Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

samograj napisał(a):
Byłam tu rano, zaczęłam przeglądać od 683 strony miałam zacytować fotki, te z zabawy ZAGRAJKA z MONIĄ ( ZAZNACZYŁAM CYTOWANIE), przerzucilam stronę i zastopowało następną, ani rusz, no to myślę:
"pal sześć wcisnę od razu post ryplej" a tu znowu sie nie da, zero reakcji na myszkę.
Weszłam teraz znowu, przeczytałam o przygodzie ZAGRAJA ( ale podżyłaś, nie zazdroszczę:shake: ) i chciałam przejrzeć , co mnie ominęło i znowu kliknięta strona się nię otwiera.
Na szczęście zaryplejowało:p

Ojej, nie wiem co się stało, że miałaś takie kłopoty :hmmmm:, mnie się otwiera wszystko! Aniu, jak wróciłam do domu to byłam jak galareta :shake:

samograj napisał(a):
NIUNIEK śliczny:loveu: , może Hania się wypowie o tym co mogło "złapać" ZAGRAJA .

Też mam nadzieję, że Hania coś powie, ale teraz chyba jest jeszcze "wyjechana" :cool3:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']a Zagrajek połknął tą kość czy udało się mu ją odebrać ?
bo być może w żołądeczku go coś zabolało i stąd to zgięcie ....

Nieee, ta kość była duża i ja mu ją zabrałam. To nie wyglądało jak dolegliwości żołądkowe :shake: Ja już sama nie pamiętam dobrze jak to wyglądało bo się przeraziłam, ale moją pierwszą myślą było, że skurcz albo paraliż

Mój Niuniuś :loveu:

Posted

Już się tak nie przejmuj , czasu sie nie cofnie.Każdemu się zdarza ryknąc na psa , cholera przecież to nie ze złości bo zjadł tylko przez strach że zje i coś się stanie :( Ja pewnie też bym rykła ;) bo to nie wiadomo co leży i kto to zostawił , ile psów się już otruło ....

Nic się nie stało i to najważniejsze , Zagrajek jak nowy rozrabia :D
Nam łatwo tu pisać co się POWINNO zrobić jednak są chwile że nie ma czasu by dobrze pomyśleć człowiek działą jak automat .Łatwo jest doradzać , ganić - tak tak ....

Pozdrawiam i przesyłam mizianko dla młodego.

Posted

[quote name='mmbbaj']
Mój Niuniuś :loveu:

Nie, nie :shake: MÓJ Niuniuś, TWÓJ jest Zagrajek :razz:

[quote name='mmbbaj']

O, MÓJ Niuniuś wychodzi do mnie z ekranu :loveu: :loveu:Chodź, Niuniusiu do ciotuchny, chodź! :bigok:

Posted

Vectra napisał(a):
Zagrajek jak nowy rozrabia :D

A żebyś wiedziała :evil_lol:

Vectra napisał(a):
Nam łatwo tu pisać co się POWINNO zrobić jednak są chwile że nie ma czasu by dobrze pomyśleć człowiek działą jak automat .Łatwo jest doradzać , ganić - tak tak ....

Wiem, ale jednak cenię sobie wasze rady, zawsze coś z nich zostaje ;)

Vectra napisał(a):
Pozdrawiam i przesyłam mizianko dla młodego.

Dzięki Vectra! Młody już dzisiaj wymiziany do imentu :evil_lol:... :loveu:

Behemot napisał(a):
Nie, nie :shake: MÓJ Niuniuś, TWÓJ jest Zagrajek :razz:

O przepraszam :lol:

Behemot napisał(a):
O, MÓJ Niuniuś wychodzi do mnie z ekranu :loveu: :loveu:Chodź, Niuniusiu do ciotuchny, chodź! :bigok:

No i co? Jest już u ciebie? Bo ja jakieś chrupanie nadal słyszę :cool3:

Posted

[quote name='Alka']Małgosiu, czytałam ... ale Zagrajek ci strachu napędził... dobrze ,że wszysko jest już ok:multi:

Alu, bardzo się przestraszyłam, ale na szczęście już nie ma żadnych symptomów jakiejkolwiek choroby :loveu:

[quote name='bea100'] coraz mniej żyrafa;) , coraz bardziej Ogar:multi:

Zapomniałaś o kangurze :evil_lol:.. ;)

[quote name='bea100']Mmbbaj: nie matrw się na zapas- niemniej obserwuj Zagrajka:cool1:

Ja się na zapas nie martwię, wystraszyło mnie doraźne wydarzenie :cool1: Myślę, że wszystko dobrze, bawił się, je normalnie, jest wesoły, ale oczywiście będę czujna! Jeszcze jutro ma być mróz, raczej ograniczę mu spacer żeby nie marzł, tak więc będzie dom roznosił, a ja będę miała zajęcie :evil_lol:

Posted

[quote name='rekma']

REKMA :crazyeye:zadziwiasz mnie coraz bardziej ;) ... :loveu::loveu::loveu:

PS. mam nadzieję, że Sabinka się ucieszy bo wczoraj narzekała, że w naszej galerii nie ma już przeróbeczek :lol:

REKMA ma jedną łapkę :sweetCyb:

Posted

[quote name='mmbbaj'] Na naszej ulicy nagle Zagraj się podkulił i nie wiem jak to opisać, ale dla mnie w tamtym momencie wyglądało jakby go chwytał paraliż :-( kurcze... Małgosiu... przeczytałam i zamarłam :roll:

[quote name='mmbbaj'] Po drugie, nie wiem czy spokojnie czekałabyś aż pies zje to co znalazł, wiedząc jakie świństwa ludzie wyrzucają :diabloti:
Ja bym nie czekała i prawdopodobnie ryknęła... :roll: choć wiem, że to niewychowawcze. Ale cholercia... teraz po odejściu Saby mam taki uraz, że hej. Ludziska trują psy różnymi rzeczami. :roll:

Najważniejsze, że Zagrajkowi nic nie jest.
Wycałuj go od nas :loveu:

[quote name='mmbbaj']Kupiłam Zagrajowi w ciucholandzie dwa urocze sweterki aby nie zmarzł kiedy chwycą zapowiadane wielkie mrozy :cool1:
Zdecydowanie lepiej mu w białym :cool1: ;)

[quote name='rekma']

Posted

mmbbaj napisał(a):

PS. mam nadzieję, że Sabinka się ucieszy bo wczoraj narzekała, że w naszej galerii nie ma już przeróbeczek :lol:

Sabinka się ucieszyła bardzo, bardzo.Zagraj w cylinderku i jako walet, no, no tego jeszcze nie było. Najwspanialsza jest ta jeo mina zdobywcy serc :lol:

Posted

Witajcie z ranka, słoneczko+mróz dzisiaj, ciekawa jestem w którym sweterku wystąpi Zagrajek? W czerwonym?
Mmbbaj zakładaj sweterek tuż przed wyjściem, aby Zagraj sobie skojarzył go ze spacerem (już tu ktos o tym pisał), możesz zacząć od dzisiaj...:p
Dunia rano zaczęła mi kuleć na ogrodzie na tylną łapę. Moja wina- powinnam posmarować jej (obu sukom) poduszki gliceryną lub linomagiem (nie było zimy/zapomniałam, że Dunia ma tą jedną ,,stopę" felerną/wrażliwą- zeszłej zimy chyba odmroziła czy uszkodziła+sól poszła z ulic- i teraz muszę dbać jak mróz a raczej mrożony śnieg).
Apel babci: Miastowi- nacierajcie psom poduszki (tak profilaktycznie ;) )

Posted

cześć Gosiu

oj zimnica dzis okrutna.... koniecznie wysmaruj Zagrajkowi podusie.
Ja zawsze używałam linomagu ale w tym roku jakoś nie kupiłam i wysmarowałam Axlowi łapki kremem zimowym dla narciarzy :lol: sprawdził się :multi:

ps - przerobeczki super :thumbs: