tynka Posted May 7, 2003 Posted May 7, 2003 Drodzy Dogomaniacy!!! POMOCY. Zupełnie niespodziewanie prawie że z dnia na dzień szykuje mi się odebranie zaległego urlopu - na zasadzie teraz albo nigdy! Gupia nie jestem i skorzystam! Chciałabym się wybrać z sunią na Mazury - i tu mam problem - nie znam tego rejonu, nigdy tam nie byłam :oops: nie wiem gdzie warto, gzie przyjmują psy, no i gdzie jest w miarę tanio ale czysto.... Bardzo liczę na waszą pomoc!!! to będą pierwsze mini wakacje Fabii. DZIEKI :calus: Quote
Drache Posted May 7, 2003 Posted May 7, 2003 Mielismy jechac z Plastrem w tym tygodniu na Mazury. ale nie wypalilo. znaleslismy, wydaje mi sie, fajny osrodek. Pytalam, mozna przyjechac z psem: http://www.kretowiny.pl/ Zycze udanego wyjazu, tez bym chciala na Mazury juz sie nie moge doczekac wakacji i zagli...ach Quote
anetta Posted May 7, 2003 Posted May 7, 2003 W ostatnie wakacje bylam ma Mazurach,w gospodarstwie agroturystycznym.Podaje strone www.dolina .hg.pl Jest to bardzo ladny osrodek wypoczynkowy.Jest tylko jeden minus-trzeba miec tam samochod,bo do najblizszego jeziora jest 45 min.piechota,niestety. Mozna przyjechac z pieskiem.W kazdy razie mozna bylo. Quote
tynka Posted May 7, 2003 Author Posted May 7, 2003 Dziękuję Wam bardzo :) grzebię po tych stronach co podajecie :) Quote
Qlinka Posted May 16, 2003 Posted May 16, 2003 My byliśmy w zeszłym roku w lato - w Tumianach , niedalkeo Bartołt - około 20 km za Olsztynem:) Było super - byliśmy z jamnikiem mojego "chłopa" - na plu namiotowym , tuż przy jeziorze - naprawdę było cudownie. Pies "biegał" - jak to jamniki, pływał i ogólnie wieczorem była już taka padnięt że spała zawinięta we wszystkie śpiwory rzy ognisku:) Quote
Biały Orzeł Posted May 23, 2003 Posted May 23, 2003 Cześć! Przyjeżdżajcie do Mrągowa!!!!!!!!!!!!!! :P :lol: :P :lol: Quote
tynka Posted May 23, 2003 Author Posted May 23, 2003 4 dni temu wróciliśmy z Mazur - było cuuuudnie. Byliśmy w miejscowości o wdzięcznej nazwie - Kiepojcie - niedaleko Gołdapu. Okolica tak przepiękna że az dech zapiera. A latem może faktycznie do Mrągowa ??? :) Quote
PATIszon Posted May 23, 2003 Posted May 23, 2003 Wszystkie drogi prowadza do Mragowa! Tylko nie jak bedzie Picnic Country, bo to straszna dzicz! Szkoda psów! :lol: Quote
meggi Posted May 23, 2003 Posted May 23, 2003 Tynka, to Cie poprosze o namiar. No i powiedz cos wiecej, np. czy to jakis domek wynajmowaliscie, czy to jest jakis osrodek wypoczynkowy, jak daleko do jeziora itp.itd. Z gory dzieki!!! :angel: Quote
tynka Posted May 23, 2003 Author Posted May 23, 2003 meggi - wysyłam ci maila z opisem, pełnymi namiarami i kilkoma fotkami :) napisz czy doszedl bo jakowes problemy były ... acha zdjątko w emblemacie jest z tego bobytu - wybiegana zadowolona psia morda :) Quote
Biały Orzeł Posted May 23, 2003 Posted May 23, 2003 Cześć! Rzeczywiście podczas Picnic Country i Festiwalu Kultury Kresowej jest ciągle taki tłok i hałas, że psy ledwo wytrzymują. Najbardziej mnie wtedy wkurza, jak pod sklepem stoi pies przywiązany do jakiejś rynny i ubrany w strasznie niewygodne ciuszki (i to jeszcze tak gorąco). A w tym czasie jego właściciele bawią się w najlepsze :evil: . Ale jest jeszcze Kabareton, podczas którego nie ma takich tłumów. ZAPRASZAM!!! Quote
Biały Orzeł Posted May 26, 2003 Posted May 26, 2003 Cześć! Niedaleko Mrągowa, w Maradkach jest Pensjonat Agroturystyczny Kozak. Piękna okolica, jezioro kilka krokór z górki, wiele atrakcji dla każdego i można przyjechać z psem :Dog_run: . Jeśli jesteście zainteresowani to wejdźcie na stronkę tego pensjonatu na http://www.kozak.etour.pl/info.php. Serdecznie zapraszam, bo warto przyjechać :multi: Quote
Biały Orzeł Posted July 4, 2003 Posted July 4, 2003 Hej! A w wakacje jest tam szczególnie pięknie! Quote
Ania i Salma Posted July 7, 2003 Posted July 7, 2003 Tynka, ja tez bym prosila o namiary i jakies informacje. Aby bylo szybciej to moj mail to amichniak@wp.pl Z gory dzieki Quote
PATIszon Posted July 7, 2003 Posted July 7, 2003 Tak bedzie nie tylko szybciej , ale i bardziej egoistycznie! Quote
tynka Posted July 7, 2003 Author Posted July 7, 2003 hmmm... już biorę się do odgrzebania i namiary wkleję i w maila i tu :) Quote
tynka Posted July 7, 2003 Author Posted July 7, 2003 no i proszę nawyk nie wyrzucania niczego się przydał: adresik stronki :www.domek.of.pl jakby potrzebne były tel. to 0-87 615-82-05 lub 606-973-356. p. Tadeusz Szymański Ania jak jeszcze znajdę zdjątka z naszego pobytu to Ci podeślę Quote
Ania i Salma Posted July 7, 2003 Posted July 7, 2003 PATIszon, bardzo przepraszam ze tak to zabrzmialo. To sie wiecej nie powtorzy :D Quote
Jula Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 Wydaje mi się, że za tą cenę jaką sobie zyczy p. Szymański. można znaleźć całkowicie samodzielny domek z działką(tu są co najmniej 2 na działce) ogrodzony i nie martwić się ., że pies podbiegnie np. przywitać się z sąsiadem, a ten może sobie tego nie życzyć. Choć wiem, że okolica jest tam piękna to ja wyszukuję w internecie lub ogłoszeniach już od kilku lat własnie takie samodzielne domy. oczywiście całkowicie wyposażone. Płaci się za cały domek, niezależnie od ilości osób i psów. W zeszłym roku byliśmy na tzw. Mazurach Garbatych koło Kruklanek. Polecam. Quote
Ania i Salma Posted July 20, 2003 Posted July 20, 2003 Znalazłam świetną ofertę wakacji na Mazurach (oczywiście mozna z psem) Wiecej informacji jest na stronie www.elemis.alpha.pl Poza tym zarzuciłam włascicielkę tonami pytań dot. ośrodka, okolicy i cennika :D Wiec jesli ktos chce mogę mu uzyskane informacje przeslac na maila, no chyba ze wolicie abym podala je na forum :) Quote
Jula Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Wydaje mi się, że jest tam dość duży tłok. A z tego co wiem w tej miejscowości jest b.dużo innych ośrodków. Czy wiesz jakie są ceny? Ja znam na Mazurach w Karwicy (12km od Rucianego-Nidy) ośrodek dużo bardziej kameralny, jedyny tam, choć nie ma tam takiej ilości rozrywek, ale za to tuż tuż są lasy i łąki. Jedzenie b.dobre. Z psami można oczywiście przyjeżdżać za darmo. Tylko bieże się za nie odpowiedzialność- to chyba oczywiste.. Wszystkie informacje na stronie www.karwica.pl. Byłam tam i wspominam miło. Quote
PATIszon Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Jak Mazury to tylko na lajbe i do gory! A ja juz za dwa dni spadam do Rucianego!!! Quote
Ruffikuss Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 A ja właśnie się dowiedziałem, że do grudnia nie mam co myślec o urlopie :drinking: :roll: Quote
PATIszon Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 O biedny! Nie martw sie, pojedziesz se w grudniu do Bankoku! Tam jest cieplo! Albo na Teneryfke, tam jest tez cieplo, ale nie ma Tajek! A poki co , przysle ci pocztowke z Drucianego, kcesz? Quote
Ruffikuss Posted August 5, 2003 Posted August 5, 2003 Pewnie, że che...ehhhhh a w poniedziałek moi kumple jadą na łódki nad zalew ...i jak tu nie pic.......Kanary bez Tajek to nie kanary :D Quote
Recommended Posts