Davie Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Sportowy klub agility "FORT" zaprasza na czwartą i ostatnią w tym roku edycję zawodów International Agility Link! Zawody odbędą się 17 października w miejscu treningów SKA "FORT" - na terenie Zakladu dla Niewidomych w Laskach k. Warszawy - mapka na www.agility.strefa.pl . Przyjmowanie zawodników od 9.30, początek imprezy o godz. 10.00. Odbedą się następujące konkurencje: AGILITY 0, JUMPING 0 x 2 (dla psów początkujących), IAL, AGILITY Open, JUMPING Open Zgloszenia do 11 pazdziernika prosimy kierować na adres: admin@agility.strefa.pl Dodatkowe informacje - 0-501 369 992. Pozdrawiam, Iwona+Kolor+Joga Quote
Anulka Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 No zapisywać się szybciutko :angel: I wszyscy trzymać kciuki za ładną pogodę :kciuki: My coś ostatnio zgubiłyśmy formę ale co tam podejmiemy wyzwanie :evilbat: Quote
tamer Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Ech, ja wiem??? No to może my też się zgłosimy... A będą jakieś prezenty? :evilbat: Quote
Sajko Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 My niestety opuścimy zawody :( a szkoda, bo w Laskach wygraliśmy nasz pierwszy medal :) Niestety Bari złapał jakiegoś syfa, bo organizm osłabiony po babesziozie i odpoczywa sobie w domu w ciepełku zamiast trenować. Ale za wszystkich będziemy trzymać mocno kciuki :lol: 8) Quote
Sajko Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 taki mieliśmy zamiar, ale jak już podjęłam decyzję, że nie jadę z Barim, to się okazało, że przyjmowali jeszcze zapisy do Częstochowy na 17 października na Grand Prix terierów typu bull, no i do tego Anglik sędziuje, no więc się skusiłam i zgłosiłam jaszczura :oops: Ale Cavano będzie licznie reprezentowane, no i pewnie jak zwykle ciasto przywiozą dziewczyny, więc doping będzie :lol: 8) No i czekam na pełną relację i masę zdjęć :D Quote
Magda i Saga Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 My sie wybieramy. Tym razem wystawiamy starszego przewodnika i juz w IAL-u :D A co tam :D W końcu to ostatnia próba przed Poznaniem. Pozdrowionka Quote
Mokka Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 My sie wybieramy. Tym razem wystawiamy starszego przewodnika i juz w IAL-u :D A co tam :D W końcu to ostatnia próba przed Poznaniem. Pozdrowionka Brzuchacz będzie biegał? Załóż jakieś twarzowe szeleczki i nie przeforsuj się za bardzo. :wink: Quote
orsini Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 a na taki zupelny poczatek dla malego pieska to co dacie?:))))kolo,opona czy ch...wie jak to sie nazywa tez?:))))))))))))))i ten no tunel ale taki mietki? Quote
Magda i Saga Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Żaden brzuchacz :D Wystawiamy osobnika płci męskiej. Po prawdzie jakis brzuszek to on ma, ale daleko mu do mojego :D. Bez szelek się obejdzie. Ja sobie przywiozę krzesełko i spokojnie całe zawody przesiedzę na boczku. :wink: Quote
Mokka Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Żaden brzechacz :D Wystawiamy osobnika płci męskiej. Po prawdzie jakis brzuszek to on ma, ale daleko mu do mojego :D. Bez szelek się obejdzie. Ja sobie przywiozę krzesełko i spokojnie całe zawody przesiedzę na boczku. :wink: A ja gooopia myslałam, że to jeszcze Twoje ostatnie podrygi :P My też będziemy, tym razem Monia debiutuje w kategorii open i wcale mi się to nie podoba :-? Nie będzie już tak fajnie jak w Maszewie. 8) Quote
Magda i Saga Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 A ty byś chciała zawsze medalami pobrzękiwać :D Spoko, będzie dobrze i fajnie Quote
niuka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 orsini dla pieskow poczatkujacych na torze nie ma: kola, hustawki i slalomu Mokka ciesz sie ze w openie startujecie, zawsze wieksza radoche sie ma jak sie w trudniejszych torach i posrod psow juz zaawansowanych zajmie lepsze miejsce :evilbat: Quote
Mokka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 orsini dla pieskow poczatkujacych na torze nie ma: kola, hustawki i slalomu Mokka ciesz sie ze w openie startujecie, zawsze wieksza radoche sie ma jak sie w trudniejszych torach i posrod psow juz zaawansowanych zajmie lepsze miejsce :evilbat: Najpierw trza je zająć :evilbat: Że będzie fajnie, nie wątpię, dobra zabwa przede wszystkim. :P Quote
tamer Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Ło matko, nie będzie Mokki z Monią w A0!!! 8) No nareszcie inni też będą mieli szanse na jakieś konkretne miejsca!!! :P A tak na serio, to super że startujecie w open, będę trzymać za Was kciuki! Ja też bym tak chciała, ale my to jeszcze ani za bardzo slalomu, ani huśtaweczki... 8) Ale kto wie, może kiedyś... :lol: Quote
Mokka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Ło matko, nie będzie Mokki z Monią w A0!!! 8) No nareszcie inni też będą mieli szanse na jakieś konkretne miejsca!!! :P Ach, Ty niemiła :wink: To były dopiero nasze drugie zawody i pierwszy raz udało nam się wygrać. ale my to jeszcze ani za bardzo slalomu, ani huśtaweczki... 8) My również i na tym cała zabawa polega. Tak szczerze mówiąc, to nasz klub jeszcze nie ma huśtawki, więc mamy z nią do czynienia jedynie, jak gdzieś jedziemy. A slalom - sama pewnie wiesz, jak trudno się tego nauczyć. No cóż, ale Ela powiedziała, że po takim wystepie jak w Maszewie, wręcz nie wypada znów startować w zerówce, więc bierzemy byka za rogi. A co tam, grunt to się dobrze bawić. :D Quote
Mokka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 A za kciuki oczywiście dziękujemy (przydadzą się, oj przydadzą). Odpłacimy się tym samym. 8) Quote
niuka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Mokka no bez przesady, nie wyobrazam sobie Was na wynikach z takimi pieknymi trzema literkami DIS :] no po takim wystepie w dodatku dwa razy - tj - pecice i mszewo - nie wypada zostawac w zeroweczkach i sie kisic :) do roboty! walczyc! :evilbat: Tamer a wiesz ze juz w nastepnym Ialu ty tez bedziesz w openkach? 8) wiesz.. nie chce cie straszyc... :roll: :wink: Quote
tamer Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Tamer a wiesz ze juz w nastepnym Ialu ty tez bedziesz w openkach? 8) wiesz.. nie chce cie straszyc... :roll: :wink: Niuczka, plizzz, nie stresuj mnie :P My to nieprędko się będziemy nadawać na jakikolwiek open. Prędzej na closed :evilbat: A tymczasem trza się skoncentrować na zeróweczkach 8) Quote
martynka000 Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Ciekawa jestem jaka bedzie tym razem konkurecja w A0 w emeczkach:d hihih :lol: mam tylko nadzieje ze tym razem lucek nie odwali niczego jak np. niechec wejscia na palisade nie wiedziec czemu :oops: pozdrawiam;] Quote
Anulka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Kto jak kto ale Draka na pewno podejmie wyzwanie w open :evilbat: Na ostatnim treningu miała takiego powera że hej :D a moja kundlica była ostatnio jak rozgotowany kartofel 8) Ja to się bardziej martwię o eseczki :roll: Liczę na dużą ekipę małych sportowców. :D Wykarzę się zdolnościami kulinarnymi i postaram się upiec ciacho marchewkowe mniam mniam :tort: Quote
tamer Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Niuka, spokojnie, jak się nauczymy tego co trzeba, to będziemy startować wyżej, na razie nasze (tzn. moje i Draki) umiejętności pozwalają na nieśmiałe starty w zerówkach... Cel na Laski: ukończyć przebieg agility, czyli innymi słowy zrobić kładkę tylko tyle razy ile trzeba 8) Martynka, no jak to jaka konkurencja! Draka!!! :lol: Pewnie będzie tak: beagle, welsh terrier i mnóstwo szelciaków ;-) Anulka, no moj psio ma pałera, tylko ciekawe jszcze jak długo tak będzie. Poza tym zawsze może się okazać że ten tor jest nie taki jak powinien być! {Tor według Draki: hop, kładka, hop, kładka, hop, hop, kładka...} :evilbat: Na razie już się cieszę na sobotni trening... :) Quote
Anulka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 Ja liczę na to że w sobotę będzie ładnie i nie będzie wahań pogody bo się obie z Tajgą rozłożymy, wrażliwe z nas bestie :roll: A Drace bardzo dobrze robi ta klatka, spełnia rolę ładowarki :wink: Quote
orsini Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 niukaaha,dzieki:))ale ten tunel tez trudny ten miekki znaczy sie:)))ja bym to wymienila na hustawke:))) Quote
Recommended Posts