Juszes Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Fajna,. zamawiałaś z PANKRACY? Bo widzialam tam taką ;-) Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Juszes napisał(a):Fajna,. zamawiałaś z PANKRACY? Bo widzialam tam taką ;-) Si - bardzo polecam tą firmę jest uczciwa :) Quote
Medorowa Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A więc tak... :loveu: Sweterek bardzo ładny:p :p , a torba poprostu zabójcza, teraz jeszcze zrób zdjęcia Lalusiowi w jego nosidełku:p Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Eeeeeeee nie pamietam :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Skąd ja to znam:oops: Ale czaderska torba! No poprostu full wypas! Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 LAZY napisał(a):Skąd ja to znam:oops: Ale czaderska torba! No poprostu full wypas! No torba czad :) (ale jestem skromna ) nie żałuje tej kasy A pewnie jutro wstawiam zdjęcia Lalusia w torbie bo wyśle do sklepu z podziękowaniami za torbę :) Quote
LAZY Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Zanim Sylwia wstawi Lalusia w torbie to ja go wstawię na łonie natury:) Dzisiejszy spacer "spod latarni na rogu":cool3: We dwoje zawsze raźniej Pomęczę troszkę Idę, bo była dla mnie dzisiaj łaskawa:evil_lol: I na koniec Tekila ze swoją Pania! Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='dbsst']no nie moge pani od zakazu psów jest na równi z panem który co rano o godzinie 6:45 przychodzi na pustkowie gdzie wybiegujemy psy i mówi ze głosno sie zachowujemy i mamy stamtad isc bo ludzie spać nie moga :evil_lol: i z pania co chodzi z jamniczkiem i bije inne psy witką :evil_lol: :evil_lol: brawo dla idiotów :shake::razz:może was gostek w doopalona cmoknąć bo cisza nocna obowiązuje do 6 rano:pa jak sie czepia to wziąć i zagrozić mu ze zadzwoniz po SM bo sie go obawiasz że cie chce zmolestować ;) Ja tak jednego spacerowicza załatwiłam i sie odczepił :p Sylwia super fotka miodzio:loveu::loveu::loveu::loveu: i mój słodziaczek Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 gremlin gremlin jak ta lala :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Witam wszystkich. Teraz zdjęcia najpierw Laluś. Paulinka dziekuje za wklejenie zdjęć :) Najpierw śpioch :) Teraz w torbie Teraz cosik specjalnie dla boksemaniaków :) Teki I mały Hrabia Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :loveu::loveu::loveu:moje slodziszcze Quote
misiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ale śpioszki-słodziaczki :loveu: Takiemu to dobrze...w ciepłej torebce noszony ;) :lol: No proszę...hrabia klejnociki wystawił na publicznym forum :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:moje slodziszcze Alu te zdjęcia specjalnie dla Ciebie :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Alu te zdjęcia specjalnie dla Ciebie :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dziekuję :buzi: Quote
LAZY Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 No prosze, widać ze nawet championa jajami można dostac po oczach z samego rana:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 misiaczek napisał(a):Ale śpioszki-słodziaczki :loveu:No proszę...hrabia klejnociki wystawił na publicznym forum :evil_lol: No wiesz w końcu to Hrabia jemu wszystko mozna hahahahahahahhahahahahaaaaaaaa Quote
olcha Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ale słooodziak :loveu: :loveu: :loveu: Pankracy na prawdę jest super. Drogo ale warto. Widzę, że albo torba pod kolor bluzeczki albo bluzeczka pod kolor torby :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Hi hi, jak tu 'pasecznie';) Torba bardzo ładna, ale ładniejsze jest jej wyposażenie <czyt; LaLek>;) :razz: :razz: Mój ulubieniec, jak zwykle niezwykle dostojnie przystojny Teki :loveu: :loveu: Quote
oktawia6 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 to mój ulubieniec-kocham Lalusia jak swoje mluszki:loveu: a tak poza tym to torba jest rewelacyjna! zrobię zdjęcie swojej jutro-kupiłam ją już ubiegłej zimy-jest super-ale ani Gryfik ani Dandi nie chcą do niej wejść:nerwy: :scared: -zachowują się jakby miały iść na rzeź podczas próby umieszczenia tam jednego lub drugiego Leży w szafie-jednak przyda się 5 października dla Gryfika-będzie po kastracji to wsadzę go do tej torby i tak będzie oszołomiony-to zapomni histeryzować-a jest naprawdę fajna-ma utwardzane dno, jest zgniło zielona-można ręczniczkiem spód wyłożyć:lol: P.S. sprytnie dopasowałaś torbę do bluzeczki:lol: Sylwia-a Laluś wszedł bez obrazy? P.S. właśnie przed chwilą wysłałam głos na Lalusia-w konkursie::))) Sylwia mam zadanie bojowe dla Ciebie, wejdź na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25140 i napisz instrukcję jak wstawić filmik na dogo-to ważne-wczoraj cały dzień dziewczyny bezowocnie walczyły-a Ty potrafisz!! Quote
sylwiaskalska Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Oktawio zrobie piekny banerek dla pandki nie możemy mu pozwolic aby w zimie nie był w nowym domku :) Co do filmiki poszukam pare stron gdzie się wstawia filmy :) bo ja wstawiam np. tutaj :) http://www.zippyvideos.com/2719497755380166/obraz_053/ http://www.zippyvideos.com/ Zaraz napisze w waszym temacie :) A co do torby wiesz Lalek tez nie podskakuje z radości jak tam wchodzi :cool3: :lol: :lol: musze go centralnie włozyc i już :) ale on jest taki jak poczuje że w takiej torbie ciepło a na dworzu zimno to woli torbę :) Dziękuje że zagłosowłaś w konkursie :) buziaki ogromne za to :) i tak dla mnie jestes the best że zaopiekowałaś się niewidomym psem to trzeba naśladowac :) Nie wiem czy ja bym była w stanie zaadaptowac takiego psa- podziwiam Ciebie :) Quote
sylwiaskalska Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='olcha'] Ale słooodziak :loveu: :loveu: :loveu: Pankracy na prawdę jest super. Drogo ale warto. Widzę, że albo torba pod kolor bluzeczki albo bluzeczka pod kolor torby :evil_lol: No wyskoczyłam z tą bluzka jak filip z konopi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Witaj Sylwuś :multi: Lalek jak każdy macho pokazuje na fotach swoje walory ;) Ja daję też filmy na www.wrzuta.pl . Prosto i skutecznie i spore filmy wchodzą ;) Quote
sylwiaskalska Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Sylwuś :multi: Lalek jak każdy macho pokazuje na fotach swoje walory ;) Ja daję też filmy na www.wrzuta.pl . Prosto i skutecznie i spore filmy wchodzą ;) Witaj Pysia jak fajnie Ciebie widzieć w mojej garlerii :) :multi: :multi: :multi: I dziekuje za tą stronke dla filmików bo mam takie trzy ale za długie jak np. Laluś atakuje moja kuzynkę. Dla chętnych prześle na maila :) Quote
sylwiaskalska Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Mam filmiki Laluś z moja kuzynka zaraz wstawie inne :) Quote
Recommended Posts