Ulka18 Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Kierownik nadal nic nie pisze. Nie bede dzisiaj dzwonic, ale jutro sprobuje. Moze znowu komputer sie zepsul :mad: Quote
Ulka18 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 A z wiadomosci ze schroniska : Od: mtoz <mtoz@tlen.pl> Do: urszula1813@o2.pl Temat: Re: Mrówka Data: 14 sierpnia 2006 07:15 [SIZE="4"]Mrówka, Onkojamka i jeszcze jedna z ogródka bedą do środy wysterylizowane. [SIZE="3"]Jeżeli chodzi o Mrówke to ona raczej nie nadaje sie do bytowania z innymi psami. Ona jest bardzo spokojna i bojazliwa w stosunku do innych. Przy innych psach nie wyjdzie z kąta. Jeżeli będzie sama jest nadzieja do szybszego przystosowania się do nowych warunków. Szczeniak łysy jest leczony i na razie mam lekarstwa.Jest w tej chwili na komórce. Jamniczka brązowa już wyleczona może iść do adopcji. Jest na świetlicy. Quote
Ulka18 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Olwar, jutro Mrówka bedzie miec sterylke. Gdybys potrzebowala pomocy w transporcie to pisz do dziewczyn : pomalujmy_im_swiat@wp.pl lub do kierownika : mtoz@tlen.pl. Mnie od jutra nie ma. A samochod bede miec dopiero na koniec pierwszego tygodnia wrzesnia. Wiec to kawal czasu. Zostaje jeszcze jogi (Mielec-Stalowa Wola) oraz watek transportowy tutaj lub na kociarni www.miau.pl. Powodzenia. Quote
Ulka18 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Hop! Mroweczka juz niedlugo bedzie gotowa do adopcji. Dziewczyny, ktore zajrzycie na ten watek, pomozcie Mroweczce znalezc sie w domku. Quote
supergoga Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Mam nadzieję, że ktos odpisał tej zainteresowanej osobie o której pisałam wyżej. Bo może jak nie Mróweczka to inny ma szanse na dom. Choc york mały tez i może Mrówa by się przystosowała. Prosze - napiszcie tam. Quote
Ulka18 Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 Jasne, ze w/w osoba dostala maila, a nawet dwa. Ale nie odpisala :shake: Supergoga, masz pw. Quote
boksiedwa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ulka18 napisał(a):Jasne, ze w/w osoba dostala maila, a nawet dwa. Ale nie odpisala :shake: Supergoga, masz pw. Olwar jest na wakacjach jak wróci to napewno sie odezwie bo mróweczka bardzo przypadła rodzinie do gustu :) Quote
Ulka18 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Dziewczyny, prosze Was o zagladanie na watek Mrowki, ja juz za 15 minut wyjezdzam, nie bedzie mnie do 26.wieczorem. Mam nadzieje, ze jak wroce Mrowka bedzie juz w domku. Quote
aniac50 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Przecież o MRÓWECZCE NIE DA SIĘ ZAPOMNIEĆ!!!! Quote
aniac50 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 DOBRANOC MRÓWECZKO -śnij o nowym domku !!!! Quote
aniac50 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Co słychać u MRÓWCI ?????Czy nowy domek czeka ???? Quote
aniac50 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 DOBRANOC !!!-śpij Mróweczko i śnij o nowym domku!!!! Quote
Kar0la Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ciekawe jak Mróweczka czuje sie po sterylce?? Quote
aniac50 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Mam nadzieję,że wszystko O.K. Może ktoś napisze parę słów o Mrówci ?-prosimy !!!!!! Quote
ewatr Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ulka 18 wyjechała na urlop do 26 sierpnia a Ona:loveu: ma najczesciej kontakt z P.Kierownikiem musimy cierpliwie poczekac na wiadomosci:cool3: Quote
supergoga Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 I co z domkiem Mróweczki, bo ja dziś z allegro dostałam miłego emaila w jej sprawie: Szanowna Pani wiem, że aukcja się skończyła ale może powiem Pani kilka słow o sobie i będzie mogła Pani rozweażyc możłiwość oddani mi Mróweczki. Kocham zwierzaki i pomagam im jak mogę i tak dorobiłam sie 13 kotów pozgarnianych w róznych tragicznych okolocznościach i jedengo pieska wyrzoconego z samochodu w biegu na trasie katowickiej ale mam miejsce jeszcze dla innego Brata Mniejszego w tym wypadku Siostry. Mieszkam w Warszawie w bloku ale na parterze, faktem też jest że sama nie jestem za młoda ale może jej sie spodobam i opbdarzy mnie zaufaniem i miłością? Odwdzięczę się opieka i miłością drapaniem po brzuszku i za uszkiem, rzucaniem patyka lub kamyka i inymi zabawami i co najważniejsze zagwarantuje opiekę pani Doktór Anety (chirurga) i dr Wojtka (Internisty) jeśli zajdzie taka potrzeba. pozdrawiam Małgorzata Gorzechowska tel. 0601 32 66 13 Adres emailowy: gorzech@interia.pl Bardzo prosze, czy ktos pod nieobecność Ulki może odpisac w sprawoie sunieczki. Jak z tym domkiem bo może nie warto zamykac furtki przed sunia. Tak sympatycznie brzmi ten email, tak ciepło. Dajcie znać czy ktos odpisał i co... Quote
aniac50 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Jaka szkoda,że tu cisza....,bo domek chyba fajny ? i Pani też pisze tak ciepło.A może inna bidulka spodobałaby się Pani ? Pynia z Sopotu,lub któraś ze STARACHOWIC (choć nie ma na razie zdjęć )Myślę,że szkoda ,aby domek "uciekł" .Co Wy na to ? Quote
aniac50 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ulk18 do 26 sierpnia jest na urlopie (ona ma najczęstszy kontakt z moim ulubionym PANEM KIEROWNIKIEM schroniska ) Quote
supergoga Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Sama nie wiem co napisać Pani, a domku szkoda. Czy Mróweczka ma pewny domek zaklepany, - czy ktos inny mógłby cos odpowiedzieć. Bo jak nie to postaram się coś napisać - ale musze wiedzieć co. Quote
ewatr Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 supergoga napisał(a):Sama nie wiem co napisać Pani, a domku szkoda. Czy Mróweczka ma pewny domek zaklepany, - czy ktos inny mógłby cos odpowiedzieć. Bo jak nie to postaram się coś napisać - ale musze wiedzieć co. a Pani nie da rady jeszcze 5 dni poczekać jak wróci Aga ? bo szkoda stracic szanse dla psiaka :oops: Quote
supergoga Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Pewnie może, to nie piekarnia. Ale dlatego wkleiłam tekst i adres email: prosze napiszcie do Pani, o Ulce i kiedy wraca i jak to wszystko wygląda. Znacie sie tam lepiej i więcej wiecie niz ja stąd. Bardzo proszę - napiszcie dziś jeszcze, dobrze Quote
Recommended Posts