Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sportowy klub agility "FORT" zaprasza na czwartą i ostatnią w tym roku edycję zawodów International Agility Link!

Zawody odbędą się 17 października w miejscu treningów SKA "FORT" - na terenie Zakladu dla Niewidomych w Laskach k. Warszawy - mapka na www.agility.strefa.pl .

Przyjmowanie zawodników od 9.30, początek imprezy o godz. 10.00.

Odbedą się następujące konkurencje:

AGILITY 0, JUMPING 0 x 2 (dla psów początkujących),

IAL, AGILITY Open, JUMPING Open

Zgloszenia do 11 pazdziernika prosimy kierować na adres: admin@agility.strefa.pl

Dodatkowe informacje - 0-501 369 992.

Pozdrawiam,

Iwona+Kolor+Joga

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No zapisywać się szybciutko :angel:

I wszyscy trzymać kciuki za ładną pogodę :kciuki:

My coś ostatnio zgubiłyśmy formę ale co tam podejmiemy wyzwanie :evilbat:

Posted

My niestety opuścimy zawody :( a szkoda, bo w Laskach wygraliśmy nasz pierwszy medal :) Niestety Bari złapał jakiegoś syfa, bo organizm osłabiony po babesziozie i odpoczywa sobie w domu w ciepełku zamiast trenować.

Ale za wszystkich będziemy trzymać mocno kciuki :lol: 8)

Posted

taki mieliśmy zamiar, ale jak już podjęłam decyzję, że nie jadę z Barim, to się okazało, że przyjmowali jeszcze zapisy do Częstochowy na 17 października na Grand Prix terierów typu bull, no i do tego Anglik sędziuje, no więc się skusiłam i zgłosiłam jaszczura :oops:

Ale Cavano będzie licznie reprezentowane, no i pewnie jak zwykle ciasto przywiozą dziewczyny, więc doping będzie :lol: 8)

No i czekam na pełną relację i masę zdjęć :D

Posted
My sie wybieramy. Tym razem wystawiamy starszego przewodnika i juz w IAL-u :D A co tam :D W końcu to ostatnia próba przed Poznaniem. Pozdrowionka

Brzuchacz będzie biegał?

Załóż jakieś twarzowe szeleczki i nie przeforsuj się za bardzo. :wink:

Posted

Żaden brzuchacz :D Wystawiamy osobnika płci męskiej. Po prawdzie jakis brzuszek to on ma, ale daleko mu do mojego :D. Bez szelek się obejdzie. Ja sobie przywiozę krzesełko i spokojnie całe zawody przesiedzę na boczku. :wink:

Posted
Żaden brzechacz :D Wystawiamy osobnika płci męskiej. Po prawdzie jakis brzuszek to on ma, ale daleko mu do mojego :D. Bez szelek się obejdzie. Ja sobie przywiozę krzesełko i spokojnie całe zawody przesiedzę na boczku. :wink:

A ja gooopia myslałam, że to jeszcze Twoje ostatnie podrygi :P

My też będziemy, tym razem Monia debiutuje w kategorii open i wcale mi się to nie podoba :-? Nie będzie już tak fajnie jak w Maszewie. 8)

Posted

orsini

dla pieskow poczatkujacych na torze nie ma: kola, hustawki i slalomu

Mokka

ciesz sie ze w openie startujecie, zawsze wieksza radoche sie ma jak sie w trudniejszych torach i posrod psow juz zaawansowanych zajmie lepsze miejsce :evilbat:

Posted
orsini

dla pieskow poczatkujacych na torze nie ma: kola, hustawki i slalomu

Mokka

ciesz sie ze w openie startujecie, zawsze wieksza radoche sie ma jak sie w trudniejszych torach i posrod psow juz zaawansowanych zajmie lepsze miejsce :evilbat:

Najpierw trza je zająć :evilbat:

Że będzie fajnie, nie wątpię, dobra zabwa przede wszystkim. :P

Posted

Ło matko, nie będzie Mokki z Monią w A0!!! 8) No nareszcie inni też będą mieli szanse na jakieś konkretne miejsca!!! :P

A tak na serio, to super że startujecie w open, będę trzymać za Was kciuki! Ja też bym tak chciała, ale my to jeszcze ani za bardzo slalomu, ani huśtaweczki... 8) Ale kto wie, może kiedyś... :lol:

Posted
Ło matko, nie będzie Mokki z Monią w A0!!! 8) No nareszcie inni też będą mieli szanse na jakieś konkretne miejsca!!! :P

Ach, Ty niemiła :wink: To były dopiero nasze drugie zawody i pierwszy raz udało nam się wygrać.

ale my to jeszcze ani za bardzo slalomu, ani huśtaweczki... 8)

My również i na tym cała zabawa polega. Tak szczerze mówiąc, to nasz klub jeszcze nie ma huśtawki, więc mamy z nią do czynienia jedynie, jak gdzieś jedziemy. A slalom - sama pewnie wiesz, jak trudno się tego nauczyć.

No cóż, ale Ela powiedziała, że po takim wystepie jak w Maszewie, wręcz nie wypada znów startować w zerówce, więc bierzemy byka za rogi.

A co tam, grunt to się dobrze bawić. :D

Posted

Mokka

no bez przesady, nie wyobrazam sobie Was na wynikach z takimi pieknymi trzema literkami DIS :]

no po takim wystepie w dodatku dwa razy - tj - pecice i mszewo - nie wypada zostawac w zeroweczkach i sie kisic :) do roboty! walczyc! :evilbat:

Tamer

a wiesz ze juz w nastepnym Ialu ty tez bedziesz w openkach? 8) wiesz.. nie chce cie straszyc... :roll: :wink:

Posted

Tamer

a wiesz ze juz w nastepnym Ialu ty tez bedziesz w openkach? 8) wiesz.. nie chce cie straszyc... :roll: :wink:

Niuczka, plizzz, nie stresuj mnie :P My to nieprędko się będziemy nadawać na jakikolwiek open. Prędzej na closed :evilbat: A tymczasem trza się skoncentrować na zeróweczkach 8)

Posted

Ciekawa jestem jaka bedzie tym razem konkurecja w A0 w emeczkach:d hihih :lol: mam tylko nadzieje ze tym razem lucek nie odwali niczego jak np. niechec wejscia na palisade nie wiedziec czemu :oops: pozdrawiam;]

Posted

Kto jak kto ale Draka na pewno podejmie wyzwanie w open :evilbat:

Na ostatnim treningu miała takiego powera że hej :D a moja kundlica była ostatnio jak rozgotowany kartofel 8)

Ja to się bardziej martwię o eseczki :roll: Liczę na dużą ekipę małych sportowców. :D

Wykarzę się zdolnościami kulinarnymi i postaram się upiec ciacho marchewkowe mniam mniam :tort:

Posted

Niuka, spokojnie, jak się nauczymy tego co trzeba, to będziemy startować wyżej, na razie nasze (tzn. moje i Draki) umiejętności pozwalają na nieśmiałe starty w zerówkach... Cel na Laski: ukończyć przebieg agility, czyli innymi słowy zrobić kładkę tylko tyle razy ile trzeba 8)

Martynka, no jak to jaka konkurencja! Draka!!! :lol: Pewnie będzie tak: beagle, welsh terrier i mnóstwo szelciaków ;-)

Anulka, no moj psio ma pałera, tylko ciekawe jszcze jak długo tak będzie. Poza tym zawsze może się okazać że ten tor jest nie taki jak powinien być! {Tor według Draki: hop, kładka, hop, kładka, hop, hop, kładka...} :evilbat:

Na razie już się cieszę na sobotni trening... :)

Posted

Ja liczę na to że w sobotę będzie ładnie i nie będzie wahań pogody bo się obie z Tajgą rozłożymy, wrażliwe z nas bestie :roll:

A Drace bardzo dobrze robi ta klatka, spełnia rolę ładowarki :wink: