Dominiqa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kogo klusia skusi? - kogoś skusić musi KTO SIE NA NIĄ SKUSI? zdobedzie SERCE KLUSI!!!!!!!!!!!!!! <- moze być? :D Quote
amelka0 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Czy jest gdzieś Wspaniały,Wrażliwy,Wielki Człowiek,który zasługuje na naszą Wspaniałą,Wyjątkową choć tak okrutnie doświadczoną przez życie Sunię??? Quote
akucha Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nikt o nią nie pyta :shake: Kluska, co to będzie??? Quote
ekardas Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Tyle stron kluseczka zajęłaś!, tyle starań dogomaniaków, tyle kciuków trzymanych, moze dzisiaj! ktoś, moze domek! kto moze pokochać kluseczkę? nie zajmie dużo miejsca, raz dziennie dobrą pełną miseczkę, spacerek na smyczy, to nie wiele a ile radości i milości odda, pokochaj mnie! nie chcę dłużej w schronie, chociaż kochaja mnie, przychodza odchodzą chce na stałe do domku! chce tez mieć swoją pania i pana,.... Kluseczka na podium, na pierwsza stronicę, Myślisz ze mogłabym być Wasza..... Quote
ekardas Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Biedna suńka, straciła wzrok, odsiadka w schronie, ale ma podwójny węch czuje, i rozumie, pokochaj ja, bym sie nie zastanawiała gdybym juz suki nie miała- uwolnij ją -daj szanse, miłość, ona to stokroć odwzajemni...takie psy sa najwierniejsze, najmądrzejsze. Quote
t_kasiek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Kluseczka na pierwsza - prosi o domek...... Quote
amelka0 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Czy naprawdę nikt nie chce Wspaniałej,Kochanej i Mądrej Suni?????:-(:-( Quote
t_kasiek Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 a co tutaj taka cisza....przez 4 dni tylko 2 posty u Klusi ???????????? PS. ja sie zaniedbalam bo moj narzeczony sie bronil w piatek.....przepraszam Kluseczko :( Quote
amelka0 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Gdzie są Ci wszyscy dobrzy,wrażliwi,bezinteresowni ludzie? Dlaczego nikt z nich nie widzi Klusi????? A może to TY właśnie jej poszukujesz,choć jeszcze o tym nie wiesz? Ty już masz...a może Twoja sąsiadka,która mieszka za ścianą i jest bardzo samotna,może nie ma nikogo prócz telewizora,który jest jej jedyną atrakcją.... A Klusia jest CUDOWNYM PSEM i wniesie w życie nowego Pana/Pani wiele radości i miłości,takiej,jaką może dać tylko taki czworonożny przyjaciel,po smutnych przejściach! Quote
t_kasiek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 znowu poznikały posty :( Kluseczka o sobie przypomina !!!!!!!!!!!!! Quote
t_kasiek Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 witaj Kluseczko.....jakoś chyba domku nie widać :( KLUSECZKA JEST CIERPLIWA I CZEKA NA KOCHANEGO PANA/PANIA :) Quote
amelka0 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Gdzie ten Dobry Człowiek dla Klusi,no gdzie???????????????? Quote
amelka0 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Gdzie ten Dobry Człowiek dla Klusi,no gdzie??????????????????????? Przeciż gdzieś musi być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Uleglam stereotypom.Nigdy nie pytalam Kluski komend-a zawsze to robie,bo milo reklamowac psa jako "madrego". A Kluske pominelam w tym wzgledzie,bo wyszłam z glupiego załozenia,ze niewidomego psa nikt niczego nie uczył. I dla zartu powiedzialam Siad....usiadla. Lapa...podała.Druga...podała. I prosic potrafi. Normalnie mi glupio. Akucha,z wyjazem nie jest prosta sprawa,poniewaz poprosilam o zastanowienie sie nad jeszcze jednym psem,ktory wymaga pilniejszej pomocy niz Klucha. Quote
Celina12 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:-mądra Klusia..tyle umie-i jak Jej nie kochac???? Quote
quasimodo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mądra, kochana, niewidoma sunia szuka dobrego człowieka... Quote
Recommended Posts