Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

5 i 6 marca 2005 roku w Bydgoszczy poraz III odbędą się Zawody Psich Zaprzęgów. Na tym forum możecie zadawać pytanka a propo organizacji.
Chętnych do wzięcia udziału zapraszam na www.husky.com.pl gdzie znajdziecie formularz zgłoszeniowy. Natomiast więcej informacji na www.snieznepsy.com.

Po zawodach proszę o wasze opinie o nich.

Pozdrawiam

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już wysłałem zgłoszenie w klasie velo i zarezerwowałem miejsce w hotelu tam gdzie ma być wieczór maszera . Wytłumacz mi jeszcze jak mam trafić na miejsce zawodów jak będę jechać od strony Poznania .

Posted

Hej.
Dla wszystkich jadacych z poludnia: chyba najlepiej jechac caly czas na Gdańsk, wyjechac za rogatki, kierujac sie caly czas na Gdansk, za tabliczka koniec Bydgoszczy jakies 6-8 km dwupasmowka, podjazd pod gorke i na gorce zaraz za stacja benzynowa skrecic w lewo z powrotem do miasta (stara droga krajowa). Potem wystarczy zjechac z gorki i po prawej stronie Lesny Park Kultury i Wypoczynku, czyli juz na miejscu.
Powodzenia.[/img]

Posted

Miło mi, że się zgłaszacie. Co do dojazdu od strony poznania to: jeżeli będziesz przejeżdzać przez Poznań to proponuje kierować się na Gniezno, Żnin, Szubin po wjeżdzie do Bydgoszczy zostaje ci jakieś 8-10 km do ul. Gdańskiej. Potem cąły czas prosto i po lewej będzie leszny park.

W razie problemów dzwoń 502513640 to jest numer głównego organizatora (on jest zmotoryzowany i szybciej wyjaśni Ci jak dojechać).

Pozdrawiam. :D

Posted

W razie jakichkolwiek problemów proszę o kontakt e-mail (poczta@snieznepsy.com), bądz telefonicznie 502048065, 502513640.
Gdyby te numery były zajęte 509767052.

Jeżeli będziecie rezerwować noclegi prosze abyście mówili, że to na zawody psich zaprzegów. W przeciwnym razie możecie być "odprawieni z kwitkiem"
(recepcja w hotelu Agat jest nieco zakręcona i nie pyta o to, więc mósicie to podkreślić :-) ). :D

Posted

[quote name='ariel_ch'][quote name='PaYooK']ELO!!

jak dobrze pojdzie to tez zjawie sie w Bydgoszczy ;)

Ty nie masz innego wyjscia jak przyjechac w koncu niebawem bedziemy rodzina :lol:

Pay co rodzina ci sie powiekszy :o :lol: 8)

Posted

Agnieszka&Hexa napisała

ja chciałabym się spytać o trasę (pod wzgledem technicznym) . szykowac sie na karkołomnośc czy wzgledne równiny ?

serdecznie pozdrawiamy aga i hexa

A w jakiej klasie startujesz?
Generalnie trasa jest prosta, równa, jest pare zakrętów, część jest po lesie, a część po drodze no i mała niespodzianka, ale to ... zobaczysz sama :lol:
Zresztą osoby, które były w zeszłym roku i 2 lata temu mogą potwierdzić.
W zeszłym roku to było o tyle fajnie, że było zimno, był śnieg i część trasy szła po zamarzniętych jeziorach, to była jazda. W tym roku tak niestety nie będzie, no chyba, że pogoda nas jeszcze czymś zaskoczy.

Posted

Agnieszka&Hexa napisał(a):
jesli bede jechac to w skandynawce albo rollpulce, dlatego pytam:)
dzieki,lubie niespodzianki;]

To fajnie, że lubisz niespodzianki, ale zapewniam nic strasznego.
Jeżeli się jeszcze nie zgłosiłaś to przypominam, że czas jest do 25.02 po stawce normalnej, bo po 25 jest inna stawka płatnicza. :wink:

Posted

Agnieszka&Hexa napisał(a):
hmm czy ariel_ch oznacza ze jestes Ariel Chmu... (nie wymieniam zeby nie bylo :wink: ) i ze startujesz w Velo z haszczakiem?? :bluepaw:

To się zgadz, ale ja w Młocinach w życiu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest.

Sorry już wiem Wawa i cze-ne-ka