Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A z wiadomosci ze schroniska :

Od: mtoz <mtoz@tlen.pl>
Do: urszula1813@o2.pl
Temat: Re: Mrówka
Data: 14 sierpnia 2006 07:15

[SIZE="4"]Mrówka, Onkojamka i jeszcze jedna z ogródka bedą do środy wysterylizowane.
[SIZE="3"]Jeżeli chodzi o Mrówke to ona raczej nie nadaje sie do bytowania z innymi psami. Ona jest bardzo spokojna i bojazliwa w stosunku do innych. Przy innych psach nie wyjdzie z kąta. Jeżeli będzie sama jest nadzieja do szybszego przystosowania się do nowych warunków. Szczeniak łysy jest leczony i na razie mam lekarstwa.Jest w tej chwili na komórce.
Jamniczka brązowa już wyleczona może iść do adopcji. Jest na świetlicy.

Posted

Olwar,
jutro Mrówka bedzie miec sterylke. Gdybys potrzebowala pomocy w transporcie to pisz do dziewczyn : pomalujmy_im_swiat@wp.pl lub do kierownika : mtoz@tlen.pl.

Mnie od jutra nie ma. A samochod bede miec dopiero na koniec pierwszego tygodnia wrzesnia. Wiec to kawal czasu. Zostaje jeszcze jogi (Mielec-Stalowa Wola) oraz watek transportowy tutaj lub na kociarni www.miau.pl.

Powodzenia.

Posted

Mam nadzieję, że ktos odpisał tej zainteresowanej osobie o której pisałam wyżej. Bo może jak nie Mróweczka to inny ma szanse na dom. Choc york mały tez i może Mrówa by się przystosowała. Prosze - napiszcie tam.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jasne, ze w/w osoba dostala maila, a nawet dwa. Ale nie odpisala :shake:
Supergoga, masz pw.

Olwar jest na wakacjach jak wróci to napewno sie odezwie bo mróweczka bardzo przypadła rodzinie do gustu :)

Posted

Dziewczyny, prosze Was o zagladanie na watek Mrowki, ja juz za 15 minut wyjezdzam, nie bedzie mnie do 26.wieczorem.
Mam nadzieje, ze jak wroce Mrowka bedzie juz w domku.

Posted

I co z domkiem Mróweczki, bo ja dziś z allegro dostałam miłego emaila w jej sprawie:

Szanowna Pani
wiem, że aukcja się skończyła ale może powiem Pani kilka słow o sobie i będzie mogła Pani rozweażyc możłiwość oddani mi Mróweczki.
Kocham zwierzaki i pomagam im jak mogę i tak dorobiłam sie 13 kotów pozgarnianych w róznych tragicznych okolocznościach i jedengo pieska wyrzoconego z samochodu w biegu na trasie katowickiej ale mam miejsce jeszcze dla innego Brata Mniejszego w tym wypadku Siostry. Mieszkam w Warszawie w bloku ale na parterze, faktem też jest że sama nie jestem za młoda ale może jej sie spodobam i opbdarzy mnie zaufaniem i miłością? Odwdzięczę się opieka i miłością drapaniem po brzuszku i za uszkiem, rzucaniem patyka lub kamyka i inymi zabawami i co najważniejsze zagwarantuje opiekę pani Doktór Anety (chirurga) i dr Wojtka (Internisty) jeśli zajdzie taka potrzeba.
pozdrawiam
Małgorzata Gorzechowska
tel. 0601 32 66 13

Adres emailowy: gorzech@interia.pl

Bardzo prosze, czy ktos pod nieobecność Ulki może odpisac w sprawoie sunieczki. Jak z tym domkiem bo może nie warto zamykac furtki przed sunia. Tak sympatycznie brzmi ten email, tak ciepło.
Dajcie znać czy ktos odpisał i co...

Posted

Jaka szkoda,że tu cisza....,bo domek chyba fajny ? i Pani też pisze tak ciepło.A może inna bidulka spodobałaby się Pani ? Pynia z Sopotu,lub któraś ze STARACHOWIC (choć nie ma na razie zdjęć )Myślę,że szkoda ,aby domek "uciekł" .Co Wy na to ?

Posted

Sama nie wiem co napisać Pani, a domku szkoda. Czy Mróweczka ma pewny domek zaklepany, - czy ktos inny mógłby cos odpowiedzieć.
Bo jak nie to postaram się coś napisać - ale musze wiedzieć co.

Posted

supergoga napisał(a):
Sama nie wiem co napisać Pani, a domku szkoda. Czy Mróweczka ma pewny domek zaklepany, - czy ktos inny mógłby cos odpowiedzieć.
Bo jak nie to postaram się coś napisać - ale musze wiedzieć co.

a Pani nie da rady jeszcze 5 dni poczekać jak wróci Aga ?
bo szkoda stracic szanse dla psiaka :oops:

Posted

Pewnie może, to nie piekarnia. Ale dlatego wkleiłam tekst i adres email: prosze napiszcie do Pani, o Ulce i kiedy wraca i jak to wszystko wygląda. Znacie sie tam lepiej i więcej wiecie niz ja stąd.
Bardzo proszę - napiszcie dziś jeszcze, dobrze