Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tyle stron kluseczka zajęłaś!, tyle starań dogomaniaków, tyle kciuków trzymanych, moze dzisiaj! ktoś, moze domek! kto moze pokochać kluseczkę? nie zajmie dużo miejsca, raz dziennie dobrą pełną miseczkę, spacerek na smyczy, to nie wiele a ile radości i milości odda, pokochaj mnie! nie chcę dłużej w schronie, chociaż kochaja mnie, przychodza odchodzą chce na stałe do domku! chce tez mieć swoją pania i pana,....
Kluseczka na podium, na pierwsza stronicę, Myślisz ze mogłabym być Wasza.....

Posted

Biedna suńka, straciła wzrok, odsiadka w schronie, ale ma podwójny węch czuje, i rozumie, pokochaj ja, bym sie nie zastanawiała gdybym juz suki nie miała- uwolnij ją -daj szanse, miłość, ona to stokroć odwzajemni...takie psy sa najwierniejsze, najmądrzejsze.

Posted

Gdzie są Ci wszyscy dobrzy,wrażliwi,bezinteresowni ludzie?
Dlaczego nikt z nich nie widzi Klusi?????
A może to TY właśnie jej poszukujesz,choć jeszcze o tym nie wiesz?
Ty już masz...a może Twoja sąsiadka,która mieszka za ścianą i jest bardzo samotna,może nie ma nikogo prócz telewizora,który jest jej jedyną atrakcją....
A Klusia jest CUDOWNYM PSEM i wniesie w życie nowego Pana/Pani wiele radości i miłości,takiej,jaką może dać tylko taki czworonożny przyjaciel,po smutnych przejściach!

Posted

Uleglam stereotypom.Nigdy nie pytalam Kluski komend-a zawsze to robie,bo milo reklamowac psa jako "madrego".
A Kluske pominelam w tym wzgledzie,bo wyszłam z glupiego załozenia,ze niewidomego psa nikt niczego nie uczył.
I dla zartu powiedzialam Siad....usiadla. Lapa...podała.Druga...podała.
I prosic potrafi.
Normalnie mi glupio.

Akucha,z wyjazem nie jest prosta sprawa,poniewaz poprosilam o zastanowienie sie nad jeszcze jednym psem,ktory wymaga pilniejszej pomocy niz Klucha.