Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOCHANI, TAKIE CHWILE SĄ CUDOWNE, NIECH CAŁY CZAS TRWAJĄ W WASZEJ PAMIĘCI- dobrze że je uchwyciliście !!! TYLE MIŁOŚCI!!!

BAJANKOWI BYŁO U WAS CUDOWNIE!!!
JA TAK KOCHAŁAM SWOJE PSY, ŻE KIEDYŚ TEŚCIOWA POWIEDZIAŁA:
JEŻELI ISTNIEJE REINKARNACJA, TO CHCIAŁABYM W NASTEPNYM WCIELENIU BYĆ PSEM U ANKI!!!

Posted

Chyba wszystkim podobają się zdjęcia, ale to piękno, które można z nich wyczytać, to tylko mgnienie migawki, która uchwyciła maleńką chwilkę z naszego wspólnego życia. Bajanek był taki w swej naturze przez cały cas; słodki, kochany, obdarowywany wszystkim co mieliśmy. Umiał też odwzajemnić się tym, co było w nim najlepsze. Nie wyróżniał nikogo z nas, był w swej miłości i oddaniu sprawiedliwy. Rozumieliśmy się wzajemnie bez słów.

Posted

Wszystkim Wam kochani, którzy codziennie pamiętacie i jesteście z nami - DZIĘKUJEMY!!! Też ciepło myślimy o Was i waszych czworonożnych przyjacielach.

Posted

Witajcie kochani z rana, wpadam i stawiam kaffkę...taki ponury dzień i leje i żałoba narodowa i wszystkim nam bardzo smutno...mam dzisiaj dużo pracy od rana, ale myślę o Was...TRZYMAJCIE SIĘ dzielnie...:calus: :calus:

Posted

piękne :loveu:

U nas wprawdzie nie leje , ale strasznie smutno...:-( To druga w ciągu roku straszna tragedia na Śląsku...:-(

Małgosiu i Marku ,pozdrawiam Was cieplutko :calus:

Posted

[quote name='bea100']...taki ponury dzień i leje i żałoba narodowa

[quote name='shirrrapeira']i ja tez, bardzo mi jest smutno z powodu tej tragedii na Slasku. Nawet niebo placze, przynajmniej w Markach.

[quote name='Alka']
U nas wprawdzie nie leje , ale strasznie smutno...:-( To druga w ciągu roku straszna tragedia na Śląsku...:-(

Wiem...i bardzo mi przykro...Ja też łączę się w bólu z rodzinami tych synów, mężów i ojców...
Ale mój własny, prywatny ból nie opuszcza mnie ani na chwilę...i ciągle rośnie...z każdym dniem tej niechcianej rozłąki, tej tęsknoty...

[quote name='leemonca']ja też pozwoliłam sobie coś dla Was zrobić

:-(

Leemonca, jak pięknie :loveu:, dziękuję...Tak było, tak właśnie było...:-(

[quote name='Alka']

i moja skromna przeróbeczka dla Bajanka

Alu, i to jest piękne, miałam już wcześniej ci napisać...To był taki piękny czas, jeszcze tak niedawno...i już nigdy nie wróci :-(

I wzrusza mnie ogromnie to, że macie taką potrzebę, żeby to robić, że zatrzymujecie się nad zdjęciami Bajanka i chcecie z nim zostać na dłużej, trochę dla niego, trochę dla nas, a trochę dla was samych...po prostu dziękuję wam :-(

Posted

mmbbaj napisał(a):
Wiem...i bardzo mi przykro...Ja też łączę się w bólu z rodzinami tych synów, mężów i ojców...
Ale mój własny, prywatny ból nie opuszcza mnie ani na chwilę...i ciągle rośnie...z każdym dniem tej niechcianej rozłąki, tej tęsknoty...

och Gosiu, bardzo chciałabym Ci pomoc... ulżyć... ale nie potrafie i chyba nikt nie potrafi...

Posted

Malgosiu Marku
Tak strasznie mi zal :-( :-( :-( :-( :-( Bajanek byl pieknym psem i rozumiem co czujecie moj Kacper odszedl 24.06.06 o 15;30 byl dla mnie wszystkim traktowalam go jak wlasne dziecko!!!
Wiem ze Wy o Bajanku mysleliscie podobnie. Smierc jest cholernie niesprawiedliwa zabiera tych ktorych najbardziej kochamy. Dzis o 23 minie 11 dzni jak Bajanek odszedl POMYSLMY O NIM CIEPLO za TM poczuje ze wszyscy go kochali:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: