mmbbaj Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Witam serdecznie wszystkich, którzy zechcą odwiedzić naszą galerię i przedstawiam... :lol: Bajan i jego pani Bajan i jego pan Bajan jest ogarem polskim i ma teraz 14 miesięcy.Urodził się 1.09.2004r i tego samego dnia poznaliśmy go... :P Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Pełna skrzynka! :lol: Luuuuubię jeść! i bawić się z rodzeństwem Quote
coztego Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ale bajerancki Bajan :D mmbbaj, pokasuj te wszystkie [url] to przestanie Ci się tak rozjeżdżać ten topik ;) Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='coztego'] mmbbaj, pokasuj te wszystkie [url] to przestanie Ci się tak rozjeżdżać ten topik ;) :oops: :oops: :oops: no z miłą chęcią, ale gdzie jest to cholerne "zmień" bo go nie ma... :oops: :lol: Quote
asher Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Nareszcie :laola: mmbaj, czy wy bywacie z Bajanem na Kabatach? 8) Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Moja pani mnie odwiedza! :D I już chcę stąd wyyyyjść! Quote
Gosiek Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 O jejku jaki cudny szczeniorek :iloveyou: Bajanek był prześlicznym piesiem i wyrósł na równie ślicznego facecika :wink: buziaki Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='asher'] mmbaj, czy wy bywacie z Bajanem na Kabatach? 8) :shake: nigdy tam nie byliśmy, a co? widujesz tam jakiegoś ogarka? :wink: Quote
dbsst Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 padlam trupem jakie kluchy slodkie :D :angel: Quote
Alka Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 no super! Jest wreszcie galeryjka Bajana. :multi: Szczeniaczki przeurocze....Bajanek słodki ... :angel: Miło również poznać pańciostwo Bajankowe. Super tak widzieć swojego pieseczka od dnia narodzin, móc obserwować jak się rozwija. :D :D :D Małgosiu, ciekawi mnie jak wybrałaś właśnie Bajanka, czym cię ujął. :wink: :D Będę stałym gościem Waszej galerii, z niecierpliwością czekam na kolejne fotki. Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Wyprowadzili nas wreszcie na pierwszy spacer :multi: coś tu fajnie śmierdzi! Puść mnie!!! :evil: Quote
asher Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='asher'] mmbaj, czy wy bywacie z Bajanem na Kabatach? 8) :shake: nigdy tam nie byliśmy, a co? widujesz tam jakiegoś ogarka? :wink:Ano widuję, i nawet mi się wydaje, że jego pancia widziałam w moro :wink: Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Mam 7 tygodni :painting: Przywizli mnie do nowego domu...no, no podoba mi się! Dostałem pieska! :D ale się zmęczyłem.....pośpimy.... Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Mam swoją własną budę! :wink: , mogę w niej fikać nawet koziołki! dali mi pyszną kosteczkę! :eating: Jak mam trochę czasu lubię posiedzieć u pana na kolanach, ale ciągle mi się spieszy..... :sweetCyb: Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 No i przespałam uroczyste otwarcie :wink: Cudowne takie malusie klusie 8) i jak tu wybrać tego jednego jedynego :wink: Bajan jest super chłopaczkiem 8) Quote
Marta_Ares Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 jaka pomysłowa buda :D super wynalazek :D:D:D Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Alka']... Super tak widzieć swojego pieseczka od dnia narodzin, móc obserwować jak się rozwija. :D :D :D Małgosiu, ciekawi mnie jak wybrałaś właśnie Bajanka, czym cię ujął. :wink: :D Alu, jak Dunia (mama Bajanka) była w ciąży to ja już czekałam na Bajanka :lol: ! Jak dostaliśmy wiadomość, że rodzi to wieczorem pojechaliśmy z szampanem to uczcić. Były już wszystkie szczeniorki, dwa ostatnie to były właśnie Bajan i Błoga - dwie największe kluseczki w kolorze czekolady, pozostałe były czarniejsze. Ujęły mnie wszystkie, wiesz jakie są takie słodkie maluchy, ale Bajanka pokochałam od razu! Po prostu wiedziałam, że to ON:lol: Nie mogłam się wprost doczekać kiedy go zabiorę do domu! [quote name='Alka']Będę stałym gościem Waszej galerii, z niecierpliwością czekam na kolejne fotki. No mam taką nadzieję, że będziesz tu zaglądać :buzi: , a fotek mam sporo tylko trochę wolno mi to idzie :wink: bellatriks, agabass, coztego, dbsst, Gosiek - bardzo, bardzo Wam dziękuję za miłe słowa i zainteresowanie :D Quote
mmbbaj Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']No i przespałam uroczyste otwarcie :wink: Cudowne takie malusie klusie 8) i jak tu wybrać tego jednego jedynego :wink: Bajan jest super chłopaczkiem 8) Dzięki Alicja! :buzi: co prawda Bajanek już nie jest taką słodką małą kluseczką :wink: , ale sama wiesz, dla mnie jest ciągle "mój maluszek"... :lol: A co do uroczystego otwarcia...no hmmmm takiego nie było więc...może teraz? :wink: No więc! Galerię Bajana uważam za OTWARTĄ!!! Quote
czarna_hancza Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Jej śliczniusi Bajanek :D Piekne psisko...buziaczek w nosaczek ;) Quote
Gosiek Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 a my chętnie bedziemy w tej galerii gościć. zdrówko Bajanka i pańciostwa Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 no w końcu, w końcu, :angel: :angel: alleluja :angel: śliczny maluch, ach co bedę truć, sama wiesz 8) a w jakiej części Warszawy mieszkacie? Quote
Recommended Posts