Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ala, ja widzę, że Ozzulec tak samo zachowuje się do Tufficzka jak Bajan do Wacka :lol: Po prostu uznaje jego starszeństwo! Wacek też brał zabawki Bajanka i wszystkie były "jego" :evil_lol: A Bajan patrzył i nie protestował, czasem nawet mu przynosił! Jednak, jak byliśmy u mamy to Bajan powyciągał wszystkie zabawki Wacka, a jemu to też nie przeszkadzało :cool3: To śmiesznie wygląda jak takie małe brzdące ustawiają takie duże psy :evil_lol:

PS. Mało przeróbeczek w PSP :p

Posted

Cześć Aluś,

Myślę, że nie żałujesz ani chwili dnia w którym zdecydowałaś się obciąć Tuffiego co?? On na pewno jest zadowolony, co widać po jego roześmianym pysiu

wymiziaj chłopaka ode mnie no i kiedy naszych małych ze sobą zapoznamy :eviltong: Już półmetek wakacji minął hihi

Posted

Witajcie!:multi:

Daga, miło Cię czytać ,fajnie ,że jesteś! :multi:Czy żałuję , nieee, ale następnym razem Pańcio wybiera fryzurkę :cool3:.Nie wiem czy do tego dojdzie, bo Mani chciałaby ażeby Tuffciowi zapuszczać włoski ;)
Wiesz, nie ma problemu z rozczesywaniem włosów, fryzurka jest bardzo wygodna.:p
Ala, wielkie dzięki !:loveu: zabawki , które widać na fotach to prezenciki od Mani dla Tuffcia.:multi:

co ja czytam :crazyeye:, bestia, terrorysta, a to mały niewinny aniołeczek :eviltong:

Posted

PIKA napisał(a):
nie dość, ze bestia to jeszcze nie wychowana bo nam jezyk pokazuje :evil_lol:

raczej Alicji R. , bo ona robiła foty :evil_lol:

Tuffio chce powiedziec -"moje zabawki " ;)

Posted

DObry wieczóR! :cool3:
Dawno tu nie zaglądałam i nie zauważyłam kiedy Tufficzka długich włosów pozbawiono :evil_lol:
Ślicznie wygląda! Taki szkrabek!! :D

Posted

Alka napisał(a):
Witajcie!:multi:

Daga, miło Cię czytać ,fajnie ,że jesteś! :multi:Czy żałuję , nieee, ale następnym razem Pańcio wybiera fryzurkę :cool3:.Nie wiem czy do tego dojdzie, bo Mani chciałaby ażeby Tuffciowi zapuszczać włoski ;)
Wiesz, nie ma problemu z rozczesywaniem włosów, fryzurka jest bardzo wygodna.:p
Ala, wielkie dzięki !:loveu: zabawki , które widać na fotach to prezenciki od Mani dla Tuffcia.:multi:

co ja czytam :crazyeye:, bestia, terrorysta, a to mały niewinny aniołeczek :eviltong:

hahahahaha mały niewinny aniołeczek :razz: :razz: york znaczy terier :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kogo Ty kochana oszukujesz te oczy są złudne ;) ;)

Posted

Witajcie !

Joluś , chcę przypomnieć ,że to ujęcie robiła Ala R:evil_lol: , ma wprawę ...:evil_lol:

fotki aniołeczka ;)

Ozzy, idę po foczkę ;)

Ozzulku, a piłkę , mogę ?

Ozzinku, proszę...

możesz ...

c.d.n.

Posted

Aluś mnie już dziś brzuch ze śmiechu boli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: najpierw u Pysi teraz u Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ozzy coś na mocno znudzonego wyglądał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Aluś mnie już dziś brzuch ze śmiechu boli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: najpierw u Pysi teraz u Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ozzy coś na mocno znudzonego wyglądał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:cool3:a jak ma wyglądać jak ta mała zaraza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wszystko mu zabiera i jeszcze go straszy że ugryzie:placz:a potem idzie do miski podje chrupek , wypije wodę :razz:i jeszcze mówi.................................

Pańcia ...prawda że Foczka jest Moja:p
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:cool3:a jak ma wyglądać jak ta mała zaraza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wszystko mu zabiera i jeszcze go straszy że ugryzie:placz:a potem idzie do miski podje chrupek , wypije wodę :razz:i jeszcze mówi.................................

Pańcia ...prawda że Foczka jest Moja:p
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahahahaha AST z kokardką :razz: :evil_lol: :evil_lol: i kucykiem :evil_lol: