Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

dogaja napisał(a):

Zagrajki, nie zbliżajcie się z niuniusiem do tego potwora - Sońki.
O matko, aż mi się gorąco zrobiło, bo sobie wyobraziłam Zagrajka bez uszu...
Niuniuś, jak by co - to broń się jakoś!

Sonia zaiste jest potworem :cool3: Przed chwilą na spacerze spoliczkowała naszego zaprzyjaźnionego amstaffa, a ten tylko położył uszy po sobie i sobie poszedł :diabloti:

mmbbaj napisał(a):
Ale wiesz dogajka... :roll:, tak sobie pomyślałam, że może toto (:shock::shock::shock:) to lepiej dać Soni... tyyyyyyle kłów :crazyeye:, a ona ma bidulka pościerane :cool3:

:obrazic:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):

No przecież sama mówiłaś o protezie dla Sonieczki .... ja tak z dobroci serca mojego :roll: Jak to dla siostrzenicy ukochanej :loveu:

PS. Mówią, że pies wybiegany to pies spokojny w domu :cool3::cool3::cool3: U nas dokładnie odwrotnie, właśnie Zagraj lata po mieszkaniu z uchem ( z zoologa :p) i je obszczekuje :evil_lol: A przed chwilą poprosił mnie o spacer i zrobił kolejną qpę, chyba po tych mrożonych orzechach :cool1:

Posted

mmbbaj napisał(a):
No przecież sama mówiłaś o protezie dla Sonieczki .... ja tak z dobroci serca mojego :roll: Jak to dla siostrzenicy ukochanej :loveu:

No dobra, już sie nie gniewam :lol: Dasz Soni uszy Niuniusia i będziemy kwita :bigok:

Posted

Behemot napisał(a):
No dobra, już sie nie gniewam :lol: Dasz Soni uszy Niuniusia i będziemy kwita :bigok:

Te z zoologa, oczywiście :bigok: Niuniuś już je wyciumkał to może Sonieczce oddać, kupię mu nówki :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Małgosiu coś nie najlepiej Ci wychodzi podnoszenie dzieciaka ....mój ma już 37kg:placz:....kiedy tto było jak tuliłam w kocyku:razz:

Posted

[quote name='Agga']

Ałcccc no nie rób mi nic złego....To taka lekcja wychowawcza.:cool3:

Lekcję wychowawczą to dostała Monia od Duni ;) Tu na zdjęciu widać jak biegnie skontrolować sytuację czy aby dziecku się krzywda nie dzieje :lol: Sama z Zagrajkiem się nie bawi bo jest ponad to, ale pilnuje porządku, oj pilnuje :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Małgosiu coś nie najlepiej Ci wychodzi podnoszenie dzieciaka ....mój ma już 37kg:placz:....kiedy tto było jak tuliłam w kocyku:razz:

No bo on ciężki już jak pieron, ledwo go utrzymałam :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

No bo on ciężki już jak pieron, ledwo go utrzymałam :evil_lol:

Ależ on lśni, po prostu blask od niego bije. Jaki wypielęgnowany jest ten pies. I wiecie co? On pachnie, sierść ma mięciutką i aksamitną. Ogromna przyjemność go głaskać. jakby ręką przesuwać po cieplutkim jedwabiu :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ogromna przyjemność go głaskać. jakby ręką przesuwać po cieplutkim jedwabiu :loveu:

:lol: Sabinko, możesz go głaskać ile chcesz i kiedy chcesz :bigok:

Posted

[quote name='Behemot']Sonia zaiste jest potworem :cool3: Przed chwilą na spacerze spoliczkowała naszego zaprzyjaźnionego amstaffa, a ten tylko położył uszy po sobie i sobie poszedł :diabloti:

A nie mówiłam! Kryyyyyyyyyyyyć się!

[quote name='mmbbaj']

Zagraj lata po mieszkaniu z uchem ( z zoologa :p) i je obszczekuje :evil_lol: A przed chwilą poprosił mnie o spacer i zrobił kolejną qpę, chyba po tych mrożonych orzechach :cool1:

Zaraz, zaraz - "ucho" to liczba pojedyńcza. O, matko, a gdzie drugie? Bo o ile coś pamiętam z zoologa to powinny być DWA! U psa. Sońki robota ?!

Ale "obszczekuje"? Jak ucho obszczekuje? Może mi jeszcze powiesz, że obwą****e itp.?
Bo ja już nie wiem, czy pies ma coś wspólnego z zoologiem?
Czy czasem nie jest już trochę późno?

[quote name='Sabina1']Ależ on lśni, po prostu blask od niego bije. Jaki wypielęgnowany jest ten pies. I wiecie co? On pachnie, sierść ma mięciutką i aksamitną. Ogromna przyjemność go głaskać. jakby ręką przesuwać po cieplutkim jedwabiu :loveu:

Sabinko, Ty TAM jesteś? :crazyeye:

Posted

[quote name='Behemot']Alienie, odstaw już tę butelkę i tę kokę i idź spać, bo wiesz, co będzie jutro...

[quote name='Sabina1']Ja jestem jak najbardziej TU, ale też i TAM. Im częściej jestem Tu, tym bardziej jestem TAM.
Tram ta ta tam!

Posted

mmbbaj napisał(a):

... my się też czasem mylimy Bigosku... A Zagrajek tak naprawdę jest mniejszy niż to się wydaje na zdjęciach, choć oczywiście urósł znacznie ;) To jeszcze dzieciak :lol:

Ojej, rzeczywiście! Gdzieś chyba u każdego z nas to pozostało...

Posted

[quote name='mmbbaj']

Coś mówiłam ostatnio, że Zagrajka mogę wziąść na ręce? Mogę, ale z wielkim trudem :evil_lol:

[quote name='rekma']

Zledwie 5 tygodni temu 23.12.2006r) odbieraliśmy Zagraja od Hani. Ważył chyba 13kg.

Dzisiaj z trudem można go podnieść i nie wiadomo jak go utrzymać na rękach. Waży bliso 17kg

boszzz... ależ na wadze przybiera :multi: chyba naprawdę na drożdżach chowany :lol:
17 kg - to jest juź co dźwigać :p

A te uszy na pierwszym zdjęciu :loveu: cudne :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Ja jestem jak najbardziej TU, ale też i TAM. Im częściej jestem Tu, tym bardziej jestem TAM.

Im bardziej TAM Puchatek zaglądał, tym bardziej TAM Prosiaczka nie było :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']

To już nie jest mały szczeniol, ale dostojny młodzieniec :loveu:

To jest malutki szczeniorek :p

[quote name='bea100']Kangur?!? :mdrmed:

:mad:

[quote name='Behemot']

To jeszcze ogar, czy już zając? :evil_lol:

dog niemiecki :diabloti:

[quote name='bigos']On jest kapitalny:loveu::loveu::loveu:

oczywiście, masz rację Bigosku :loveu: