Torusia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 widziałam artykuł w "kronice tygodnia" jest w nim zdjęcia Reda i krótki opis może ktoś się odezwie Quote
robkowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 eloise napisał(a):ogłoszenia w większości nieaktualne :shake: na 42 stronie watku Pepe z hoteliku jest cała litania miejsc, gdzie można darmowo psiaka ogłosić. ja teraz nie mam czasu... dlatego są nieaktualne bo w większości usunęłam i wstawiłam nowe z nowymi zdjęciami bez kapelusza Reda;) dwie strony wcześniej, post 557 jest aktualny spis kilkunastu bezpłatnych ogłoszeń Reda na stronie adopcje ma nawet dwa ogłoszenia, moje i Murki pomimo że na tej stronie nie zatwierdzają drugiego ogłoszenia tego samego psa Redzikowi się udało:evil_lol: Quote
Tola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Isadora7']Duszony Drutem uratowany teraz czeka na Ludzia (756912489) - Aukcje internetowe Allegro :cool1: Dziekuję:loveu: Zmieniona kolorystyka, ale równie piekne. Isadora - poczarowałaś troszkę:cool3: Quote
robkowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Torusia napisał(a):widziałam artykuł w "kronice tygodnia" jest w nim zdjęcia Reda i krótki opis może ktoś się odezwie też widziałam, ktoś "wczorajszy" pisał ten artykuł, pisze że Red przebywa w hoteliku prowadzonym przez fundację:-o może nieczytelne notatki miał:roll: Quote
robkowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Isadora7']Duszony Drutem uratowany teraz czeka na Ludzia (756912489) - Aukcje internetowe Allegro Isadora cudne allegro, dziękujemy:loveu: ile Ci czasu zajmuje zrobienie takiego cuda?:cool1: teraz, nawet nie pytam ile na początku Quote
Tola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='robkowa'][quote name='Isadora7']Duszony Drutem uratowany teraz czeka na Ludzia (756912489) - Aukcje internetowe Allegro Isadora cudne allegro, dziękujemy:loveu: ile Ci czasu zajmuje zrobienie takiego cuda?:cool1: teraz, nawet nie pytam ile na początku Tez zazdoszczę tej umiejetnosci. Tyle psiakow w potrzebie, a my z Zamoscia ciągle bez artyski od allegro. Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Czy tu są potrzebne ogłoszenia? :cool1: jak tak to jestem do usług :p Quote
Tola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 __Lara napisał(a):Czy tu są potrzebne ogłoszenia? :cool1: jak tak to jestem do usług :p Potrzebne i to bardzo. Taki super psiak czeka i czeka, a domku nie widac. Bardzo prosze o pomoc. Wrzucam w pierwszy post allegro. Quote
Tola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='robkowa']nowe ogłoszenia Reda: Red - Zwierzaki - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Duszony drutem, bezdomny od 3 lat pies, uratuj go! Bezdomny 3letni Red szuka domu / Psy > Pozostałe - Kraków Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj adopcja - adopcje - psy - Red - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Bezdomny 3letni Red szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia *Rasa Mieszana - oddam psa Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Red to ok 3-4 letni psiak średniej wielk / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Bezdomny 3letni Red szuka domu : robkowa : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl na przygarnij zwierzaka czekam na akceptację Tola większość ogłoszeń zrobiłam nowych także te z pierwszej strony są nieaktualne, Murka na wszystkich prawie napisałam gdzie pies przebywa w ogłoszeniu oprócz strony adopcje, tam edytowałam i już nie wpisywałam gdzie pies jest bo by mi odrzucili prawdopodobnie a jest zrobione pierwotnie na małopolskie Robkowa dzięki:lol: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='robkowa']nowe ogłoszenia Reda: Red - Zwierzaki - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Duszony drutem, bezdomny od 3 lat pies, uratuj go! Bezdomny 3letni Red szuka domu / Psy > Pozostałe - Kraków Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj adopcja - adopcje - psy - Red - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Bezdomny 3letni Red szuka domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Kraków Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia *Rasa Mieszana - oddam psa Og�oszenia adopcyjne zwierz�t - Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t Red to ok 3-4 letni psiak średniej wielk / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Bezdomny 3letni Red szuka domu : robkowa : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl na przygarnij zwierzaka czekam na akceptację Tola większość ogłoszeń zrobiłam nowych także te z pierwszej strony są nieaktualne, Murka na wszystkich prawie napisałam gdzie pies przebywa w ogłoszeniu oprócz strony adopcje, tam edytowałam i już nie wpisywałam gdzie pies jest bo by mi odrzucili prawdopodobnie a jest zrobione pierwotnie na małopolskie Ja na większości tych ogłoszeń właśnie robię ogłoszenia :p ale postaram się coś jeszcze. Quote
eloise Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 jak Lara dorzuci swoje, to ja uzupełnię o jeszcze kilka, bo mam baaardzo mało czasu :oops: Quote
Murka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wpłynęło 55 zł od Magdaleny z Zamościa :loveu: Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ogłoszenia: www.morusek.pl www.olx.pl www.pajeczyna.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.sprzedasz.pl www.darmoweogloszenia.pl www.animalia.pl Quote
eloise Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 petsy.pl bono-polska.pl dwukropek.pl mammisia.pl aleokazja.pl gumtree.pl kokosy.pl i-bazar.pl nasipupile.pl najpewniej.pl hodowcy.com.pl e-mercato.pl Quote
Tola Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Dzięki dziewczyny:loveu: Domki ustawiac się w kolejce, bo Redzik to pies nie byle jaki:p Quote
eloise Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 wrzuc proszę ogłoszenia w 1 post, jak znowu bede mogła to jeszcze coś dorzucę Quote
Tola Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 eloise napisał(a):wrzuc proszę ogłoszenia w 1 post, jak znowu bede mogła to jeszcze coś dorzucę Jasne. Juz się robi. Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Niech te ogłoszenia wreszcie domek przyniosą ;) Quote
izzie1983 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Przelałam dziś na nowe konto Murki za Redzika za październik. Quote
robkowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Redzik ma teraz tyle ogłoszeń:cool3: dzięki dziewczyny:loveu: Quote
Energy Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 robkowa napisał(a):Redzik ma teraz tyle ogłoszeń:cool3: dzięki dziewczyny:loveu: Tylko niech w końcu ten wymarzony domek je przeczyta:p Quote
Murka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Przyszedł mail w sprawie Reda... tylko taki mało konkretny... Jego całkowita treść "po ile on jest?" :cool1: Doszły wpłaty: 10 zł eloise 20 zł agusiazet 10 zł izzie1983 Quote
Recommended Posts