samograj Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='bea100']Dogaja :loveu: Ciiiiiiiiiiiiiiiche PS No to ja tylko skromnie dodam, że znam tajne plany i maczam w tym palce i że we wrześniu (nomen-omen WE WRZEŚNIU!!!) malutkie Błogulce powinny być już na tym najlepszym ze światów !!! Jakie super tajne plany- najlepsze pod słońcem, popieram!!!! A my czekamy na cieczkę, a jak u Ciebie z cieczkami i kryciem??? Quote
dogaja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 bea100 napisał(a):Dogaja :loveu: Ciiiiiiiiiiiiiiiche PS No to ja tylko skromnie dodam, że znam tajne plany i maczam w tym palce i że we wrześniu (nomen-omen WE WRZEŚNIU!!!) malutkie Błogulce powinny być już na tym najlepszym ze światów !!! Ja też nie chcę zapeszać, ale - jak dobrze pójdzie - to Gajusia się, za przeproszeniem, WYROBI długo przed wrześniem... :wink: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 witamy w niedzielny wieczór, jak samopoczucie?:calus: jestesmy z wami:buzi: Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gosiu , Marku...ja dziś zapalę troszeczkę wcześniej ... Quote
mmbbaj Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Witajcie kochani... Byliśmy u Kasi na herbacie, wczoraj miała imieniny...Staramy się...z różnym skutkiem...Od wielu dni żyjemy w wielkim stresie i zaczynają się również fizyczne jego objawy, właśnie Marek cierpi na okropny nerwoból w plecach...Nadal nam ciężko..., ale staramy się... Quote
bea100 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A ja mówię dzień dobry kochani. Wczoraj do póżna grabiłam liście na ogrodzie, więc byłam tam też o 11tej ["] ...a znicze u Bajanka się palą i teraz też. Dunia czuje się już dobrze, no i wysłałam Ci Mmbbaj mailem fotki z Grodziska jakie zrobiła Imanca jak byłysmy u Joli. Błoga znowu patrzyła na mnie oczami Bajana. Tak samo gadała i opowiadała mi różności, ona jest niesamowitym ogarem. I juz teraz nigdy nie zapomnę, przy każdej okazji, jej powiedzieć -kocham Cię. Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jestem z Wami kochani...[']['][']['][']['][']['] Quote
samograj Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='dogaja']Ja też nie chcę zapeszać, ale - jak dobrze pójdzie - to Gajusia się, za przeproszeniem, WYROBI długo przed wrześniem... :wink: Dogaja, ale tu chodzi o krew BAJANKA, BŁOGA to ulubiona jego siostra-jej dzieci będą najbliższe BAJANKOWI-warto poczekać!!! KOCHANI !!! WCZORAJ ŹLE SIĘ POCZUŁAM I WCZEŚNIE ZASNĘŁEM, PIERWSZY RAZ NIE ZAPALIŁAM ŚWIATEŁKA BAJANKOWI:placz: :placz: :placz: ŚNIŁY MI SIĘ MOJE PSY za TM, ale to nie był miły sen:-( :shake: Quote
Gosiek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witaj Gosieńko :calus: wybacz że kilka dni nic nie pisałam.... nie miałam nawet chwilki na włączenie kompika...... całuję i mocno przytulam Quote
dogaja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='samograj']Dogaja, ale tu chodzi o krew BAJANKA, BŁOGA to ulubiona jego siostra-jej dzieci będą najbliższe BAJANKOWI-warto poczekać!!! OK, to ja też będę szeptać: Samograjko, nikt się nie chce pchać przed szereg, ale czasem sercu trzeba pomóc wcześniej... A co do więzów krwi: to dzieci Gaji będą najprawdopodobniej po RODZONYM BRACIE ojca Bajanka! No, ale na razie i tak dzielimy skórę na niedźwiedziu, a poza tym Małgosia i Marek SAMI muszą wiedzieć, co dla nich najlepsze. Ucałowania! Quote
Alicja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dzień Dobry ....jeszcze przed pracką :cool3: Ja też wczoraj wcześniej padlam ...:shake: Widzę ,że Ogareczkowe Mateczki tutaj kuszą .....;)...Bajanek da znak:loveu: Małgosi i Markowi ,że to JUŻ i że to TEN Maluszek ma znaleść schronienie w ich ramionach , bo że tak się stanie to wiem;)sama to przeszłam i dokładnie 3 miesiace po śmierci Harley'a tuliłam zalewajac sie łzami Ozzulka ...Harley Mi Go zesłał i ja w to wierzę , abym zaczęła nareszcie sie uśmiechać . I dla Małgosi i Marka też nadejdzie TEN DZIEŃ.:loveu: Chciałabym tutaj przekazać Życzenia spełnienia marzeń dla KASI siostry Gosi ....spóźnione ale naprawdę szczere...:calus::Rose::Rose::Rose: Quote
Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Bajanek da znak:loveu: Małgosi i Markowi ,że to JUŻ i że to TEN Maluszek ma znaleść schronienie w ich ramionach , bo że tak się stanie to wiem;-)sama to przeszłam i dokładnie 3 miesiace po śmierci Harley'a tuliłam zalewajac sie łzami Ozzulka ...Harley Mi Go zesłał i ja w to wierzę , abym zaczęła nareszcie sie uśmiechać . dokłandnie :multi: wielkie uściski kochani Quote
Alka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Małgosiu, przyznam się szczerze ,że o 23 mnie nie ma na dogo.I nie mogę zapalić wirtualnie świecuszki dla Bajanka. Ale wciąż pamiętam i jestem z Wami kochani...:calus: Quote
mmbbaj Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 [quote name='bea100']Błoga znowu patrzyła na mnie oczami Bajana. Tak samo gadała i opowiadała mi różności, ona jest niesamowitym ogarem. [quote name='samograj']Dogaja, ale tu chodzi o krew BAJANKA, BŁOGA to ulubiona jego siostra-jej dzieci będą najbliższe BAJANKOWI-warto poczekać!!! [quote name='dogaja'] Samograjko, nikt się nie chce się pchać przed szereg, ale czasem sercu trzeba pomóc wcześniej... A co do więzów krwi: to dzieci Gaji będą najprawdopodobniej po RODZONYM BRACIE ojca Bajanka! No, ale na razie i tak dzielimy skórę na niedźwiedziu, a poza tym Małgosia i Marek SAMI muszą wiedzieć, co dla nich najlepsze Kochane :calus:...Coś wam powiem...Długo marzyłam o własnym psie...I potem to marzenie się spełniło. Byłam szczęśliwa, że mam Bajanka i, że jest właśnie taki jaki jest, ale nie dlatego, że robiłam wobec niego jakieś wcześniejsze założenia i oczekiwania tylko dlatego, że pokochałam go takiego jaki był...Bardzo za nim tęsknię...Gdybym mogła zrobić coś, nawet coś bardzo trudnego, co tylko nie uderzałoby w moich najbliższych, żeby znowu był tu, z nami, zrobiłabym to, ale przecież wiem... Kiedy myślę o przyszłości, nie wyobrażam sobie, żeby już nigdy nie było z nami psa, bo Bajanek nauczył mnie, jak piękne było z nim życie. I pokazał nam, KIM jest ogar...Więc kiedy nadejdzie odpowiedni czas...Nie będziemy czekać ani za długo, ani za krótko...obiecaliśmy to sobie. Teraz jednak, jeszcze jest czas Bajanka...i bardzo nam trudno o tym rozmawiać... Wiemy jedno, że jak bardzo by nie był podobny do Bajanka to to nie będzie on...I dlatego potrzebujemy czasu aby następnemu pozwolić być innym i kochać go właśnie za to... [quote name='samograj']KOCHANI !!! WCZORAJ ŹLE SIĘ POCZUŁAM I WCZEŚNIE ZASNĘŁEM, PIERWSZY RAZ NIE ZAPALIŁAM ŚWIATEŁKA BAJANKOWI:placz: :placz: :placz: Aniu, nie ma żadnego powodu żebyś się usprawiedliwiała :loveu: W naszych sercach płoną na stałe światełka dla Bajanka i one są najważniejsze. A pisząc "w naszych", mam na myśli tych wszystkich, którzy ciepło czasem pomyślą o naszym chłpoczyku...W naszym domu, każdego wieczora zapalamy światełka dla Bajanka i jego nowych przyjaciół za TM...i tak już zostanie na zawsze, gdziekolwiek byśmy nie byli... A w galerii...w galerii Bajanek będzie zawsze i pamięc o nim..., a światełka muszą zacząć przygasać, żebyś ty, my i nni nie poczuli się źle, kiedy go nie zapalimy... Quote
dogaja Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='mmbbaj'] Kiedy myślę o przyszłości, nie wyobrażam sobie, żeby już nigdy nie było z nami psa, bo Bajanek nauczył mnie, jak piękne było z nim życie. I pokazał nam, KIM jest ogar...Więc kiedy nadejdzie odpowiedni czas...Nie będziemy czekać ani za długo, ani za krótko...obiecaliśmy to sobie. W naszych sercach płoną na stałe światełka dla Bajanka i one są najważniejsze. A w galerii...w galerii Bajanek będzie zawsze i pamięc o nim..., a światełka muszą zacząć przygasać, żebyś ty, my i nni nie poczuli się źle, kiedy go nie zapalimy... MAŁGOSIU, TY JESTEŚ BARDZO MĄDRĄ KOBIETĄ! Quote
samograj Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Gosiu, myślami jestem z WAMI i zawsze będę, ale muszę odpocząć od dogo(nie sprzyja mojemu systemowi nerwowemu) Pozałatwiałam, co miałam załatwić, rozruszałam topik Poświaty, udzieliłam kilku wskazówek potrzebującym, mogę odejść- zaglądnę niebawem- ucałowania dla męża, siostry, mamy i smyrki dla WACUSIA!!! DLA BAJANKA: Quote
Recommended Posts