Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Cześć Alusiu moja kochana :buzi: U Ciebie to już święta pełną parą! Ja nie mam jeszcze ani choinki, ani jemioły, ani...nic ;) Dopiero zdążyłam posprzątać i biorę się za makowca... I na wszelki wypadek już dziś złożę Wam najlepsze życzenia świąteczne, na wypadek gdyby nie udało mi się już wpaść (co, jak sądzę jednak się nie zdaży ;)) WESOŁYCH ŚWIĄT, KOCHANI!!! Quote
Alicja Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :multi:cześć pracusie ....jak wam idzie zjadanie ciasteczek;) Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Mikołaja w kominie, prezentów ile się nawinie, cukierków skrzynki, dwumetrowej choinki, przed domem bałwana i sylwestra do rana! Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Aluś, widzę że wsiąkłaś... Pewnie w kuchni, co? :cool3: Ja właśnie się ze wszystkim uporałam i na dziś mam wolne:p Quote
Zuza96 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Heeeej :multi: Merry Christmas, Christmas Merry, :x-mas: były sobie renifery. :x-mas: Miały bardzo smieszne minki, bo urwały się z choinki. :tree1: Spadły w ciepły kąt. :x-mas: A ja życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT !!! :haha::haha::haha: Quote
Alka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Teklunia']Aluś, widzę że wsiąkłaś... Pewnie w kuchni, co? :cool3: Ja właśnie się ze wszystkim uporałam i na dziś mam wolne:p Kasiu, a to szybko się uwinęłaś z robotą:razz: Ja wróciłam z ostatnich zakupów,teraz biorę się za ciasta...:p dziękujemy wszystkim za wspaniałe życzonka :loveu: Quote
Magda Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dzien dobry Alu! Mialam troszeczke zaleglosci i hihi....gratuluje lejkowi:evil_lol: Choineczka bardzo ladna (jak zawsze). U nas tez jak co roku bedzie prawdziwa. Nic nie zastapi tego zapachu i zbierania igiel:evil_lol: W tym roku mama postanowila zrobic choineczke ekologiczna i chce powiesic pierniki, suszone plasterki pomaranczy i jakies cukierki.... zobaczymy efekt koncowy:p Ja zmykam pomagac w kuchni. Quote
marlena924 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 WESOŁYCH ŚWIĄT! Dla Tuffiego :) Od Toffiego :) Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ZDROWYCH WESOłYCH POGODNYCH SWIAT... .ORAZ WSPANIAłYCH PREZENTOW POD CHOINKA ... ....zyczy ...CAłA ZUZOLANDIA ... Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Niechaj Boże Narodzenie stopi wszelkie bólów lody, niech usunie wszystkie troski i otworzy marzeń grody, niechaj przy najlepszym zdrowiu życie szczęściem opromienia - oto szczere są życzenia. Quote
Alka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 kochani, dziękuję za zyczenia i również życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT ! Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Alu - dobrych i spokojnych Świąt życzymy... Hania, Gezes i Mania. Quote
sota36 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1:Alus - znalazlam takie zyczenia - bardzo mi sie podobaja - Szczęścia, co radość daje, miłości,co niesie pokój, zdrowia, co rodzi wytrwałość, wiary, co nadzieje prowadzi, dni wypełnionych do końca, nowych wschodów słońca z okazji Świąt Bożego Narodzenia - Jola Darek i Gutek Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Hey mamy święta więc może Mati da mamusi poklikac troszkę w klawiaturkę;) Quote
Lucy* Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Śniegu po pachy, smacznej kiełbachy. Prezentów kupę różdżki na dupę. Do nieba choinki oraz szczęśliwego wyskoku do Nowego Yorku. życzą Lucy* , Kropka , Sara & Rudy Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Cześć ALuniu :loveu: jak mijają święta??? Wszystkiego Naj Naj!!! :loveu: Quote
Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witamy! Prosze wstac od stolu, bo to sie jeszcze moze zle skonczyc:evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alusiu, ale się zaświętowałaś... Nawet na chwilkę nie wpadniesz do nas? :cool3: Quote
Moniś Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Ala się obżarła i nie da rady do kompa się doczłapać :evil_lol: ;);) Quote
Kasia Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Alu, nie jedz tyle...;) my tu czekamy ;) Quote
Zuza96 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Heeeeej ! Ala poprostu nie może wstać z fotela :eviltong: (no oczywiście po przezarciu:evil_lol:) Quote
Kasia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 wpadliśmy sie przwitać...tak poświątecznie ;) Quote
Recommended Posts