MARCHEWA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=395726668 Quote
clockwork Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]dziękuje w imieniu Neferka... dziś znów nie wyszedł na moje wołanie :shake:[/FONT] Quote
Jenny19 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cudowny...mam słabość do takich czarno-białych krówek.:shake: Na prośbę Tengusi zrobiłam mu również ogłoszenia: www.4lapy.pl www.adopcje.org www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gieldaogloszen.pl www.gumtree.pl www.kupiepsa.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.polskastrefa.eu www.psy.pl/adopcje www.dogs.pl www.ogloszenia.advert.pl www.dwukropek.pl www.autogielda.pl www.oferta.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl Quote
clockwork Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]o jeny!!:cool1:!! nie wiem jak Ci dziękować :loveu::loveu:[/FONT] Quote
andzia69 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 to zdjęcie mnie normalnie rozstroiło:placz::placz::placz: Quote
majqa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Te psy mają w sobie to coś Andziu (jak i...rotunie). Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 majqa napisał(a):Te psy mają w sobie to coś Andziu (jak i...rotunie). [FONT=Arial]majga ..rotuś też jest ...ale na razie ja np nic o nim nie wiem ...tyle tylko że jest bardzo dumny ...jak podkarmiałam inne psiaki / wszystkie w pojedynczych kojcach ...ale w tym samym pomieszczeniu / to on udawał że wcale mu nie zalezy :shake:...a jak wsypałam trochę na podłogę to później jak sprawdziłam okazało się że zjadł :cool1: Neferek jest cudny :loveu:....cioteczka [/FONT]Jenny19 :loveu: Quote
BUDRYSEK Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Nefferku trzymam kciuki za Ciebie i Boltonka!!!!!!! Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]Neferku .....do wtorku mały :loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [FONT=Arial]Neferku do domciu.... do hodoffcy sie nie dodzwoniłam, ciągle zgłasza sie skrzynka głosowa:shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Neferku do domciu.... do hodoffcy sie nie dodzwoniłam, ciągle zgłasza sie skrzynka głosowa:shake:[/FONT] [FONT=Arial] do głowy mi przyszło że to może być już nieaktualny numer... ale we wtorek zadzwonimy do bonity , ona mieszka w Bielsku , moze da radę tam podejść [/FONT] Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]:shake:nikt Cię tu nie widzi ..... PROSIMY o POMOC w Ogłoszeniach [/FONT] Quote
majqa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Alicjo, na ten moment mogę podać Ci jedynie zestaw stron ogłoszeniowych godnych uwagi, jeśli sobie życzysz. Quote
Tengusia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 clockwork a co z hotelikiem do ktorego dalam ci namiary ? dzwonilas czy narazie sie wstrzymujecie ? Quote
andzia69 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:shake:nikt Cię tu nie widzi ..... [/FONT] widzi, widzi...tylko jest bezsilny:-( Quote
clockwork Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Tengusia napisał(a):clockwork a co z hotelikiem do ktorego dalam ci namiary ? dzwonilas czy narazie sie wstrzymujecie ? jesoooo !!!!!!!!!! zapomniałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od rana do 17tej jestem w schronie- mam full roboty przy szczeniorach i dokarmianiu psów zagłodzonych, potem własny zwierzyniec i chałpa... obiady sprzątanie... nie wyrabiam czasowo i zapominam już jak sie nazywam :oops::oops: zaraz dzwonie! znajde tylko tego numera :roll: [FONT=Arial]AMSTAFF MIAŁ DZIŚ TEST NA BOXERA :mdleje: niekontrolowany test :mad:[/FONT] Boxiu był w pomieszczeniu zamkniętym które kiedyś było jako jedno z kojcem zewnętrznym. W ścianie jest dziura z klapką... teraz zamykana na skobel i zrobiono z tego 2 kojce- wewnętrzny i zewnętrzny..... Boxiu przestawił bude wyłamał skobel i....................czmych do kojca zewnetrznego!!!!! jak zobaczyłam go w kojcu NEFERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek2::eek2::eek2: ło matko śnięta!!!!!! :mdleje: przeszłam 2 zawały ............. Nie mam pojęcia jak długo tam siedział.... amstaff nieśmiało obserwował go z budy !!!! WYCHYLIł SIE DO POłOWY I ZAGLąDAL ZDZIWIONY NA INTRUZA. zero agresji:multi: jak otwierałam kojec to wyszedł z budy, i obwąchał boxerka .... ludziska dopytują o astka, ale sami tacy że łoboże :shake: Boje sie że pod moją nieobecność jednak go wydadzą :-( Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 majqa napisał(a):Alicjo, na ten moment mogę podać Ci jedynie zestaw stron ogłoszeniowych godnych uwagi, jeśli sobie życzysz. [FONT=Arial] jeśli masz jeszcze jakieś sprawdzone to poproszę , bo jak na razie cisza:cool1:[/FONT] majqa napisał(a):Pewno sprawa leży po stronie finansów. [FONT=Arial]dokładnie :-([/FONT] Quote
clockwork Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 dzwoniłam do hoteliku .... 20 zł/ dobe i jutro będą wiedzieć czy byłoby miejsce .... nie stać nas- wyprzedaje dom żeby odkarmić psy w schronie bo miasto ma je gdzieś :-( czy moglibyśmy liczyć w razie czegoś na wsparcie?? musze wiedzieć czy porywac sie z motyką na słońce... boje sie że mimo danej mi obietnicy i amstaff i boxer znikną ze schronu :placz::placz: Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]Oba chłopaki ogłoszone na Molosach , boxio na BwP , AST na szarym i niebieskim ale nie ma zainteresowania chłopakami :shake:[/FONT] Quote
majqa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Alicjo, wysłałam Ci PW z linkami do stron ogłoszeniowych. Quote
Alicja Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 majqa napisał(a):Alicjo, wysłałam Ci PW z linkami do stron ogłoszeniowych. [FONT=Arial]dzięki , jutro wieczorem nad tym popracuję ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial]BŁAGAM O DT!![/FONT] [FONT=Arial] Neferka łapie deprecha, z dnia na dzień bardziej ....... a hotel raczej jak widze nie wchodzi w gre :placz::placz: mamy 2 opcje- albo z bazarów nakarmić wygłodzone psiaki albo opłacić hotel Neferowi bądź boxiowi :-(:-( [/FONT] Quote
agnieszka24 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Bardzo chciałabym pomóc Neferkowi, ale na ten dzień z kasą u mnie krucho.:placz: W przyszłym tygodniu mogłaabym wpłacićdla niego pare groszy. Quote
Recommended Posts