Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
jak to również?:roll: ........te co chodzą "po czym innym" to chyba policyjne są:cool3:
Ogary rowniez tropią jeszcze nie rannego zwierza ;)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KUMPELka']No dobra,:roll: ile można czekać - 5 dni chyba wystarczy :mad:
Gdzie jesteście Małgosiu i Bajanku :placz:

hop, hop, Małgosiu, wracaj do nas !

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , gdzie jesteś :shake:
Małgosia pewnie zapadla w sen zimowy :(

bo chyba sie nie oduzaleznila :shake: :cool1:

Posted

[quote name='mmbbaj']odcinek 3
wrrrrrrrrrrr.............

nie oddam!!!

moja kaczusia...

gdzie jest łebek...???

skończę z nią!

Co Wy opowiadacie !! Ja tu widzę że kaczusi łebek urwał pancio a nie psiak :mad: Trzyma dowód nawet w ręce :evil_lol:

Posted

[quote name='KUMPELka']No dobra,:roll: ile można czekać - 5 dni chyba wystarczy :mad:
Gdzie jesteście Małgosiu i Bajanku :placz:

Magda kochana!:calus: jesteśmy!:lol: 5 dni mówisz?:roll:, nie wiedziałam, że tak długo!widać jednak nie jestem uzależniona:cool3: musiałam nadrobić trochę zaległości i nie miałam zbyt wiele czasu na dogo. A Bajanek ma się dobrze, wczoraj odebrałam wyniki powtórkowego badania i jest OK!Zastanawiam się czy teraz jest jakiś okres "powszechnej cieczki" u suczek?;) bo na spacerach ciągle mam takie wrażenie, Bajan po prostu zawą****e się w takich miejscach i jest baaaardzo zaabsorbowany! Śnieg mamy paskudny bo najpierw się zaczął rozpuszczać, a potem przyszedł mróz więc zamarzł i teraz jest ostry, twardy, zle się po nim chodzi. Jest tak ostry, że pościerał mi farbę z butów więc pomyśl jak się chodzi psiakom :roll: Niestety nie robiłam ostatnio zdjęć Bajankowi, ale on przy takiej pogodzie to w domu sporo śpi, a na spacer jest mi niewygodnie brać aparat. A tak apropos...to ja bardzo dawno Kumpla nie widziałam :nono: Co ty na to?:mad:

Posted

[quote name='Alka']Małgosia się znalazła ! Super!:multi::multi::multi:

Co słychać u Was? Jak Bajanek?

Ależ jestem, jestem:lol: Nawet już zaglądałam do waszej galeryjki! Ty wiesz Alu, że czas zupełnie jakoś inaczej płynie jak się nie siedzi na dogo?:cool3: A Bajanek OK, tfu,tfu na psa urok!:lol:

Posted

[quote name='Pysia']Co Wy opowiadacie !! Ja tu widzę że kaczusi łebek urwał pancio a nie psiak :mad: Trzyma dowód nawet w ręce :evil_lol:
No prawda Pysiu? Bajanek to by nigdy, przenigdy :shake: to pańcio taki okrutny jest:angryy: (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

ale sobie posty nabijam...:oops:

Posted

[quote name='mmbbaj']No prawda Pysiu? Bajanek to by nigdy, przenigdy :shake: to pańcio taki okrutny jest:angryy: (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

ale sobie posty nabijam...:oops:
Pewnie :lol: Przecieżto wyraźnie widać:evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Magda kochana!:calus: jesteśmy!:lol: 5 dni mówisz?:roll:, nie wiedziałam, że tak długo!widać jednak nie jestem uzależniona:cool3: ...
A tak apropos...to ja bardzo dawno Kumpla nie widziałam :nono: Co ty na to?:mad:

To chyba dobrze Małgosiu, że uzależniona nie jesteś :cool3: lepiej w te chłodne zimowe dni poszukac sobie inne przyjemniejsze uzależnienia :oops: :razz:
W sprawie Kumpla to nowych zdjęć ma dużo ale brakuje nam czasu żeby je powklejać :roll:
Postaram się to nadrobić tym bardziej, że Kumpel ma nowego kolegę w rodzinie - Setera irlandzkiego. Rodzice go zaadoptowali - niewiadomo czy ktoś psa wyrzucił, czy poprostu uciekł. Piec nie ma czipa i tatuażu, ogłoszenia wisiały przez 4 tygodnie i nic. Więc chyba już w rodzinie zostanie :multi: Wczoraj byliśmy poznawać psiaki i po godzinnym tarmoszeniu chyba się dogadalli i będzie dobrze. Jak tylko nadaży się okazja to porobię zdjęcia wspólnej zabawy.
Pozdrawiam, Magda.

Posted

[quote name='Iv']wazne, ze serce widac na nich wielkie:iloveyou:

Iv, ale ja wściekła jestem, że są takie małe, a ja nie wiem dlaczego :errrr: :angryy: