doddy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 LEILA - 2 letnia sunia amstaff, płowa z białymi znaczeniami. Sunia w dniu dzisiejszym trafiła pod opiekę naszej fundacji ze schroniska w Zamościu. Sunia obecnie przebywa w domu tymczasowym. Będzie leczona. Do adopcji po wyleczeniu, sterylizacji, chipowaniu. A tu po ekspresowym cięciu uszu :D Quote
lilith27 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 panna za piękna na trzecią stronę na piewsze dziewczyna śliczna jest Quote
doddy Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Wykąpana. Dogaduje się z psami Agi. Choć docelowo do psow nie jest polecana. Jak na razie jest bardzo grzeczna. ciotka, NIE MAM DYSPLAZJI! hehe Quote
Terhenetar Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Fantastyczne uśmiechy, jaką ulgą jest widzieć ją w ruchu Quote
rufusowa Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ale z niej słodziak :loveu: ciesze sie ze opuściła schron :multi: o co chodzi z tą dysplazją? :hmmmm: Quote
doddy Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Chodzi o to, że z reguły leżenie na żabę obrazuje, że pies raczej nie ma dysplazji. nowa ciocia, trzeba się trochę poprzytulać:) tu jej wypociny, szkoda, że nie wyszło żadne w locie:] Leila wysoko skacze :) co suki, kondycji nie macie TURBO Quote
Terhenetar Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 :loveu:wybiega się królewna za wszystkie dni męki schroniskowej Quote
doddy Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Dzięki za fotki. Leila to niesamowity pies, przepięknie pracuje, po prostu czegoś takiego chyba jeszcze nie widziałam... Pierwszy raz w życiu widziała koziołek, przynosiła go bez żadnego podgryzania, po prostu coś pięknego. Na kontakcie łazi niezmordowanie, nakręca się na wszystko, jest szybka, psy jej wogóle nie interesują, no rewelacja... Ja nie wiem, jak ja ją oddam, naprawdę :roll: :roll: Lei jest taka szczęśliwa u nas... Po spacerze puszczona wraca pod bramę i czeka, nie ma chwili, żeby nie okazywała wdzięczności i przywiązania :( Tak do nas pasuje :( Charakterem, trybem życia, po prostu ehhh :( IU jeszcze pięknie jeździ autobusem i pięknie się zachowuje w mieście, w zatłoczonych miejsach- po prostu brak jakichkolwiek zastrzeżeń :( Poza tym Ebra dzisiaj sama zachęcała ją do zabawy :shock: Już bez żadnego zdenerwowania, pokazywania wyższości etc... Goniły się jak dwa szczeniaki. Pierwszy raz od przynajmniej 2,5 roku widziałam, żeby Ebr sama prowokowała do zabawy psa innego, niż Mef. A tu takie sielsko- anielsko Lei służy niektórym za przytulankę.. innym za poduszkę Filmiki z zabawy:) http://www.wrzuta.pl/film/q5U3vcHg4c/ http://www.wrzuta.pl/film/dt5MxsLdbd/p7302044 To jest taki kochany, cierpliwy pies, wszystko przyjmuje zgodnie, jeżeli cokolwiek się nie spodoba moim psom, natychmiast się usuwa, dosłownie na kazde ich burknięcie kładzie się, liże, przeprasza, tak samo zresztą odnosi się do nas. Cały czas pokazuje, jaka jest szczęsliwa i wdzięczna, zachowuje się nba zasadzie "wszystko zrobię, mogę wam schodzić z oczu, tylko już mnie z tąd nigdy nie zabierajcie":] Quote
ptysiaczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ta pierwsza fotka cudowna. Rozpłynęłam się, chociaż nie lubię śliniaków. Quote
Terhenetar Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Coś fantastycznego, wygląda na to, że Leila się po prostu zakochała;) Quote
Tola Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Świetne zdjęcia. Miło widzieć sunię taką radosną :loveu: Quote
andzia69 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 no to komu??? psio-kocio-dzieciolubną suńkę????:lol: Quote
Tola Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 To zdjęcie z kotem niesamowite:loveu: Reszta zresztą też:loveu: Quote
doddy Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Leila dziś została wysterylizowana. Za kilka dni przeprowadza się już do swojego nowego pana. Zamieszka na stałe w Lublinie. Quote
Tola Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 To trzymaj sie malutka:loveu: Dziekuję za sunię. Quote
Terhenetar Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cudownie. Dla suni szybko przyszedł ratunek... Quote
doddy Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Leila od zeszłego weekendu już w nowym domku. :multi: Mam nadzieję, że w schronisku w Zamościu nie ma żadnych bullowatych. ;) Quote
Tola Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Super wiadomosc:multi: Bullowatych nie ma, ale inne rasowe owszem:roll: Quote
doddy Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Organizujemy akcję pomocową dla bullowatych w Łodzi. Jest to nowatorska akcja, ale mamy nadzieję na sukces. Tylko potrzebna jest Wasza pomoc. Zwracamy się z prośbą o przeczytanie apelu i dołączenie do nas. .:: Fundacja AST pomaga bezdomnym bullowatym w Łodzi - PRZYŁĄCZ SIĘ DO AKCJI ::. Quote
Recommended Posts