Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Alu, proszę bardzo! :lol: Specjalnie dla ciebie :bigok:

Małgosiu już jestem :cool1: .Dzisiaj wstałam o 5 i byłam padnięta bo mielismy balik w przedszkolu / znaczy maluchy miały / i padłam po obiadku na 2 godziny w objęcia Morfeusza :oops:
Wiosenka przecudna , przesliczna :multi: dziękuję :loveu:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze Małgosiu ja kcem wlasnie taka wiosenke jaka nam prezentujesz na fotkach, a gdzie tam maj :shake: :shake:

Ale przyjdzie Dagusiu, przyjdzie i to już za 3 miechy z kawałkiem ;) A maj to ty zauważysz jak przyjdzie bardziej niż inni...;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Pewnie tak, bo u nas już przestał padać, poszedł sobie do was!:cool3: A ja byłam z Bajanem na spacerze 2,5 godziny!:lol: Było cudnie! Byliśmy w parku i na Polach Mokotowskich, bielusieńko jak w bajce i wcale nie było zimno :Cool!: Po powrocie Bajan zjadł michę i śpi słodko jak misiaczek :sleep2: :crazyeye: Gosia... mieszkasz raczej niedaleko więc... wyjrzyj jeszcze dobrze przez okno bo u mnei wciąż pada. Pada prawie od rana i właściwie pada bez przerwy - tyle ze raz drobniejszy a raz wieksze płatki :crazyeye:

A zdjęcia wspaniałe - ach jak ja bym juz chciała zeby kwiatki kwitły i zeby było ciepło :placz:

Posted

[quote name='Sabina1']Ile bym dała, żeby już nad taką rzeczką posiedzieć, albo na trawce obok Bajana . Niestety, te fotki to dla Pani Rydzewskiej, ciekawe, dlaczego specjalnie dla Niej. Ja też sobie idę .

:lol: oto czemu specjalnie dla niej :

[quote name='Alicjarydzewska'].
Ja poproszę cieplutką , zielona wiosenkę :razz::cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu już jestem :cool1: .Dzisiaj wstałam o 5 i byłam padnięta bo mielismy balik w przedszkolu / znaczy maluchy miały / i padłam po obiadku na 2 godziny w objęcia Morfeusza :oops:
Wiosenka przecudna , przesliczna :multi: dziękuję :loveu:

No, niech tam! jest ci wybaczone! :p

Posted

[quote name='Gosiek']:crazyeye: Gosia... mieszkasz raczej niedaleko więc... wyjrzyj jeszcze dobrze przez okno bo u mnei wciąż pada. Pada prawie od rana i właściwie pada bez przerwy - tyle ze raz drobniejszy a raz wieksze płatki :crazyeye:

Gosieńko :lol::lol::lol:, wyjrzałam i faktycznie pada tylko teraz taki drobniutki! Echm...no tak, kiedyś miałam baaaardzo dobry wzrok!;)

Posted

[quote name='Alka']Małgosiu, chciałaś Alicję ? ;) Oto jestem.:evil_lol:

Ozzinkowa pewnie niedługo do Was wpadnie, teraz Tuffikowa podziwia śliczna fotkową wiosenkę.:loveu::loveu::loveu: Bajanek prezentuje pełny relaks...:loveu:

Alu,a ja się bardzo cieszę, że zajrzałaś do nas!:multi: , ale przez malutki momencik maiałam :huh:..., która to z was :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ale przyjdzie Dagusiu, przyjdzie i to już za 3 miechy z kawałkiem ;) A maj to ty zauważysz jak przyjdzie bardziej niż inni...;)

Małgosiu masz racje, po dlougim majowym weekendzie wszystko sie zacznie :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']Gosieńko :lol::lol::lol:, wyjrzałam i faktycznie pada tylko teraz taki drobniutki! :lol: to dobrze bo już zaczęłam myśleć ze mam zwidy ;):lol::lol:
A śnieżek w Wawce wg stacji meteo ma poprószyć do 6 rano :multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
Dzieńdobry Małgosiu :p

Czy u Ciebie też padają takie piekne duże płatki snieżku?
Ach jakie sliczne gwiazdeczki - lecę zaraz focić :multi:

Nie wiem jak u Gosi ale u mnie tez padają !!! :multi: Bardzo nastrojowo :loveu:

Posted

Lucy* napisał(a):
Nie wiem jak u Gosi ale u mnie tez padają !!! :multi: Bardzo nastrojowo :loveu:
Piękne są te śnieżynki prawda? Aż szkoda ich nie sfocić zanim znikną roztopione ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
Piękne są te śnieżynki prawda? Aż szkoda ich nie sfocić zanim znikną roztopione ;)

Prawda prawda :loveu: Jak dobrze że mam przy sobie aparacik :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']Dzieńdobry Małgosiu :p

Czy u Ciebie też padają takie piekne duże płatki snieżku?
Ach jakie sliczne gwiazdeczki - lecę zaraz focić :multi:

[quote name='Lucy*']Nie wiem jak u Gosi ale u mnie tez padają !!! :multi: Bardzo nastrojowo :loveu:

Witajcie dziewczyny!!! :lol: :lol:

Tym razem już dokładnie sprawdziłam przez okno ;) i.....padają, padają!:Cool!:

Posted

[quote name='Lucy*']Prawda prawda :loveu: Jak dobrze że mam przy sobie aparacik :loveu:Lucy* w takim razie zajrzę później do Twojej galeryjki i będę podziwiać bo widzę że piękne zdjecia robisz :multi:

[quote name='mmbbaj']Witajcie dziewczyny!!! :lol: :lol:

Tym razem już dokładnie sprawdziłam przez okno ;) i.....padają, padają!:Cool!:Prawda Małgosiu jak cudnie? ach nie mogę sie napatrzeć na te snieżynki :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']Lucy* w takim razie zajrzę później do Twojej galeryjki i będę podziwiać bo widzę że piękne zdjecia robisz :multi:

Dziękuję

Ale mi głupio... czas najwyższy do Twojej galeryjki zajrzeć :p

Posted

[quote name='Lucy*']Dziękuję

Ale mi głupio... czas najwyższy do Twojej galeryjki zajrzeć :p E tam - a czemu niby głupio? Robisz naprawdę sliczne zdjątka... właściwie powinna to w Twoim topiku napisać :oops:
Już lecę sie poprawić :p

Posted

Alka napisał(a):
Magosiu, czy Bajanek ma pacynkę?

Nie, nie taką klasyczną, ale ten kaczorek (:evil_lol:) był w środku pusty i na suwaczek :lol:
No, my wyruszamy na spacerek i przyznam się, że bardzo mi się dzisiaj nie chce, a w dodatku zaczyna mnie boleć głowa :roll: To pewnie na te spodziewane wielkie mrozy :cool3:

Posted

Alka napisał(a):
Małgosiu, no to idziemy razem, właśnie wychodzimy z Tuffciem. :multi:

mimo wszystko przyjemnego spacerku !

No, a my przed chwilą wróciliśmy! Mróz większy niż wczoraj i okropnie zmarzły mi ręce!:placz: Bajan chętnie by jeszcze łaził, ale ja już miałam dość :shake: