Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tuffi wczoraj skończył 3 lata.Pomyślałam sobie ,że to dobra okazja do założenia galerii. :wink:

Tuffi przyszedł na świat 10 pażdziernika 2002r :D .Zamówiliśmy sobie pieska w Istebnej i 30 listopada (w Andrzejki) pojechaliśmy po niego.To była miłość od pierwszego wejrzenia. :angel: Stał się członkiem naszej rodzinki, oczkiem w głowie wszystkich.Od kiedy Tuffi jest z nami ,w naszym domku zrobiło się jakby radośniej ,weselej.Szkrab zawładnął naszymi sercami.Nie wyobrażam sobie teraz naszego domu bez Tuffiego!

Tuffi jest bardzo wesołym pieskiem, pełnym temperamentu, skorym do ciągłych zabaw.Wszędzie go pełno...

Postaram się zeskanować parę fotek z okresu szczenięcego .Pokaże Wam ,jaki słodki był mały urwis ...

A to amstaffka Mini. Jest sunią chłopaka mojej córki Marcina.

Mini urodziła się 6 marca 2004 r.Pochodzi z hodowli "Pokerowy Żywot "z Grójca.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie :angel:
A ja muszę się wszystkim pochwalić , byłam wczoraj u Tufficzka na urodzinkach :wink:
Fotek niestety z imprezy nie mamy :-? ale humory nam dopisywały :lol:

Posted

Gosiu, tak nieśmiało zaczęłam...myśle ,że się rozkręce...
nasze yorkowe forum coś kuśtyka ,a gdzież te tony fot musze wkleić :wink:
co prawda foty kiepskiej jakości,ale co tam...te pierwsze to zeskanowane :oops:

Posted

e tam - już nie mów ze aż takiej kiepskiej jakości - widywałam już na forum o wieeele hmmm gorszej 8) :wink:

Najważniejsze ze Tuffcio ma swoją galeryjkę i bedzie można podziwiać foteczki :lol: bo jak sama powiedziałaś coś na yoraskach ostatnio cicho 8)

Alicja... a ja wiedziałam ze sie wybierasz do Tuffcia i zazdroszczę Ci tych odwiedzinek.. ech zebym ja tak daleko do Was nie miała 8)

Posted

Gosiek napisał(a):
e tam - już nie mów ze aż takiej kiepskiej jakości - widywałam już na forum o wieeele hmmm gorszej 8) :wink:

Najważniejsze ze Tuffcio ma swoją galeryjkę i bedzie można podziwiać foteczki :lol: bo jak sama powiedziałaś coś na yoraskach ostatnio cicho 8)

Alicja... a ja wiedziałam ze sie wybierasz do Tuffcia i zazdroszczę Ci tych odwiedzinek.. ech zebym ja tak daleko do Was nie miała 8)

Gosiu wsiadaj w Intercity i już jesteś z nami 8) czekamy z niecierpliwością :wink:

Posted

Gosiek napisał(a):
Fajnie by było :D

ale swoja drogą spotkamy sie znów najpóźniej w przyszłe wakacje :wink:

mam nadzieje ze wcześniej :wink: a swoją drogą to czemu tą Warszawę tak daleko zbudowali :wink: :lol: :lol:

Gdzie następne fotki gospodarza Galerii :o

Posted

Wielka szkoda,że wczoraj nie miałam do dyspozycji aparatu,byłoby co ogladać.Najwiekszą frajdę Tuffiemu sprawiły baloniki od Alicji, a właściwie przebijanie ich :evil_lol: Takiego hałasu to on się nie boi, a dlaczego petard tak bardzo? :hmmmm: :evil:

:wink: idą następne foty :wink:

2letni Tuffi

Posted

Tak na ostatnim wyjeździe na bezludzie to Tuffi zawładnął piłką Ozzyego , a Ozzulec zadowolił się małą imitacją piłki noznej wielkości piłeczki tenisowej , zgoda 100% .
Co do baloników ....czy ktoś zna tanią wytwórnię balonów :roll: :lol: :lol: :lol: , Tuffi załatwia na cacy 2 balony na minutę :wink: :lol: :lol: :lol: a jak pięknie odbija :angel:

Posted

Gosiek napisał(a):
Alicja - bo york to taki zwierz który kocha baloniki :wink:
baaardzo lubi je odbijać i ..... zagryzać :evilbat:
czyli killer 8) :lol: :lol: :lol:
ale mój boksio Harley też uwielbiał odbijać ale nie zagryzał :-? :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Alicja - Axio też stara sie nie zagryzać... zbyt dobrze się bawi odbijając baloniki.... nawet te duze :wink:
Wstawiam fotę za zgodą Ali 8)
słodziutki Axelek :angel: a jak się oblizuje na tego balona :wink: :lol: