Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']

Gosiu, uwielbiam te podniesione zady u ogarków :lol: a przy tym w takiej pozycji świetnie prowokują do zabawy, prawda :p
[quote name='mmbbaj']
tak się zmęczyłem, że usnąłem...

Dotychczas najfajniejsze takie zdjęcie miała Poświatka ale teraz ... Bajanek już też :multi: Śliczne maleństwo :loveu:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KUMPELka']Gosiu, czy mogę się nieśmiało :oops: zapytać gdzie się wybieracie :cool3: Może do nas, na południe, jak w ubiegły sierpień :multi:

Nie Magda, wybieramy się na działkę, tam gdzie byliśmy w sobotę! Pojedziemy w ten piątek i mamy zamiar zostać aż do następnej niedzieli :p A na południe wybieramy się w czerwcu :cool3:

Dzień dobry wszystkim! :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
A na południe wybieramy się w czerwcu :cool3:

Już zaczynam główkować co my zaplanowaliśmy w czerwcu ale ...to pewne, że będziemy robić wszystko żeby się spotkać :multi:

Posted

KUMPELka napisał(a):

Dotychczas najfajniejsze takie zdjęcie miała Poświatka ale teraz ... Bajanek już też

Pozazdrościłam Poświatce tego zdjęcia bo bardzo mi się podobało :lol:

Posted

Ktoś nas wspomina :lol: ???? Sorry Gosia, ale nie mogłam się powstrzymać przed wstawieniem Poświatkowego zdjęcia, obie morduchy takie słodkie, ogarkowy luz i stoicki spokój :razz: , "niech się dzieje co chce, a ja sobie poleżę....." U Poświaty tego nie widać, ale zwróćcie uwagę na Bajankową łapę, jak one potrafią śmiesznie je wykręcać......:):):)

Posted

[quote name='Poświata']Ktoś nas wspomina :lol: ???? Sorry Gosia, ale nie mogłam się powstrzymać przed wstawieniem Poświatkowego zdjęcia, obie morduchy takie słodkie, ogarkowy luz i stoicki spokój :razz: , "niech się dzieje co chce, a ja sobie poleżę....." U Poświaty tego nie widać, ale zwróćcie uwagę na Bajankową łapę, jak one potrafią śmiesznie je wykręcać......:):):)

Beatko, ale mnie jest bardzo miło gościć Poświatkę :lol: Tak, te łapki potrafią cudacznie wykręcać :evil_lol:To zdjęcie Poświaty jest cudne! Od kiedy je zobaczyłam to chciałam Bajanowi zrobić podobne :lol:
Jedno przed chwilą oprawiłam :eviltong:

Posted

Witaj Małgosiu ! :multi:

Z przyjemnością odrobiłam zaległości .:loveu:Sporo foteczek i Bajanek w różnych sytuacjach , wszystkie świetne ! Ale najbardziej urzekla mnie foteczka Bajanka- tancerza :cool2:,Małgosiu przeslicznie razem wyglądacie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie :multi:

Magda, Aniu, cieszę się bardzo, że fota się podoba :lol:

[quote name='Alka']Witaj Małgosiu ! :multi:

Z przyjemnością odrobiłam zaległości .:loveu:Sporo foteczek i Bajanek w różnych sytuacjach , wszystkie świetne ! Ale najbardziej urzekla mnie foteczka Bajanka- tancerza :cool2:,Małgosiu przeslicznie razem wyglądacie :loveu::loveu::loveu:

Alunia, dziękuję za te miłe słowa :buzi: i za to, że chciało ci się nadrabiać zaległości :lol: A Bajan jako "tancerz" wygląda zabawnie prawda? :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Acha! Beatko :lol: Jeszcze bardzo podoba mi się zdjęcie twojego kota w durszlaku! Szkoda, że nie mam kota, bo Bajan jest ciut za duży :evil_lol:Eeeeeeee tam, musisz tylko mieć odpowiednio duży durszlak :loveu: , albo sprawić sobie kociaka :evil_lol: .

Posted

To zdjęcie jest idealne. Wiesz Małgosiu, co mi przychodzi na myśl, jak na nie patrzę? Taki pies - marzenie, pies ze snu. Pies dla zbłakanego wędrowca. Pojawia się jak dobry duch i przeprowadza bezpiecznie na drugą stronę. Bajan ma taką dobroć w spojrzeniu. Czeka na zbłąkanego w tej mgle i pomaga odnaleźć drogę. Pięknie to wykonałaś.

Posted

Sabina1 napisał(a):
To zdjęcie jest idealne. Wiesz Małgosiu, co mi przychodzi na myśl, jak na nie patrzę? Taki pies - marzenie, pies ze snu. Pies dla zbłakanego wędrowca. Pojawia się jak dobry duch i przeprowadza bezpiecznie na drugą stronę. Bajan ma taką dobroć w spojrzeniu. Czeka na zbłąkanego w tej mgle i pomaga odnaleźć drogę. Pięknie to wykonałaś.

Dokładnie to ujęłaś Sabinko :p

Posted

Sabina1 napisał(a):

Sabinko, a ty pięknie to opisałaś :loveu: Mnie jeszcze gdzieś po głowie błąka się takie zdanie, że "konie wyszły z mgły..." i tak pomyślałam o tym zdjęciu :lol: ...ogary wyszły z mgły...A pies marzenie? Bajan jest moim marzeniem, spełnionym :loveu: :loveu: :loveu: