TuathaDea Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 PATIszon napisał(a):Zobaczcie jak Ajson hustawke przewazyl :lol: Bo on to powinien na sąsiednim parkurze przeszkody dla koni pokonywać :cunao: Quote
belgunia Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ajrisz napisał(a):Obejrzalam!!!! Sa swietne! Ale... ale! Zdecydowanie za malo Zerowek!!! 8) OK, postaram się poprawić, na najbliższym IALu:) i wogóle więcej nacykać, ale gdzie mi do tego sprzętu dobrego...:( chora jestem na brak bardzo porządnego aparatu:( ehhh... Albo sport i psy Albo aparat:( Quote
TuathaDea Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 belgunia napisał(a):Albo sport i psy Albo aparat:( Przy dobrym sprzęcie można sobie pozwolić już tylko na malutkiego pieseczka :wink: Quote
Wind Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 TuathaDea napisał(a):belgunia napisał(a):Albo sport i psy Albo aparat:( Przy dobrym sprzęcie można sobie pozwolić już tylko na malutkiego pieseczka :wink: Swieta racja! Kiepskim sprzetem go nie uchwycisz :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Flaire Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 belgunia napisał(a):Jeśli mogę trochę sypnę zdjęciami, które w niczym nie dorównują prawdziwym fotografiom WindA że w "niczym" to się mylisz! :D belgunia wielkie dzięki za te zdjęcia. Ja miałam wątpliwości co do tego, jak Misia pokonała skok w dal, bo wiedziałam, że coś pazurem musnęła, ale nie wiedziałam, czy wlazła w przeszkodę i należały jej się punkty karne, czy nie. Pisałam do Wind, żeby sprawdzić, czy ona nie ma jakiejś klatki z odpowiedzią na to pytanie, ale nie miała. A na Twoim zdjęciu pięknie widać, że było dobrze, bo Błyskawica ląduje za przeszkodą! :D Quote
zakla Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 http://www.agility-psi-sport.strefa.pltesty.strefa.pl/agility/zawody/4-ial-2005/PA280081.jpg od tej predkosci az jej ogon urwalo!!:lol: Quote
dorotak Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='zakla'] od tej predkosci az jej ogon urwalo!!:lol: JEMU Zakla, JEMU :cunao: Quote
belgunia Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Flaire napisał(a):belgunia napisał(a):Jeśli mogę trochę sypnę zdjęciami, które w niczym nie dorównują prawdziwym fotografiom WindA że w "niczym" to się mylisz! :D belgunia wielkie dzięki za te zdjęcia. Ja miałam wątpliwości co do tego, jak Misia pokonała skok w dal, bo wiedziałam, że coś pazurem musnęła, ale nie wiedziałam, czy wlazła w przeszkodę i należały jej się punkty karne, czy nie. Pisałam do Wind, żeby sprawdzić, czy ona nie ma jakiejś klatki z odpowiedzią na to pytanie, ale nie miała. A na Twoim zdjęciu pięknie widać, że było dobrze, bo Błyskawica ląduje za przeszkodą! :D No bardzo ciesze się, ze się na coś przydały zdjęcia:) Wind, od czego najlepiej zacząć, od małego pieseczka, czy od dobrego aparatu??:) A jakbyś uchyliła rąbka - jaki to jest aparat? Bo piesek to już wiem jaki:) A jak słyszałam, że chcesz mieć nowy - lepszy, to daj znać, gdzie będziesz wyrzucała ten "stary" :) Quote
Viz Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Witam w końcu dostałąm się na DGM ;) Wcześniej miałam małe problemy z komputerem i dogomania mi nie wchodziłą wogóle :oops: A więc trenuje agility z moim 3 letnim jamniorkiem :) Zakochałam się w tym sporcie! :D Ten topic wskazałą mi zakla , piszac, ze tu sa jamnicze fotki :) Musze stwierdzic Wind ze masz niezwykly talent! twoje fotki są porpostu genialne! Mam nadzieje, ze jak kiedys sie spotkamy na zawodach to tez nam jakies pstrykniesz :lol: :) Quote
FikuMiku Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Wind, mam nadzieję, że brak nowych zdjęć spowodowany jest tylko i jedynie brakiem czasu! :peace: No! Bo mimo że nam się trafiły aż 3 zdjęcia, to nie powiem, że nie chcieli byśmy więcej! :modla: Quote
FikuMiku Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Belgunia, Tobie też bardzo dziękuję za zdjęcia, mój Florinek się na jedno zalapal! :B-fly: :ylsuper: :laola: :calus: :klacz: :multi: Quote
martynkao Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 hehe nawet nie wiedzialam ze oj bajgiel z latajacymi uszami zajal jeszcze 1 i 3 miejsce:D:D:D:Dnagrody chce;P ehehehe zartuje:) Kto zrobi foteczki w Poznaniu??:} Quote
Viz Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 martynkao bedziesz w Poznaniu ;) O no prosze, mam nadzieje, ze bedziemy mialy okazje sie poznac ;) Quote
Wind Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='belgunia'] Wind, od czego najlepiej zacząć, od małego pieseczka, czy od dobrego aparatu??:) A jakbyś uchyliła rąbka - jaki to jest aparat? Bo piesek to już wiem jaki:) A jak słyszałam, że chcesz mieć nowy - lepszy, to daj znać, gdzie będziesz wyrzucała ten "stary" :) belgunia, Przygode z fotografia najlepiej zaczynac od malo skomplikowanego aparatu, ale takiego ktory daje mozliwosc ustawien manualnych :-) Sportowe zdjecia sa niestety bardziej wymagajace i sam aparat nie wystarczy. Bardzo wazne sa obiektywy, ktorych cena nie rzadko przekracza wartosc body. Ja juz zaczelam pisac list do sw. Mikolaja o obiektyw za 3.000 USD i i nowe body za 4.000 USD :-) Moj Milkolaj poki co troche sie krzywi, no ale coz ... nie kazda kobieta kocha diamenty. Sa takie, ktore kochaja inne blyskotki 8) Justynko, Zdjec wiecej nie bedzie :( Mam dosc rygorystyczny system kontroli jakosci :lol: :lol: :lol: Quote
Klaudia:-) Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 WIND Twoja wiadomość jest załamująca, jak to nie będzie zdjęć? :roll: Trzeba było nie pokazywać,że masz talent do zdjęć. Teraz masz przechlapane. Quote
Ludek Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Wind napisał(a): Zdjec wiecej nie bedzie :( Mam dosc rygorystyczny system kontroli jakosci :lol: :lol: :lol: No nie. Ja się chyba oflaguję. Jak to nie będzie :evil:. Po jednym "moim" czuję niedostyt. A i pozostałe oglądam z dużą przyjemnością. Szperaj w tej szufladzie i dawaj następne. Quote
sic! Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Wind napisał(a): Ja juz zaczelam pisac list do sw. Mikolaja o obiektyw za 3.000 USD i i nowe body za 4.000 USD :-) Moj Milkolaj poki co troche sie krzywi... dobrze że $ słabo stoi :)))) Wind napisał(a): Zdjec wiecej nie bedzie :( Mam dosc rygorystyczny system kontroli jakosci :lol: :lol: :lol: eheh nie ma to jak prawdziwa artystka ;) Quote
Wind Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='myriad'] Jakbys przypadkiem przegladajac te gigabajty ogromne trafila na ktoregos mojego psa, to bylabym wdzieczna szalenie. Dwa moje szesciomiesieczne maluchy debiutowaly razem z Majutkiem w klasie S i rozumiecie, pierwsze zawody, pierwsze zdjecia, pierwsze emocje :-) Wygladaja jak przymale i ciut za grube czarno-biale bordery, ale to najprawdziwsze owczarki australijskie (Malcolm i Uma). Plus ich matka w IALu w klasie L, marmurkowa bez ogona (Mira). Justyna &lowciarki Czy to o tych mowa? Sunie marmurkowa wstawialam gdzies na samym poczatku fotograficznej relacji, wiec mozna tam looknac :-) Quote
myriad Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 <<Czy to o tych mowa?>> To akurat Atos Oli i Piotrka od nas z klubu. Ola na pewno bardzo sie ucieszy, bo genialne zdjecia! Moje tutaj: www.myriad.prv.pl Justyna Quote
Wind Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='myriad']<<Czy to o tych mowa?>> To akurat Atos Oli i Piotrka od nas z klubu. Ola na pewno bardzo sie ucieszy, bo genialne zdjecia! Moje tutaj: www.myriad.prv.pl Justyna Obawiam sie, ze nie fotografowalam Twoich psow :( Niestety nie wszystkie uwiecznialam ... przykro mi :( Quote
myriad Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 [quote name='Wind'] Obawiam sie, ze nie fotografowalam Twoich psow :( Niestety nie wszystkie uwiecznialam ... przykro mi :( Dzieki, ze poszukalas! Nastepnym razem na pewno wpadniemy CI w obiektyw ;-) Justyna z Alternatywy www.agility.prv.pl Quote
Tiggy Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Ja tak ogladajac te fotki mysle sobie, ze chociazby dla jednego tak pieknego zdjecia warto pojechac na zawody :lol: Quote
OlaAB Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Wind Ola bardzo się cieszy za zdjęcia Atosa :buzi: Quote
CHI Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Kochani tylko się ze mnie nie śmiejcie, bo wczoraj zapomniałam zapytać.. Jak to jest jeśli pies zaczął startować w LA1 (bo tak mi przez przypadek wyszło - bo zaczęłam od Legnicy) to czy może startować w IAL-u?? Quote
Recommended Posts