Jump to content
Dogomania

[Fundacja AST] LEILA - AMSTAFFKA z zamojskiego schroniska MA DOM

Recommended Posts

Posted

LEILA - 2 letnia sunia amstaff, płowa z białymi znaczeniami.
Sunia w dniu dzisiejszym trafiła pod opiekę naszej fundacji ze schroniska w Zamościu.

Sunia obecnie przebywa w domu tymczasowym. Będzie leczona.
Do adopcji po wyleczeniu, sterylizacji, chipowaniu.

A tu po ekspresowym cięciu uszu :D

Posted

Wykąpana.
Dogaduje się z psami Agi. Choć docelowo do psow nie jest polecana.
Jak na razie jest bardzo grzeczna.

ciotka, NIE MAM DYSPLAZJI! hehe

Posted

Chodzi o to, że z reguły leżenie na żabę obrazuje, że pies raczej nie ma dysplazji.

nowa ciocia, trzeba się trochę poprzytulać:)

tu jej wypociny, szkoda, że nie wyszło żadne w locie:] Leila wysoko skacze

:)

co suki, kondycji nie macie

TURBO

Posted

Dzięki za fotki. Leila to niesamowity pies, przepięknie pracuje, po prostu czegoś takiego chyba jeszcze nie widziałam... Pierwszy raz w życiu widziała koziołek, przynosiła go bez żadnego podgryzania, po prostu coś pięknego. Na kontakcie łazi niezmordowanie, nakręca się na wszystko, jest szybka, psy jej wogóle nie interesują, no rewelacja... Ja nie wiem, jak ja ją oddam, naprawdę :roll: :roll:
Lei jest taka szczęśliwa u nas... Po spacerze puszczona wraca pod bramę i czeka, nie ma chwili, żeby nie okazywała wdzięczności i przywiązania :( Tak do nas pasuje :( Charakterem, trybem życia, po prostu ehhh :( IU jeszcze pięknie jeździ autobusem i pięknie się zachowuje w mieście, w zatłoczonych miejsach- po prostu brak jakichkolwiek zastrzeżeń :( Poza tym Ebra dzisiaj sama zachęcała ją do zabawy :shock: Już bez żadnego zdenerwowania, pokazywania wyższości etc... Goniły się jak dwa szczeniaki. Pierwszy raz od przynajmniej 2,5 roku widziałam, żeby Ebr sama prowokowała do zabawy psa innego, niż Mef.
A tu takie sielsko- anielsko

Lei służy niektórym za przytulankę..

innym za poduszkę

Filmiki z zabawy:)
http://www.wrzuta.pl/film/q5U3vcHg4c/
http://www.wrzuta.pl/film/dt5MxsLdbd/p7302044
To jest taki kochany, cierpliwy pies, wszystko przyjmuje zgodnie, jeżeli cokolwiek się nie spodoba moim psom, natychmiast się usuwa, dosłownie na kazde ich burknięcie kładzie się, liże, przeprasza, tak samo zresztą odnosi się do nas. Cały czas pokazuje, jaka jest szczęsliwa i wdzięczna, zachowuje się nba zasadzie "wszystko zrobię, mogę wam schodzić z oczu, tylko już mnie z tąd nigdy nie zabierajcie":]

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...