Alka Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Dzień doberek!:multi: My już po spacerku, wpadłam się przywitać i lecę zaraz na zakupy. Zyczymy wszystkim miłego weekendu!:loveu: cieszę się ,że rudzielec się spodobał :multi::evil_lol: Quote
agabass Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ciekawe ile zapłacił za fryzjera :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 hahahaha o rany - mało nie zaplułam monitora jak parsknęłam śmiechem :lol::lol::lol: cześć Ala :cool1: Quote
Alicja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pamiętasz jak moja najbliższa sasiadka miała taki kolorek ;) A ta sunia Shitz Tzu to był szczeniorek ??bo syn pani Bukiego ma sunieczkę malutką Quote
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pamiętasz jak moja najbliższa sasiadka miała taki kolorek ;) rozumiem, ze sąsiadka pozyczyla farbke Tufciowi :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 hej hej ala zaginełas na tych zakupach?:lol: ja wiem, ze kobiety to kochają, ale 12 godzin to bym nie dała rady :eviltong: Quote
Alka Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Witamy niedzielnie !:multi: agabass, to eksperyment , a więc gratis:evil_lol: Ala R. , to sunieczka w wieku Tuffcia,spotykamy ich często, ale dziadzio boi się spuścić małą ze smyczy :cool3: Madziu, byłam...zajęta :eviltong: a wiesz ,że może 2-3 lata temu jak wybyłam z siostrą na zakupy to wróciłam właśnie po 12 godzinach:evil_lol:,TŻ powiedział ,że chciał zgłosić zaginięcie :evil_lol: Pika, mamy całą gamę kolorystyczną :evil_lol:, zastanawiamy się też nad przedłużeniem włosa :evil_lol: Gosiu, cieszymy się ,że mogliśmy cię ubawiać :mad: Quote
Teklunia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Alka']o rany, nie mogę :D :D :D ALu, genialny pomysl!!! :) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja prosze to zdjecie bez przerobki, bo piekne włoski widze :loveu: Quote
Alka Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Witajcie! Słoneczko się pogniewało i schowało za chmurki...za oknem wygląda tak jakby zaraz miało lunąć :cool3: Przed spacerkiem wpadłam się przywitać i zapodać Tuffcia . miłego dnia! Madziu , nie mam oryginału zdjęcia , bo lekko zamazane było :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='Alka']Witajcie! Słoneczko się pogniewało i schowało za chmurki...za oknem wygląda tak jakby zaraz miało lunąć :cool3: Przed spacerkiem wpadłam się przywitać i zapodać Tuffcia . miłego dnia! Madziu , nie mam oryginału zdjęcia , bo lekko zamazane było :evil_lol::pcześć .....Tuffcia zawijasz w rulonik;) Quote
Alka Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Ala, zawijam , jak jest niegrzeczny :evil_lol: kolejny eksperyment z włosami, tym razem przedłużyliśmy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 hahahaha Tuffi hippis :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne Kuba dziękuje za zyczonka Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 buhahahahaha umarłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zajedwabisty Quote
madzia20sosnowiec Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 moje mini briardziatko :loveu: :loveu: :loveu: ala u was tez taka do dupy ta pogoda :-( Quote
PIKA Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cześc Alu :multi: buhaha :evil_lol: ciekawe jakie Tufcio będzie mial jutro wloski? :evil_lol: Moze w koczek go uczesz :evil_lol: Quote
Alka Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Witajcie!:multi: Miałam wyjśc na spacerek, ale patrze za okno , a tam deszczyk.Niby tylko rosi, ale poczekam...:evil_lol: Pika, kilka wariantów fryzur by się jeszcze znalazło:evil_lol:, może póżniej...:evil_lol: Madziu, pogoda nie jest zła;), ale słoneczko przyzwyczaiło nas do swojej obecności i brakuje nam go :cool3: Ala, tego tortu jeszcze nie miałam okazji degustować.Czy smakuje tak dobrze jak wygląda?:p Ostatni tort jadłam przy okazji pożegnania młodych.Niezbyt dobrze mi się kojarzy...:placz: Quote
Moniś Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Cześć Ala ;) Ty nie czekaj tylko pędź, bo Tuffcio się zsiusia ;);):evil_lol::evil_lol: U nas od rana śliczne słoneczko grzeje :loveu::loveu: i aż żal pomyśleć, że za chwilę ta okrutna zima :shake::eviltong: Quote
Alka Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Moniczko, do zimy jeszcze ho, ho... mamy przd sobą złotą polską jesień :multi:oby taka była :cool3: Idę kąpać Tuffiastego.Po południu wybieramy się w gości, teściowa ma urodzinki.:p kryjówka Tuffciowa Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Alka'] "może tu mnie Pańcia nie znajdzie i nie zabije moich zapaszków tym śmierdzącym szamponem..." Quote
Alka Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Teklunia napisał(a):"może tu mnie Pańcia nie znajdzie i nie zabije moich zapaszków tym śmierdzącym szamponem..." Kasiu, tym razem wzięłam Tuffcia podstępem :evil_lol:.Jak tylko słyszy napuszczającą się wodę do wanny to go nie znajdziesz.Nalałam wodę , przygotowałam odżywkę i ...odczekałam kilkanaście minut.:evil_lol:sam wyszedł zobaczyć co Pańcia robi...:evil_lol: ale w nagrodę pojedzie do babci, która go uwielbia :loveu: Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :ptorcik faktycznie smaczny , nie jest aż tak słodki jak torty lubią bywać :razz:.......w listopadzie ci się torcik lepiej skojarzy;) Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 cześć Ala.. widze ze Tuffcio cwaniaczek unika kąpieli jak może :evil_lol: Axio też w sumie za tym nie przepada i jak słyszy napuszczaną wodę to zmyka i sie wtula w najbliższą znaleziona osobę ale... potem grzecznie wędruje do łazienki :diabloti: Tuffi-hipis extra :multi: Quote
Recommended Posts