Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam dzisiaj o 7,00 rano moja babcia, jak zawsze poszła po chleb. Nagle usłyszała spod auta ciche skomlenie, myślała że to kot. Przykucnęła i zobaczyła czarne malutkie oczka. Nagle to coś wyszło i babcia zobaczyła że to piesek. Malutki szczeniak ma około 2-3 miesiące. Został już odpchlony. U mnie może być parę dni. Bo ja mam już psa. Piesek jest śliczniutki. Taka kluska. Pewnie został wyrzucony, bo na pewno nie uciekł. Proszę o ogłoszenia!!!.
a oto jego fotki:

Posted

Daria ubłagaj rodziców do soboty. Szczeniaczek ma duże szanse w Silesii !! Tylko do soboty !! To kilka dni.

Mogłabym pożyczyć transporterek.

Posted

Szczeniak zamieszka tymczasowo w Sosnowcu. Prawdopodobnie pojedzie na dni psa do Silesii. Oczywiście za każdą pomoc - karmę miski wszelkie inne rzeczy które się przydadzą - będziemy wdzięczni.

Posted

Mały już biega ze swoim kolegą po mieszkaniu. W mieszkaniu jest inny 3 tyg szczeniak owczarka i fretka, cała trójka biega jak szalona. Szukamy nadal domu stałego lub ewentualnie Tymczasu który może psiaka trzymać dłużej bo tutaj ma niestety czas do końca tygodnia.

Posted

Możecie zmienić tytuł wątku, pies dzisiaj znalazł DS. Wieczorem jadę zawieźć umowy adopcyjne. Jak będę wiedziała więcej to napiszę. W takim ukłądzie JOMA dziękuje za pomoc ale hmmm jakby to powiedzieć :) no chwilowo możesz przeznaczyć pieniążki na inne pieski :razz:

Posted

Bardzo się cieszę i czekam na fotki a ja za ten czas wklejam fotki z mojego domku jak był jeszcze u mnie. Bardzo za nim tęsknie mój brat który ma zaledwie 3,5 roku bardzo za Moriskiem płakał. U mnie też nie obeszło się od łez on jest taki kochany, nie rozumiem tego kto to zrobił.

Posted

UeMka, pieniążki niech zostaną u ciebie, bo znając życie za jakąś ''chwilę'' będziesz miała na DT jakieś następne szczęśliwe ''nieszczęście''.
Mam nadzieję zobaczyć cię w Silesii.

Posted

:)
Niestety takich nieszczęść gdybym miała warunki miałabym zapewne setki. Musze się strasznie ograniczać bo wiem że nie pomogę wszystkim. Czasami mi jest przykro jak ktoś pisze że psina potrzebuje DT bo (...) ale aktualnie mam 3 psy w domu z czego dwa chore. Ciesze się że maluch trafił na dobrych ludzi. Zakochali się w nim od pierwszego wejrzenia :loveu:

P.S. Joma nie wiem czy kojarzysz tą sunie z którą byłam na dniach psa? Lamia miała na imię, taka łaciatka. Znowu szuka domu i to w trybie pilnym :shake: Nie ma psina szczęścia :-(