Ashaski Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Pilnie poszukiwany dom dla Małej!! suczka, ok 8 lat. Pomóżcie bo w schronie długo nie przetrwa!! Schronisko wyadoptowało Małą Państwu z Cieszyna. Quote
abra64 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 jest takie schronisko 'koci świat' tam zajmują się pekińczykami. Może tam coś załatwić/ Quote
abra64 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 podaję ci adres www.kociswiat.org.pl najlepiej wejdz na ta stronę i zobaczysz sama. telefon 0 603 651 833 lub email fundacja@kociswiat.org.pl myslę ze oni pomoga ja mam tez pekinczyka te pieski sa mi bardzo bliskie trzymam za sunie kciuki. jakby potrzebna byla jakas pomoc to pisz bede wchodzic na ten w.atek Quote
Aga - Czakra Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 i jak? Koci Świat przyjmie plaskatkę? My jeszcze nie mamy własnego hoteliku, a fundacyjne domy pozapychane Quote
abra64 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 i jak skontaktowałaś się zkocim światem? napisz co załatwiłaś Quote
Ashaski Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Już, już uzupełniam. KontaktowaŁEM się z kocim światem i mała może do nich jechać. Czekam teraz na decyzję mojej głównodowodzącej czy ślemy ją do wawy. Jeszcze dzisiaj napisze co robimy Quote
marlenka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Następna pekinka ??? Ostatnio coraz więcej " rasowych " psów trafia do schronisk .... :( Quote
Ashaski Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Tak, niestety... z rasowych to najwięcej onków, potem huski i inne... ludzie mają zero szacunku dla innych Quote
abra64 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 to super chociaż tyle mozna jej narazie pomóc a może uda się ją wyadoptować? napisz jak już będziesz coś wiedział jak się sprawy mają Quote
Aga - Czakra Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Będzie bezpieczna w KŚ. Nawet u nas schronisko zgodziło się na wywóz plaskatych do KŚ. Im jest bardzo ciężko w schronie - zwłaszcza na ogólnych boksach. Psy ich ciężki chrapliwy oddech traktują niczym zaczepkę, wyłupiaste oczy też powodują agresję. Ich pyszczki są mało czytelne dla innych psów. Poza tym włos - w niedługim czasie staje się sfilcowanym bagnem błota i odchodów. Walcz, chłopie, nawet na kolanach o Malutką. Quote
marlenka Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Aga - Czakra napisał(a):Będzie bezpieczna w KŚ. Nawet u nas schronisko zgodziło się na wywóz plaskatych do KŚ. Im jest bardzo ciężko w schronie - zwłaszcza na ogólnych boksach. Psy ich ciężki chrapliwy oddech traktują niczym zaczepkę, wyłupiaste oczy też powodują agresję. Ich pyszczki są mało czytelne dla innych psów. Poza tym włos - w niedługim czasie staje się sfilcowanym bagnem błota i odchodów. Walcz, chłopie, nawet na kolanach o Malutką. Popieram , Kś jest naprawde super . Aga jestes z Gdańska a potrzebnenam dt dla 11 miesięcznego psa sliczny , znaleziony na ulicy i pilnie trzeba go zabrac z dotychczaowego dt bo trafi na uliće lub do schronu , może masz jakiś pomysł ??? Quote
koci-świat Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Podejmijcie jakieś decyzje w najbliższym czasie. Podejmując się opieki nad jednym psem, odmawiany następnym, bo z miejscem u nas krucho.... Jeśli ma się okazać że mała zostaje tam gdzie jest, to chciałabym o tym wiedzieć. Szkoda blokować miejsce dla jakiejś biedy. Quote
Osa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ashaski i co się teraz dzieje z sunią? Bo my dalej nic nie wiemy. Możemy ją wziąć w każdej chwili tylko prosimy o jakieś info. U nas zostanie rzetelnie zdiagnozowana i leczona jeśli jest taka potrzeba. Quote
sosnowiec90 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Witam proszę o namiary na pieska, skąd on jest ? moja ciocia jest zainteresowana takim pieskiem :) Quote
Ashaski Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Mała dalej jest w schronie, Dea obiecała że przedzwoni do was dzisiaj i wszystko ustalimy. Ja w tej sprawie niestety tylko ją ogłaszam i prowadze wątek. Pytanie mam jeszcze, czy macie miejsce może na kota/y- wątek naszych kotów: miau.pl Quote
Ashaski Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Wiadomość z ostatniej chwili! Pekinka została adoptowana! ;D Quote
Recommended Posts