie niestety tylko ją ogłaszam i prowadze wątek. Pytanie mam jeszcze, czy macie miejsce może na kota/y- wątek naszych kotów: miau.pl