Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu, no tak , biedne te nasze małe kruszynki...

Po spacerku jak zobaczylam Tuffcia w klatce schodowej to miał jeden kolorek na sobie , biały...:evil_lol:

Jako kibice sportowi czekamy z niecierpliwościa na zimową olimpiadę.:multi:Przygotowujemy do kibicowania Tuffcia,póki co zaprzyjażnia się z krówką "Milka".

próba odpięcia nart

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):

PS. czy wam też się tak chce spać przy tej pogodzie? ja się ciągle ratuję kawą, ale nie na długo pomaga :-?...jednak lepiej działa spacer z Bajankiem :lol:

Witaj Małgosiu !

Wogóle to czuję się do bani.:cool3:Wczorajszy dzionek prawie że przeleżałam , w nocy żle się czułam ,a dzisiaj sporo pracy mnie czeka .Ze względu na moje nadcisnienie nie mogę przesadzić z kawką ale również sporo jej wypijam;).
Małgosiu, a wiesz , że i na mnie korzystnie wpływają spacerki z pieskiem?:loveu:

Najlepsza zabawa to wydłubanie oczu pluszakom , tylko jak wspominałam w twoim topiku Tuffcio ich nie połyka tylko śmiesznie podrzuca ...:multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
:evil_lol: i co? Udało się krówkę z nartek rozbroić czy jeszcze się trzymają?

a wiesz ,że chyba super klej zastosowali ...Narty trzymają się w dalszym ciągu nieżle :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

Ja mam takich debilnych sąsiadów na koncu ulicy którzy NIGDY nie odśnieżają chodników a dom ma ją na rogu - dość duża posesja i mnóstwo ludzi tamtedy chodzi :angryy: no totalna klapa jak śniegu napada - ścieżynka wydeptana taka ledwo, ledwo i cieżko się tam chodzi - a co ma Axio powiedzieć? :angryy:

wezwać Straż Miejską :diabloti: Mandat wlepią - to nalezy do ich obowiązklu odsniezyc przy posesji :diabloti:

Posted

[quote name='Alka']

Najlepsza zabawa to wydłubanie oczu pluszakom , tylko jak wspominałam w twoim topiku Tuffcio ich nie połyka tylko śmiesznie podrzuca ...:multi:

Alu :lol:...Bajan normalnie też ich nie połyka! On te oczka oddaje na wymianę za nagródkę :evil_lol:, ale cosik mu się pomyliło i sam był zdziwiony :razz: Na zdjęciu to jest dokładnie ten moment!

Posted

PIKA napisał(a):
wezwać Straż Miejską :diabloti: Mandat wlepią - to nalezy do ich obowiązklu odsniezyc przy posesji :diabloti:
nie ma szans - tatuś dziewoi był poprzednim burmistrzem a teraz jest radnym - SM tu nie pomoże :angryy::shake:
Oni nawet w lato trawy nie koszą przy posesji - zarośnięte toto chaszczami koszmarnie - i tylko służby miejskie raz na miesiąc koszą wszystko jak leci :angryy:

Posted

Gosiek napisał(a):
nie ma szans - tatuś dziewoi był poprzednim burmistrzem a teraz jest radnym - SM tu nie pomoże :angryy::shake:

ale czasy się zmienily, mamy Prawo i sprawiedliwośc :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
ale czasy się zmienily, mamy Prawo i sprawiedliwośc :diabloti:
jasne :diabloti:
Może do Ziobro napiszę? hihihih
Mnie to zastanawia bo jeździła ostatnio Straż Miejska właśnie i lookali na chodniki (u nas naturalnie jest odśnieżony)... jeździli i ... tyle z tego było że ich było widać :angryy:

Posted

a u nas w dalszym ciągu sypie i z jeszcze większą intensywnością ;)

i jeszcze kilka foteczek

dalsze próby odpięcia nart ;)

ulubione miny Tuffcia

Posted

macie rację , urwis i łobuziak z niego nie lada ...:evil_lol:

Wieczorkiem nie mogłam małego zagonic do domku , szalał na śniezku jak oszalały.A mamy go sporo i jeszcze stale dosypuje.:crazyeye:

dobrej nocy !

Posted

[quote name='Alka']macie rację , urwis i łobuziak z niego nie lada ...:evil_lol:

Wieczorkiem nie mogłam małego zagonic do domku , szalał na śniezku jak oszalały.A mamy go sporo i jeszcze stale dosypuje.:crazyeye:

dobrej nocy !

Dobry Wieczór Aluś :buzi:

Ja takze Oskarito nie mogłam zaciagnac do domku, ale mały raczej skakał po tym sniegu nizeli chopdził, bo tak nas zawiało, ze po kolana sniegu na chodnikach i na ulicach, pług raz przejechał i na tym sie skonczyło,a tam sypie non stoper.

Dobrej Nocki zyczymy, mam nadzieje, ze jutro jakos bedzie szło normalnie funkcjonowac ;)

Posted

8 lutego urodzinki obchodzi pańcia Tuffika [SIZE=4]Alka ;)

[SIZE=5]100 lat , 100 lat , niech zyje żyje nam
-//- -//- -//- -//- -//- -//- -//-
jeszcze raz jeszcze raz niech.......etc :razz:

Posted

no to od Alicji R przenosimy impreze ( ale tylko pewno na kwilke :eviltong: ) do Alicji Tufikowej :eviltong:

Alicjo Tuffikowa stooooo laaaaaat!:laola:

:drinking: :cunao::drinking: :drink1: :drinking::cunao::drink1: :drinking: :cunao::drink1::drinking::cunao: :drink1::drinking: :cunao:

Posted

[SIZE=6]Sto lat Alu!! :laola::laola:

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Posted

Z okazji Twego święta życzę Ci
kolejnych dni, miesięcy i lat
pełnych miłości i radości,