Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień doberek!:multi:

My już po spacerku, wpadłam się przywitać i lecę zaraz na zakupy.

Zyczymy wszystkim miłego weekendu!:loveu:

cieszę się ,że rudzielec się spodobał :multi::evil_lol:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pamiętasz jak moja najbliższa sasiadka miała taki kolorek ;)

A ta sunia Shitz Tzu to był szczeniorek ??bo syn pani Bukiego ma sunieczkę malutką

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a pamiętasz jak moja najbliższa sasiadka miała taki kolorek ;)

rozumiem, ze sąsiadka pozyczyla farbke Tufciowi :evil_lol:

Posted

Witamy niedzielnie !:multi:

agabass, to eksperyment , a więc gratis:evil_lol:

Ala R. , to sunieczka w wieku Tuffcia,spotykamy ich często, ale dziadzio boi się spuścić małą ze smyczy :cool3:

Madziu, byłam...zajęta :eviltong:
a wiesz ,że może 2-3 lata temu jak wybyłam z siostrą na zakupy to wróciłam właśnie po 12 godzinach:evil_lol:,TŻ powiedział ,że chciał zgłosić zaginięcie :evil_lol:

Pika, mamy całą gamę kolorystyczną :evil_lol:, zastanawiamy się też nad przedłużeniem włosa :evil_lol:

Gosiu, cieszymy się ,że mogliśmy cię ubawiać :mad:

Posted

Witajcie!

Słoneczko się pogniewało i schowało za chmurki...za oknem wygląda tak jakby zaraz miało lunąć :cool3:
Przed spacerkiem wpadłam się przywitać i zapodać Tuffcia .

miłego dnia!

Madziu , nie mam oryginału zdjęcia , bo lekko zamazane było :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Witajcie!

Słoneczko się pogniewało i schowało za chmurki...za oknem wygląda tak jakby zaraz miało lunąć :cool3:
Przed spacerkiem wpadłam się przywitać i zapodać Tuffcia .

miłego dnia!

Madziu , nie mam oryginału zdjęcia , bo lekko zamazane było :evil_lol::pcześć .....Tuffcia zawijasz w rulonik;)

Posted

Witajcie!:multi:

Miałam wyjśc na spacerek, ale patrze za okno , a tam deszczyk.Niby tylko rosi, ale poczekam...:evil_lol:

Pika
, kilka wariantów fryzur by się jeszcze znalazło:evil_lol:, może póżniej...:evil_lol:

Madziu, pogoda nie jest zła;), ale słoneczko przyzwyczaiło nas do swojej obecności i brakuje nam go :cool3:

Ala, tego tortu jeszcze nie miałam okazji degustować.Czy smakuje tak dobrze jak wygląda?:p
Ostatni tort jadłam przy okazji pożegnania młodych.Niezbyt dobrze mi się kojarzy...:placz:

Posted

Cześć Ala ;)

Ty nie czekaj tylko pędź, bo Tuffcio się zsiusia ;);):evil_lol::evil_lol:
U nas od rana śliczne słoneczko grzeje :loveu::loveu: i aż żal pomyśleć, że za chwilę ta okrutna zima :shake::eviltong:

Posted

Moniczko, do zimy jeszcze ho, ho... mamy przd sobą złotą polską jesień :multi:oby taka była :cool3:

Idę kąpać Tuffiastego.Po południu wybieramy się w gości, teściowa ma urodzinki.:p

kryjówka Tuffciowa

Posted

Teklunia napisał(a):
"może tu mnie Pańcia nie znajdzie i nie zabije moich zapaszków tym śmierdzącym szamponem..."

Kasiu, tym razem wzięłam Tuffcia podstępem :evil_lol:.Jak tylko słyszy napuszczającą się wodę do wanny to go nie znajdziesz.Nalałam wodę , przygotowałam odżywkę i ...odczekałam kilkanaście minut.:evil_lol:sam wyszedł zobaczyć co Pańcia robi...:evil_lol:

ale w nagrodę pojedzie do babci, która go uwielbia :loveu:

Posted

cześć Ala.. widze ze Tuffcio cwaniaczek unika kąpieli jak może :evil_lol:
Axio też w sumie za tym nie przepada i jak słyszy napuszczaną wodę to zmyka i sie wtula w najbliższą znaleziona osobę ale... potem grzecznie wędruje do łazienki :diabloti:

Tuffi-hipis extra :multi: