Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ratlerkowata mała sunia z boksu 194

MINIUSIA - Maluteńka, wesolutka i bardzo żywa sunia wielkości większego ratlerka mieszka w boksie na przodzie schroniska. Sunia cieszy się i podskakuje i kręci piękne piruety jeśli się chwilkę przystanie przy jej boksie. Uwielbia sie przytulac.

Mróweczka - mala ruda sunieczka wielkości dużej mrówki

Mróweczka to bardzo nieśmiala sunia, trafila do schroniska niedawno. Jeszcze się nie odnalazla w smutnej schroniskowej rzeczywistości. Ponieważ jest naprawdę malutka mialaby szansę na adopcje do malego mieszkania, bo Mróweczka wszędzie się zmiesci, do szczescia nie potrzebuje zbyt wiele, wystarczy jej maly kącik. Jak ten maly dolek w kąciku, w którym lubi sie schować, wtedy myśli nasza Mrówcia, że nikt ją nie widzi i że jest bezpieczna.

Nowe zdjecia z dnia 23/07/2006
Oto i Mrówka w calej okazalosci :p

Uwaga : zdjęcia nie oddają rzeczywistej wielkości suniek. One są naprawdę miniaturowe. Dlatego napisalam, ze szukaja bamboszy, bo jest szansa, że do większych bamboszy naprawdę się zmieszczą.

Kontakt : SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW.FRANCISZKA W MIELCU
tel. +17 583 15 32

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, znowu maleńtaski! Uleńko, ta pierwsza sunia wygląda na ratlerka (nawet nie mieszańca) z ogonkiem, a przecież teraz nie wolno przycinać pieskom ogonków! Dobrze,ze je pokazałaś, jak najszybciej potrzebne domki dla dziewczynek!

Posted

Na ratlerkach kompletnie sie nie znam. Ta sunia bardzo ratlerka przypomina, troche jest zaniedbana, ale w dobrym domu doszlaby do siebie.

Bedziemy prosic o umieszczenie ogloszen na allegro. Nam jeszcze kod do aktywacji nie doszedl...

Posted

Napiszcie, proszę, co u suczek....czy mają w miarę ciepłe budki, jedzonko, nie głodują?..........Czy już ktoś się nimi interesuje? Nie mogę przez nie spać, a zwlaszcza przez ratlerczyka....tak mi ich żal!:shake:

Posted

Glodowac w Mielcu? Widzialas te psy z nadwaga na stronie, jest ich mnostwo ;) . O to sie nie martw. Budki maja w miare, nie sa nowe, bo zabraklo pieniedzy juz na kolejna partie bud, a dodatkowo pan stolarz w zimie bud nie robi. Sunieczki są bardzo blisko wejścia, możliwe, że je ktoś zauważy.

Posted

Ulka18, ja tylko tak pytałam dla uspokojenia wlasnego sumienia....
Lubię te małe jazgotliwe pieski i chyba na starość pokuszę sie o jakąs kolekcję :cool1:

Posted

***Wolontariat-dziewczyny te suczki sa przeznaczone dla starszych osob jak do nich dotrzeć? poprzez parafię porozmawiajcie z proboszczem najbliższej parafii by udostępnił miejsca w gablocie przy kościele, i ogłaszał na mszy niedzielnej, niech tez przyłączą się do pomocy zwierzakom, a panie starsze w życiu nie słyszały o dogomani, pozdrawiam w góre suńki***

Posted

Może Xxymenka, cos z tym proboszcze zadziala. Ja ma 30km do Mielca, wiec nie znam tam nikogo. Napisalam dzisiaj do lokalnych mediow, Radio Puls jest nam życzliwe, powinni puscic apel na antenie.

Posted

**** Wchodzicie na dogomanię dla "Babci" prezent, wnuki do dzieła...w górę śliczne do domków, babcie juz czekają chociaż o tym nie wiedza ,**** w górę na świat