Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 652
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajrisz napisał(a):
Obejrzalam!!!! Sa swietne! Ale... ale! Zdecydowanie za malo Zerowek!!! 8)

OK, postaram się poprawić, na najbliższym IALu:)
i wogóle więcej nacykać, ale gdzie mi do tego sprzętu dobrego...:(
chora jestem na brak bardzo porządnego aparatu:(
ehhh...
Albo sport i psy Albo aparat:(

Posted

TuathaDea napisał(a):
belgunia napisał(a):
Albo sport i psy Albo aparat:(

Przy dobrym sprzęcie można sobie pozwolić już tylko na malutkiego pieseczka :wink:

Swieta racja! Kiepskim sprzetem go nie uchwycisz :cunao: :cunao:
:cunao:

Posted

belgunia napisał(a):
Jeśli mogę trochę sypnę zdjęciami, które w niczym nie dorównują prawdziwym fotografiom Wind
A że w "niczym" to się mylisz! :D belgunia wielkie dzięki za te zdjęcia. Ja miałam wątpliwości co do tego, jak Misia pokonała skok w dal, bo wiedziałam, że coś pazurem musnęła, ale nie wiedziałam, czy wlazła w przeszkodę i należały jej się punkty karne, czy nie. Pisałam do Wind, żeby sprawdzić, czy ona nie ma jakiejś klatki z odpowiedzią na to pytanie, ale nie miała. A na Twoim zdjęciu pięknie widać, że było dobrze, bo Błyskawica ląduje za przeszkodą! :D

Posted

Flaire napisał(a):
belgunia napisał(a):
Jeśli mogę trochę sypnę zdjęciami, które w niczym nie dorównują prawdziwym fotografiom Wind
A że w "niczym" to się mylisz! :D belgunia wielkie dzięki za te zdjęcia. Ja miałam wątpliwości co do tego, jak Misia pokonała skok w dal, bo wiedziałam, że coś pazurem musnęła, ale nie wiedziałam, czy wlazła w przeszkodę i należały jej się punkty karne, czy nie. Pisałam do Wind, żeby sprawdzić, czy ona nie ma jakiejś klatki z odpowiedzią na to pytanie, ale nie miała. A na Twoim zdjęciu pięknie widać, że było dobrze, bo Błyskawica ląduje za przeszkodą! :D

No bardzo ciesze się, ze się na coś przydały zdjęcia:)

Wind, od czego najlepiej zacząć, od małego pieseczka, czy od dobrego aparatu??:)
A jakbyś uchyliła rąbka - jaki to jest aparat? Bo piesek to już wiem jaki:)
A jak słyszałam, że chcesz mieć nowy - lepszy, to daj znać, gdzie będziesz wyrzucała ten "stary" :)

Posted

Witam w końcu dostałąm się na DGM ;)
Wcześniej miałam małe problemy z komputerem i dogomania mi nie wchodziłą wogóle :oops:
A więc trenuje agility z moim 3 letnim jamniorkiem :) Zakochałam się w tym sporcie! :D
Ten topic wskazałą mi zakla , piszac, ze tu sa jamnicze fotki :) Musze stwierdzic Wind ze masz niezwykly talent! twoje fotki są porpostu genialne!
Mam nadzieje, ze jak kiedys sie spotkamy na zawodach to tez nam jakies pstrykniesz :lol: :)

Posted

Wind, mam nadzieję, że brak nowych zdjęć spowodowany jest tylko i jedynie brakiem czasu! :peace: No! Bo mimo że nam się trafiły aż 3 zdjęcia, to nie powiem, że nie chcieli byśmy więcej! :modla:

Posted

[quote name='belgunia']

Wind, od czego najlepiej zacząć, od małego pieseczka, czy od dobrego aparatu??:)
A jakbyś uchyliła rąbka - jaki to jest aparat? Bo piesek to już wiem jaki:)
A jak słyszałam, że chcesz mieć nowy - lepszy, to daj znać, gdzie będziesz wyrzucała ten "stary" :)

belgunia,

Przygode z fotografia najlepiej zaczynac od malo skomplikowanego aparatu, ale takiego ktory daje mozliwosc ustawien manualnych :-)
Sportowe zdjecia sa niestety bardziej wymagajace i sam aparat nie wystarczy. Bardzo wazne sa obiektywy, ktorych cena nie rzadko przekracza wartosc body. Ja juz zaczelam pisac list do sw. Mikolaja o obiektyw za 3.000 USD i i nowe body za 4.000 USD :-) Moj Milkolaj poki co troche sie krzywi, no ale coz ... nie kazda kobieta kocha diamenty. Sa takie, ktore kochaja inne blyskotki 8)

Justynko,

Zdjec wiecej nie bedzie :( Mam dosc rygorystyczny system kontroli jakosci :lol: :lol: :lol:

Posted

Wind napisał(a):

Zdjec wiecej nie bedzie :( Mam dosc rygorystyczny system kontroli jakosci :lol: :lol: :lol:

No nie. Ja się chyba oflaguję. Jak to nie będzie :evil:. Po jednym "moim" czuję niedostyt. A i pozostałe oglądam z dużą przyjemnością. Szperaj w tej szufladzie i dawaj następne.

Posted

Wind napisał(a):

Ja juz zaczelam pisac list do sw. Mikolaja o obiektyw za 3.000 USD i i nowe body za 4.000 USD :-) Moj Milkolaj poki co troche sie krzywi...

dobrze że $ słabo stoi :))))

Wind napisał(a):

eheh nie ma to jak prawdziwa artystka ;)

Posted

[quote name='myriad']
Jakbys przypadkiem przegladajac te gigabajty ogromne trafila na ktoregos mojego psa, to bylabym wdzieczna szalenie. Dwa moje szesciomiesieczne maluchy debiutowaly razem z Majutkiem w klasie S i rozumiecie, pierwsze zawody, pierwsze zdjecia, pierwsze emocje :-) Wygladaja jak przymale i ciut za grube czarno-biale bordery, ale to najprawdziwsze owczarki australijskie (Malcolm i Uma).
Plus ich matka w IALu w klasie L, marmurkowa bez ogona (Mira).

Justyna
&lowciarki

Czy to o tych mowa?

Sunie marmurkowa wstawialam gdzies na samym poczatku fotograficznej relacji, wiec mozna tam looknac :-)

Posted

[quote name='myriad']<<Czy to o tych mowa?>>

To akurat Atos Oli i Piotrka od nas z klubu. Ola na pewno bardzo sie ucieszy, bo genialne zdjecia!

Moje tutaj: www.myriad.prv.pl

Justyna

Obawiam sie, ze nie fotografowalam Twoich psow :( Niestety nie wszystkie uwiecznialam ... przykro mi :(

Posted

Kochani tylko się ze mnie nie śmiejcie, bo wczoraj zapomniałam zapytać..
Jak to jest jeśli pies zaczął startować w LA1 (bo tak mi przez przypadek wyszło - bo zaczęłam od Legnicy) to czy może startować w IAL-u??