Davie Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 KLUB AGILITY "FORT" serdecznie zaprasza na ostatnie w tym roku zawody z serii International Agility Link, które odbędą się 29.10.2005 w Laskach kolo Warszawy przy zakladzie dla niewidomych . Przewidywane konkurencje: - [b]IAL - Jumping - Agility0 (dla psów, które jeszcze nie startowały w A1) - Jumping 0 (dla psów, które jeszcze nie startowały w A1) - Debiuty Agility (dla psów, które startują pierwszy raz) - Debiuty Jumping (dla psów, które startują pierwszy raz) - Agility dla Dzieci i Młodzieży - Jumping dla Dzieci i Młodzieży Sędziowie: - Ula Charytonik (ALTERNATYWA) - Marta Jankowska (KA FORT) Zawody będą się odbywały na dwóch torach jednocześnie! Przyjmowanie zawodników od 8:30. Rozpoczęcie imprezy o 9:00. Informacje i zgłoszenia: admin@agility.strefa.pl Tel.: 501 36 99 92 (proszę dzwonić po 20:00) Prosimy o przesyłanie zgłoszeń do 23.10 włącznie. Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 o jest organizator:)) a jakies wspolne ognisko jest planowane potem albo cos? :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Davie Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 No ja myślę, że impreza to juz może od poczatku zawodów się rozkręcać... :roll: :lol: :lol: Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 aaa czyli Ty jako organizator mozesz obiecac, ze bedzie tak fajnie jak we Wloclawku???? no to w takim razie trzeba jechac hahahhahaha tylko tor w debiutach niechaj prosciutki bedzie co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AniaP Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 A czy jeśli ktoś startował w debiutach we Włocławku, to na tych zawodach też może wystartować w debiutach? :roll: Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 AniaP napisał(a):A czy jeśli ktoś startował w debiutach we Włocławku, to na tych zawodach też może wystartować w debiutach? :roll: NIE :lol: :lol: :lol: :lol: nie kcem Ciebie jako konkurencji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a poza tym co tak malo ambitnie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chociaz jakbys jakas lapowke przywiozla, nie wiem cos dobrego na ognisko ( a bedzie ognisko???) to.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 orsini napisał(a): NIE :lol: :lol: :lol: :lol: nie kcem Ciebie jako konkurencji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a poza tym co tak malo ambitnie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chociaz jakbys jakas lapowke przywiozla, nie wiem cos dobrego na ognisko ( a bedzie ognisko???) to.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahahaha cala Orsini :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
AniaP Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 orsini napisał(a): NIE Co za ludzie. :silly: orsini napisał(a): nie kcem Ciebie jako konkurencji O rany :o , no bez przesady, my jako konkurencja? :cunao: Chyba mnie z kim mylisz? :hmmmm: :wink: orsini napisał(a): a poza tym co tak malo ambitnie? No, ale ja się jeszcze motam na torze, boję się próbować jakiekolwiek zmiany stron i inne cuda :wink: , a mój strachacz szybko się jeszcze byle nową sytuacją wokół ringu rozprasza... :oops: Jaka tam z nas konkurencja? :shake: Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 a co z ogniskiem???? bo ja sie napalilam na kielbaske z ogniska:))nie z grilla:))))ale od biedy i z grila moze byc:)))) Quote
Davie Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 orsini napisał(a):a co z ogniskiem???? bo ja sie napalilam na kielbaske z ogniska:))nie z grilla:))))ale od biedy i z grila moze byc:)))) I tak trzymac! :D Tzn. w kierunku tego grilla się napalać dalej proszę... :lol: Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 AniaP. ZARTOWALAM oczywiscie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Davie Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 AniaP napisał(a):A czy jeśli ktoś startował w debiutach we Włocławku, to na tych zawodach też może wystartować w debiutach? :roll: Aniu, debiut w życiu może być tylko jeden! :D A potem to juz zerówki... :lol: Quote
AniaP Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 orsini napisał(a): AniaP. ZARTOWALAM oczywiscie No ja myślę. :nono: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale gdyby co, to ja i tak raczej nie przyjadę :shake: :( , więc spoko. :grins: Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 AniaP CZEMU????? ej no ostatnie zawody w tym roku, MUSISZ wpasc:))jak nawet JA kce jechac, to wiesz.... :lol: :lol: :lol: :lol: slyszalam, ze we Wloclawku bylo zajefajnie!!! Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Davie napisał(a):[Aniu, debiut w życiu może być tylko jeden! :D A potem to juz zerówki... :lol: uuuu to moze szkoda tracic ten debiut w takim razie? ja tez myslalam, ze do woli sie wybiera klase w jakiej sie chce startowac:(((((((((((( Quote
AniaP Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Davie napisał(a): Aniu, debiut w życiu może być tylko jeden! :x :evil: :lol: :lol: :lol: Davie napisał(a): A potem to juz zerówki... :cry: no to nie wiem kiedy znowu wystartujemy. :oops: Chociaż zerówkę też wczoraj zaliczyłyśmy. :wink: :cunao: Quote
Mokka Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 AniaP napisał(a):Davie napisał(a): Aniu, debiut w życiu może być tylko jeden! :x :evil: :lol: :lol: :lol: Davie napisał(a): A potem to juz zerówki... :cry: no to nie wiem kiedy znowu wystartujemy. :oops: Chociaż zerówkę też wczoraj zaliczyłyśmy. :wink: :cunao: Ale w zerówce możesz biegać tak długo, aż uznasz, że pies może spróbować swych sił w kategorii open. "Zaliczenie" nie zabrania ponownego w niej występu. Jednak debiut to debiut, jak Davie napisała - debiutować można tylko raz. Quote
AniaP Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 orsini napisał(a): slyszalam, ze we Wloclawku bylo zajefajnie!!! Było zajefajnie, superaście... po prostu brak słów jak fajniście. :multi: :B-fly: orsini napisał(a): AniaP CZEMU????? ej no ostatnie zawody w tym roku, MUSISZ wpasc:))jak nawet JA kce jechac, to wiesz.... No niestety chyba nic z tego :shake: :cry: , bo na dzień dzisiejszy właśnie w ten weekend zwali mi się rodzinka (to przed Wszystkimi Świętymi przecież), więc by mnie chyba wyklęli z rodziny, gdyby mnie nie było. :oops: Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 ee zaraz wyklneli:))jeszcze sie nie przyzwyczaili??? to moze czas najwyzszy zeby sie wlasnie przyzwyczaili :lol: :lol: :lol: :lol: eee, no to ja nie wiem czy chce zadebiutowac w takim razie:((moze lepiej na wiosne?w sloneczku... Quote
AniaP Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 orsini napisał(a): ee zaraz wyklneli:))jeszcze sie nie przyzwyczaili??? No właśnie jeszcze nie :P jeszcze wszystko przed nimi :cunao: , bo my dopiero zaczęłyśmy szaleć. :silly: orsini napisał(a): eee, no to ja nie wiem czy chce zadebiutowac w takim razie No co Ty. :nono: Spróbujcie, na prawdę polecam. Nie wiem już w kogo bardziej nie wierzyłam: w siebie czy psiaka, a tu... niespodzianka, wcale nie najgorzej nam poszło. :D Więc nie zastanawiaj się tylko zgłaszaj. :kciuki: orsini napisał(a): moze lepiej na wiosne?w sloneczku... No nie wiem, mój czarnuszek chyba raczej woli chłodniejszą temperaturę. :roll: Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 hahaha no pewnie tak.... a co tu bedzie nagroda za debiuty?bo moze warto poczekac do Wloclawka:))tam za debiuty byly pucharki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
zakla Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 O super:) Warszawka:) To my bewdziemy napewno:) A mam pytanko... Czy mozna startowac i w mlodziezy i w openie? Quote
Ajrisz Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 No i fajnie! My oczywiscie, obowiazkowo bedziemy - w koncu Warszawa to prowincja Lodzi, nie? 8) 8) 8) Czy dwie osoby moga startowac z jednym psem jednoczenie, ale w dwoch roznych klasach ? < to cos dla dzieci i zerowka > Quote
Ka-Vanga Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Ajrisz, ja rozumiem, ze Ty jako dziecko :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Quote
orsini Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 a ja poprosze o informacje co dokladnie w takich debiutach wystepuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts