sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 a więc czas wreszcie na moja galerie :) O to ja przyleciałem z planety Mars - mały Tekila Oczywiście jak byłem mały chodziłem z Pańcią do pracy :) Taki malutki chudzielec ze mnie był Ale waleczny byłem ;) I troche jakby nóżki mam za długie - hmm może tata to był Charcik,bo do tej pory biegam jak szalony ;) Ciągle biegam Najlepiej na kolanach A to jest pierwszy piesek mojej Pańci Max- był moim wiernym przyjacielem, żył 13 latek. Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='sylwiaskalska']a więc czas wreszcie na moja galerie :) O to ja przyleciałem z planety Mars - mały Tekila :o jakoś od razu widzę,że to facet :lol: Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Oczywiście z tego małego brząda to wyrosłem :) Uwielbiam spacerki z Pańcią Pozy wystawowe No przecież i tak na wystawe nie pójde Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 :o :o ale ma długie tylne łapy :angel: śliczny kolor ma :lol: Quote
Alka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='sylwiaskalska'] O to ja przyleciałem z planety Mars - mały Tekila słodka mordeczka ! :angel: jakie cudaśne uszka :D ...a wyrósł przecudnie, jaką dumną postawę przybrał , Super! :D Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 A teraz wariacje łózkowe :) Czylli sesja w łóżku - to najlepsze zajęcie boksiów oprócz biegania No i po co budzisz No ale najlepiej pod kołderką tylko co ona chce ode mnie ? Nie mam zamiaru nigdzie sie ruszać -ide spać Pod kocykiem też lubie Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Ania-k napisał(a)::o :o ale ma długie tylne łapy :angel: śliczny kolor ma :lol: No Tekila ma długie łapki i przeważnie od boksiów z paierami jest wyższy, ale nam to nie przeszkadza , a czasami mówia na mnie tygrysek :) Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Alka napisał(a):słodka mordeczka ! :angel: jakie cudaśne uszka :D ...a wyrósł przecudnie, jaką dumną postawę przybrał , Super! :D Uszka miał przezabawne :) dziękuje za komplementy :) Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 no umaszczenie ma piękne,mnie tam się podoba cały no i najważniejsze serce :angel: Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Zabawy na dworze Jak wiadomo każdy boksio musi sie wybiegac więc biegam, odpoczywam i biegam :) Quote
Alka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Swietne foteczki! To co lubię najbardziej ,foteczki "zabawowe" i "łóżkowe "...można godzinami patrzeć... :D Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Moi przyjaciele Agrafka Dostojna Lazy :) Bafi :) Buck Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 [quote name='Alka']Swietne foteczki! To co lubię najbardziej ,foteczki "zabawowe" i "łóżkowe "...można godzinami patrzeć... :D Dziekuje :) Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Wariacje miłosne :) ach ta Agrafka :) Ale podchody... Blizej, blizej, coraz blizej... No i BUZI! :lol: [/ Quote
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Języczek i warjacje :) Uwielbiam piłeczke :) A ku ku Czasami udaje że mam wszystko dosyć ;) Ale tylko czasami :) stoje też na straży ;) Ale spacerki sa najlepsze Najnowsze zdjatka po weekendzie :) Quote
XXL Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 hahah jak bym maly byl rewelka :) kochany tygrysek haha :) Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Tekilka jest słodki!! Uwielbiam faflaste psy :wink: A ile w nim drzemie energi..Toz to radosc życia w koncentracie :D Wielkie buziaki dla Tekili od Zmorki :) Ona tez kocha boksie :wink: Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Cudowny i kochany Teki :angel: Boxie to moja ukochana rasa , a boksie kocha się tylko raz bo jak się zakochasz to już na całe życie 8) Z rozkosznego malca wyrósł ci dostojny młodzieniec :wink: Quote
Inez Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 O widze nawet swojego Bafiusza na zdjęciach :wink: . Fajna galeria i fajny Teqila :D Czekamy na więcej fotek 8) Quote
Bodziulka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='sylwiaskalska'] Czasami udaje że mam wszystko dosyć ;) :silly: cudniasty :lol: Quote
ewelinabuck Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 swietne fotki teki jak byl maly to faktycznie na polcharcika wygladal ale teraz to zniego kawal przystojniaka :D Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 OOOOOOOOOOOOOOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLLL JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TEKLOWATY MA GALEEEEEEEEERIEEEEEEEEEEEEEEE cudniasty ciasteczkowy potwor :D :angel: Quote
anetta Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Smieszny maly kosmita na pierwszym zdjeciu :lol: :lol: :lol: hihihihih Quote
sylwiaskalska Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='Pysia']Tekilka jest słodki!! Uwielbiam faflaste psy :wink: A ile w nim drzemie energi..Toz to radosc życia w koncentracie :D Wielkie buziaki dla Tekili od Zmorki :) Ona tez kocha boksie :wink: Dziekuje za buziaki , faktycznie czasami Tekila zachowuje sie jak wariat Ale najwazniejsze że kocha dzieci :) No ale jak nie kochać takiej mordki :) [quote name='Alicjarydzewska']Cudowny i kochany Teki Boxie to moja ukochana rasa , a boksie kocha się tylko raz bo jak się zakochasz to już na całe życie Z rozkosznego malca wyrósł ci dostojny młodzieniec No pewnie że dostojny ;) tylko taki kochliwy ten mój chłopak :oops: Quote
Magda-Amir Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 oo jaa galeria Tekileczki kosmity :angel: :lol: super ten Twoj chlopczyk :buzi: Quote
Recommended Posts