Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj wierz mi, że tak :D Wszyscy tu są wspaniali i bardzo zaangażowani w prace klubowe szeroko pojęte :)
Sama nie poradziłabym sobie ze wszystkim!
Dzięki wszystkim za słowa pochwały :loveu:
I zapraszamy do nas na treningi w wakacje :D Marta, Patrycja, przyjedźcie, pewnie, serdecznie zapraszamy :multi:
A zawody zrobimy, jak się do torku ktoś dorzuci :evil_lol:
ktoś chętny? :eviltong:

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zelek napisał(a):
Kupimy High Flyowego volkswagena ogorka, pomalujemy na zielono i bedziemy zgarniac po drodze do Brzeznicy caly Krakow! ;P

a tak serio, to jestem pewna, ze za jakis czas jeszcze ktos z Huty sie dolaczy :)
Poza tym Marta sie zarazila agilitowym bakcylem, wiec pewnie po ciagu wystaw bedzie regularniej jezdzic :D

Takze glowa do gory ;)

Hehe ale pomysły :p

W końcu muszę przyjechać na bieganko.

• 2 weeks later...
Posted

A oto, co sie u nas dzieje:
Mamy bardzo "pracowity" weekend :D

W sobotę 28 czerwca będziemy na Błoniach:

Zaistniejemy tam podczas pikniku "May B Kraków" razem z miesięcznikiem "Mój pies". Zostaliśmy zaproszeni do wspólnej zabawy przez Darka Radomskiego z czego baaaaardzo się cieszymy!!!
Oto program:
11:30 – 12:00 – frisbee
12:15 – 12:20 – taniec z psem
12:30 – 13:00 – agility
13:15 – 13:20 – taniec z psem
13:30 – 14:00 – flyball
14:00 – 14:20 – pokaz pracy psa-asystenta osoby niepełnosprawnej
14:25 – 14:30 – taniec z psem
14:30 – 15:00 – agility (slalom)
15:15 – 15:20 - taniec z psem
15:30 – 16:00 – frisbee (zawody)
(16:05 – 16:10 – taniec z psem)

A w niedzielę 29 czerwca będziemy na wystawie psów rasowych, dzięki Związkowi Kynologicznemu o/ Kraków :)
Będzie mozna nas tam spotkać między 13 a 15.
Naszymi gośćmi będą prawdopodobnie Mokka i Monia. Takie wsparcie, to jest to!!! :D

Posted

Aaaaaaaaaa bo ja dopiero teraz to spostrzegłem, myślałem, że w sobotę będziecie na wystawie :-( Bo ja na blonia w sobotę raczej nie dotrę. Dlaczego wszystko jest organizowane w ten sam dzień:placz:

Posted

Magda - chyba jeszcze nie... to dla mnie ta paczuszka (bardzo bardzo dziekuje za pomoc! :D) i jeszcze nie dostalam cynku, ze jest. Monia na razie na obozie w Czechach, dlatego ja odpowiadam :)

Posted

Pierwszy krakowski zawodnik zadebiutował na zawodach w Jedlińsku koło Radomia w tę sobotę :D
Magda i Hegel (zelek) zajęli 3 miejsce w agility A0!!! Najlepszy czas mieli, ale niestety strącona tyczka na zakręcie dała dopiero/aż 3 miejsce :)
Madziu, gratulacje!!!!!

Posted

Heh, dzieki dzieki, zabawa byla pyszna!
Mam nadzieje, ze zawodowa ekipa krakowska bedzie sie rozrastac ;)))

Monia - ale Ty biegalas dwa miesiace, a nie dwa lata, jak my :P

Posted

A ja mam pytanie odnosnie trenowania Agility w Krakowie, moglibyscie mi powiedziec czy sa jakies kursy planowane w najblizszym czasie i jak to ogólnie wygląda? Zabieram sie za to juz dluugo i zabrac nie moge zeb wresziceprzyjsc. Psiak ma podstawy posłuszenstwa, sumie jest przygotowany do obecience 0 ale jakos nie mam gdzike i kiedy wystartować. W domu pokonuje pojedyncze przeszkódki i proste kombinacje, ma poczatku slalou tak wiec nic tylko to doszlifowac i na zawody:) Bardzo bym chciała, wiec prosze napiszcie mi jak to wygląda od kiedy mozna zaczac czy sa jakies dni w ktore sa zajecia i kiedy to jest? A no i jak to wygląda cenowo?