Tundra Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A tak wlasciwie to jak to z ta tusza Klusi jest? Ostatnio mialam okazje rozmawiac z pewna pania weterynarz w sprawie diety wyszczuplajacej u innej grubaski, i pani doktor powiedziala, ze zadne diety i glodowki same tu nic nie zdzialaja. Wazny jest fitnes, ruch, bieganie bez linki, spacery..... Do tego to ona pewno niewiele ma mozliwosci w schronisku? Quote
brazowa1 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Kluska generalnie jest malo ruchliwa,poniewaz zycie nauczylo ja ostroznego poruszania sie.Nie jest monstrum ,ale jest otyła.Nawet nie to,ze lezy cale dnie,bo to mlody,aktywny pies,ma ciagłe wyjscie na maly,bo maly,ale wybieg (teraz go dzieli z jednym psem,wiec zageszczenia nie ma) Chodzi na spacerki glownie ze mna i z iwlajn,z 3 razy w tygodniu,ale oczywiscie nie sa to kilometry,tylko symboliczne 20 minut. Quote
Asia_M Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 No Kluska, bierz przykład ze Szczeżuja.:multi: Hopkaj po domeczek!!!:multi: Quote
Betbet Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Teraz powinna być Kluska!!! Szczeżuj wyemigrował, a Kluseczce się nie uda??????????!!no dalej! Quote
quasimodo Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zwracam się z uprzejma prośba o zabranie mnie do domu ze schroniska. Kluska :Dog_run: Quote
_beatka_ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 klusia tak dlugo już czeka:-( domku gdzie jesteś? Quote
t_kasiek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kluseczko....dalej cie nikt nie znalazl :( :shake: Quote
t_kasiek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 brazowa1 napisał(a):załóżmy sobie,ze na wiosne Klucha bedzie miala dom,co? jestem ZA :) moznaby nawet sprobowac zalozyc ze najpozniej do swiat !! tzn. ze na swieta juz bedzie u siebie w domku !! Quote
Nanka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Kluseczka jest piękna! Po oczach (na zdjęciu) w ogóle nie widać, że nie widzi :) w jaki sposób zakładacie? że najpóźniej do świąt musicie jej znaleźć dom? Quote
Celina12 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Tak,tak-wiosną nowy domek.....a może jeszcze wcześniej???? Quote
brazowa1 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Ciotki,ja mysle,ze trzeba zrobic tak;szukamy intensywnie domu,ale jezeli dalej,przez te 2 miesiace Kluska nie znajdzie domu w Polsce,to poprosimy Tundre o zajecie sie nasz "grubinią".Fundacja,ktora przejela Ciapka sprawdzila sie swietnie,sa łatwi w kontakcie. Co ciotki na to? Quote
t_kasiek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 mysle, ze tak trzeba zrobic. Nie mozemy pozwolic, zeby ona zostala w schronisku do konca zycia :( Quote
brazowa1 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 t kasiu,nasze pieski zawsze znajduja domy :) prawda? taka jest moc "mafii nadmorskiej" :) a tu druga bieda...Kluska pewnie sie nie obrazi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=48972 to moja Rudzia wiecej psow niepełnosprawnych w schronisku nie ma. Quote
iwlajn Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kluseczko, śliczna grubasko zobacz jak się Bratankowi udało i Szczeżujkowi. Pewnie wszyscy świętowali z tej okazji w schronisku. Może i do Ciebie Szczęscie się niedługo uśmiechnie... Quote
Nanka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 to dobrze, że możecie wychodzić z Kluską :) ja za to podnoszę, bo zawsze jest jakaś szansa, że ją ktoś zobaczy (ja tu trafiłam bo banerku) ;) Quote
Betbet Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Klusiaczeeeeeek, no taki sliczny Klusiaczek i co. Przeciez niewidomy pies to nie jest az tak wielki problem, wiem bo jednym się opiekowalam i to na wsi, gdzie narazony byl na mnóstwo niebezpiecznestw. Szybko sie nauczyl co wolno, a czego nie i byl tkai kochany!!! Quote
akucha Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tyle niewidomych psów super domy znalazło i nasza Kluska też znajdzie!!! :lol: Quote
Nanka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 kiedyś na pewno :) odpowiedzialny i kochający domek. Quote
iwlajn Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Kluska się zagapiła i dalekooooooooooo spadła. Quote
akucha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To my czekamy razem z nią... Na nowy, kluskowy dom!!! Quote
Recommended Posts