Alka Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Pika, Ozzulek tylko patrzył jak Tuffi kolejne zabawki przynosi... Quote
Vectra Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 hahaha ale Ozzy ma nieszczęsluiwą mine :evil_lol: :evil_lol: ciekawe co Ozzy sobie myślał :razz: :razz: Quote
mmbbaj Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ala, ja widzę, że Ozzulec tak samo zachowuje się do Tufficzka jak Bajan do Wacka :lol: Po prostu uznaje jego starszeństwo! Wacek też brał zabawki Bajanka i wszystkie były "jego" :evil_lol: A Bajan patrzył i nie protestował, czasem nawet mu przynosił! Jednak, jak byliśmy u mamy to Bajan powyciągał wszystkie zabawki Wacka, a jemu to też nie przeszkadzało :cool3: To śmiesznie wygląda jak takie małe brzdące ustawiają takie duże psy :evil_lol: PS. Mało przeróbeczek w PSP :p Quote
Alicja Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 :po Ala pokazała psa terrorystę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 A czemu Ozzulek nie pomógł w noszeniu zabawek co to za kolega???:shake::mad: Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 hahahaha widzę, że mamy tu kandydata do wstąp[inia w nasze szeregi SS :evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Alka napisał(a): nie oddam! :diabloti: o kurcze, ale bestia z Tuffika :crazyeye: wyglada naprawde groznie! :lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Teklunia napisał(a):o kurcze, ale bestia z Tuffika :crazyeye: wyglada naprawde groznie! :lol:;)o tak Kasiu zgadzam sie z Tobą :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cześć Aluś, Myślę, że nie żałujesz ani chwili dnia w którym zdecydowałaś się obciąć Tuffiego co?? On na pewno jest zadowolony, co widać po jego roześmianym pysiu wymiziaj chłopaka ode mnie no i kiedy naszych małych ze sobą zapoznamy :eviltong: Już półmetek wakacji minął hihi Quote
Alka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Witajcie!:multi: Daga, miło Cię czytać ,fajnie ,że jesteś! :multi:Czy żałuję , nieee, ale następnym razem Pańcio wybiera fryzurkę :cool3:.Nie wiem czy do tego dojdzie, bo Mani chciałaby ażeby Tuffciowi zapuszczać włoski ;) Wiesz, nie ma problemu z rozczesywaniem włosów, fryzurka jest bardzo wygodna.:p Ala, wielkie dzięki !:loveu: zabawki , które widać na fotach to prezenciki od Mani dla Tuffcia.:multi: co ja czytam :crazyeye:, bestia, terrorysta, a to mały niewinny aniołeczek :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 aaa jaki dziubek do całowania :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 nie dość, ze bestia to jeszcze nie wychowana bo nam jezyk pokazuje :evil_lol: Quote
Alka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PIKA napisał(a):nie dość, ze bestia to jeszcze nie wychowana bo nam jezyk pokazuje :evil_lol: raczej Alicji R. , bo ona robiła foty :evil_lol: Tuffio chce powiedziec -"moje zabawki " ;) Quote
nikusia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 DObry wieczóR! :cool3: Dawno tu nie zaglądałam i nie zauważyłam kiedy Tufficzka długich włosów pozbawiono :evil_lol: Ślicznie wygląda! Taki szkrabek!! :D Quote
Alka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Witaj nikusiu! Miło ,że do nas zajrzałaś:multi: Dzięki, za komplementy :loveu: Quote
Teklunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)o tak Kasiu zgadzam sie z Tobą :evil_lol: i Ty sie nie bałas podejsc do tej bestii? :-o ;) Quote
sota36 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alka napisał(a): piłeczka jest pod Tuffciem :evil_lol: - wszystkie Ale takie same!!!! Tylko foty takie robia!!! A fe!!!! Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alka napisał(a):Witajcie!:multi: Daga, miło Cię czytać ,fajnie ,że jesteś! :multi:Czy żałuję , nieee, ale następnym razem Pańcio wybiera fryzurkę :cool3:.Nie wiem czy do tego dojdzie, bo Mani chciałaby ażeby Tuffciowi zapuszczać włoski ;) Wiesz, nie ma problemu z rozczesywaniem włosów, fryzurka jest bardzo wygodna.:p Ala, wielkie dzięki !:loveu: zabawki , które widać na fotach to prezenciki od Mani dla Tuffcia.:multi: co ja czytam :crazyeye:, bestia, terrorysta, a to mały niewinny aniołeczek :eviltong: hahahahaha mały niewinny aniołeczek :razz: :razz: york znaczy terier :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kogo Ty kochana oszukujesz te oczy są złudne ;) ;) Quote
Paula Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Hihihi.....Tuffcio - pogromca kaczek :evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 dzien dobry Alus :) Alka napisał(a): kuci kuci, maly anioleczku :p Quote
Alka Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Witajcie ! Joluś , chcę przypomnieć ,że to ujęcie robiła Ala R:evil_lol: , ma wprawę ...:evil_lol: fotki aniołeczka ;) Ozzy, idę po foczkę ;) Ozzulku, a piłkę , mogę ? Ozzinku, proszę... możesz ... c.d.n. Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 hahaha Ozzy pozwolił i się załamał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Aluś mnie już dziś brzuch ze śmiechu boli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: najpierw u Pysi teraz u Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ozzy coś na mocno znudzonego wyglądał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Vectra napisał(a):Aluś mnie już dziś brzuch ze śmiechu boli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: najpierw u Pysi teraz u Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ozzy coś na mocno znudzonego wyglądał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3:a jak ma wyglądać jak ta mała zaraza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wszystko mu zabiera i jeszcze go straszy że ugryzie:placz:a potem idzie do miski podje chrupek , wypije wodę :razz:i jeszcze mówi................................. Pańcia ...prawda że Foczka jest Moja:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:a jak ma wyglądać jak ta mała zaraza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wszystko mu zabiera i jeszcze go straszy że ugryzie:placz:a potem idzie do miski podje chrupek , wypije wodę :razz:i jeszcze mówi................................. Pańcia ...prawda że Foczka jest Moja:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahahaha AST z kokardką :razz: :evil_lol: :evil_lol: i kucykiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts