mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']Bajam wisazysta misiow :crazyeye: :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']Ja na fortach bylam później ;) Oj to szkoda! Może Bajan też polubiłby się z Sabą :roll: Bo jak jest Leon to jest pilnie strzeżona!:evil_lol: Gdybyśmy wiedzieli to zaczekalibyśmy! Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='mmbbaj'] Oj to szkoda! Może Bajan też polubiłby się z Sabą :roll: Bo jak jest Leon to jest pilnie strzeżona!:evil_lol: Gdybyśmy wiedzieli to zaczekalibyśmy! Ja bylam przed 15 :razz: Quote
mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='PIKA']Ja bylam przed 15 :razz: a to tyle byśmy nie czekali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 no tak, Leon nie nadaje się do kontaktów interpersonalnych, jeżeli w pobliżu jest Saba :shake: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Maga100']no tak, Leon nie nadaje się do kontaktów interpersonalnych, jeżeli w pobliżu jest Saba :shake: bo to "zakochany kundel" :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='mmbbaj'] No co? Widać, że nie chciał misiowi zrobić krzywdy. Tak jakoś wyszło...:roll: Quote
Alka Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='mmbbaj'] drugie oczko...mamy, że tak powiem z głowy... haha, Bajan dokładnie tak samo obchodzi się z pluszakiem jak Tuffi.:multi: Bierze go do łapeczek i małymi zębami wyszarpuje oczy ,ale nie połyka tylko podrzuca sobie ...:evil_lol: a co do czapeczki to Bajanek ma rację . :loveu:Po co komu w domu czapka ?;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Gosiu, Bajanku, witamy po długiej przerwie :multi: ale śliczne zdjęcia miałam do obejrzenia :loveu: nic tylko się zachwycam bajankiem jaki to on słodziaszek kochany i jaki opiekuńczy w stosunku do misia hahaha Nic tylko go Gosuu ode mnie wymiziaj :cool3: Quote
Gosiek Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Gosia, jak tak można.... wyciągam Was z 4 stronki :mad: Bajanek stylista misiowy suuuuper :lol::lol::lol::lol: miłego dzionka - po południu ma deszcz padać więc wiesz... lepiej dłuższy spacerek odbebnić póki jeszcze mozna :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Gosiek']Gosia, jak tak można.... wyciągam Was z 4 stronki :mad: miłego dzionka - po południu ma deszcz padać więc wiesz... lepiej dłuższy spacerek odbebnić póki jeszcze mozna :cool3: :evil_lol: no właśnie o spacerze napisałam u ciebie! A za wyciągnięcie dziękujemy! :lol: I witam i dziękuję wszystkim, którzy nas odwiedzają :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 a po spacerku Gosia zasypie nas zdjęciami Bajanka :cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: Ale portrecik "fachowy":lol: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka']Ale portrecik "fachowy":lol: ;)...uczę się robić ramki :lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj'];)...uczę się robić ramki :lol: No ładna Ci wyszła.:p Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: Wow, super !:loveu::loveu::loveu: Jaka ładna rameczka ! Małgosiu, szybko się uczysz, gratuluję !:thumbs: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka']No ładna Ci wyszła.:p :oops::oops::oops: dzięki! :Cool!: Quote
mmbbaj Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Alka'] Małgosiu, szybko się uczysz, gratuluję !:thumbs: Nie tak szybko..., ale dzięki Aluśka :buzi: Quote
PIKA Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Malgosiu bardzo ladny portrecik i cudna ramka :multi: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dzieńdoberek :p Małgosiu - muszę sie zachwycić rameczką.... śliczna jest i śliczny portrecik... nie da sie przejść obojętnie :p miłego dzionka Quote
KUMPELka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Gosiu widzę, że się nie nudzisz :razz: Rameczka ładna i zdjęcia też ale...nie kupuj już więcej Bajankowi misia bo...aż żal serce ściska :placz: za TAKIE :angryy: traktowanie :mad: ;) Pozdrawiam i wyciągam z 4 stronki :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='KUMPELka']...nie kupuj już więcej Bajankowi misia Magda, dlaczego?:roll:...zobacz jak Bajanek misia kocha :loveu:.......;) Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Bajan z pańcią....słodkie lenistwo :lol: Quote
KUMPELka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='mmbbaj']Bajan z pańcią....słodkie lenistwo :lol: Gosiu, dobrze, że zamieściłaś te zdjęcia bo już myślałam, że tylko moja rodzinka rozpieszcza tak psiaka :cool3: Nasz Kumpel także uwielbia takie drzemki łóżkowo-podusiowo-pańciowe ;) i jak przy nim leży jego całe stado to już można spać spokojnie :lol: A misie - cóż, jak tylko Gabi gdzieś nie posprząta swoich zabawek to gwarantowane, że już się nimi nie pobawi i w niedługim czasie trzeba będzie zbierać poszczególne części po domu :diabloti: Bajanek jak zwykle milusi i słodziutki :loveu: Quote
Recommended Posts