Alka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Dziewczyny, ale przemiła niespodzianka !:multi::multi::multi: ale mnie zaskoczyłyście :loveu::loveu::loveu: pięknie dziękuję za życzonka a Alicja R.za "karę" przyjdzie osobiście na kawkę i ciasto urodzinowe :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [SIZE=7]Alu, życzę Ci stu lat w zdrowiu i samych miłych chwil w życiu! Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Kochana Alu! Życze Ci spełnienia marzeń, zdrowia, miłosc i wielu przyjacioł!!! Jak to bedzie, to reszta na pewno sie ulozy :lol: Twoje zdrówko! Quote
Alka Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 jesteście kochane !:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: seredcznie dziękuję za kolejne piękne życzenia Quote
Magda Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 "Gdy Cię kłopot dopadnie, zajrzyj, co on ma na dnie, Potrząśnij nim, jak butelką, zadowol się kropelką, A bieda sama opadnie- Tego Ci zyczę droga Alu [SIZE=2]:tort::new-bday::new-bday::tort: :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 STO LAT ALU !!! Sto lat, Sto lat, Niech zyje zyje nam !! Sto lat Sto lat, Niech zyje zyje nam !! ............................. a kto z nami nie wypije niech się pod stół skryje !!! :evil_lol: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :cunao: :cunao: :cunao: HAPPY BIRTHDAY !!! Quote
asiunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hej!! Aluniu sto lat!! :smilecol::BIG::tort::bday::new-bday::laola::drinking::cunao: Quote
Alka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Dziękuję za wspaniałe życzenia Witam wszystkich !:multi: Pogoda nieprzyjemna , niby cieplej ,ale mokro. Mieliśmy jechać całą rodzinką na łyżwy ,ale przełożyliśmy wypad na przyszły tydzień. Dzisiaj jeszcze będziemy świętować , na kawkę przychodzą 2 koleżanki.:Cool!: Wczoraj mój małżonek dostał nagłego natchnienia i nie wypuszczał aparaciku z rąk.:crazyeye:Mam nadzieję ,że kilka nadaje się do wklejenia ...:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alka'] dzieńdoberek Alicjo i Tuficzku :buzi: coż za piękne zdjecia :loveu: śliczna pareczka z was, nie powiem :eviltong: Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alka'] :crazyeye:Ale miłość! :loveu::loveu::loveu: Alu Tufficzek mało cię nie zje :lol: I ty mówisz, że dla niego tylko pańcio istnieje;) A tak przy okazji...wypatrzyłam, że mam bardzo podobną dracenkę jak ta u ciebie:cool3::lol: No i przyjemnej kawki z koleżankami! Szkoda, że jestem tak daleko bo bym się wprosiła...:cool1: Quote
Gosiek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ala - superowe zdjecia Marianowi wyszły i ślicznie na nich wyszłaś :Rose::buzi: Quote
Patka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 tZ się szkoli ale mają tak przeslicznych modeli az grzech pieknych fotek nie robić :multi: :loveu: Alu jeszcze raz wielkie gratki :multi: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Jaka milośc Pańci i psa :multi: Zdolny ten Twoj TZ :razz: Quote
Alka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='PIKA'] Zdolny ten Twoj TZ :razz: cieszył się jak małe dziecko i powtarzał ,że robienie fot jest bardzo proste:evil_lol: Mateusz nie lubi się fotografować , ale wczoraj łaskawie pozwolił, pewnie tylko dlatego ,że Tz pstrykał:cool3: Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alka'] jacy jestescie sliczni razem :loveu::loveu::loveu: I oczywiscie - dzien dobry, Alu! :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alka'] jaką tuffi ma błogą minkę :loveu: Quote
asiunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Aluniu jestes bosko fotogeniczna:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Zaraz lecę na kawusię ;) Coś czuję ze Ala wkrótce będzie zacyfrówkowana ;) Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Zaraz lecę na kawusię ;) Coś czuję ze Ala wkrótce będzie zacyfrówkowana ;) Co takiego? Aparacik?!? Ale bedzie fajowo!!! :multi::multi::multi: Smacznej kawki i innych slodkosci ;) Quote
dbsst Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alka'] o ALENKO MOJA KOCHANA STOOOOOOOOO LAT ZYCZE CI OD SAMEGO RANA TROCHE SPOZNIONE ALE Z SERCA WYWALONE ( tylko wywalone mnie sie rymowalo :oops: ) STO LAT :iloveyou: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :cunao: :new-bday: :cunao: :laola: :new-bday: :beerchug: Quote
Alka Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 dbsst - dziękuję :calus: Alicja - zła interpretacja :cool3:Na osobisty aparacik muszę jeszcze niestety poczekać.:cool3:Ale pocieszam sie ,że jesteś blisko i w razie czego mogę na Ciebie liczyć:evil_lol: dziewczyny, jest mi bardzo miło ale zawstydzacie mnie,:oops: ja okropnie wychodzę na fotach , co króraś fota nadaje się do pokazania , inne szkoda gadać :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dobry Wieczór Aluś :multi: ale śliczne zdjęcia nam powstawiałaś. Mężulek Cię świetnie uchwycił, a jak nam tutaj nie przestaniesz marudzic, ze jesteś niefotogeniczna to dostaniesz :mad: :cool3: :cool3: KaZda osoba, która Cie na live poznala powie, ze jestes sliczna :loveu: Quote
grygy Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Łooooo Alus, a ja jak zwykle spoźnony :oops: :oops: WSzystkiego naj, naj, naaaaaaaaaajlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności, samych szczęśliwych chwil w życiu, a co za tym idzie - duuuużo radości :smilecol: :BIG: :tort: :new-bday: Quote
Recommended Posts