Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic]10-cio letni RUFI jest sympatycznym, przyjacielskim rudzielcem,[/FONT]
[FONT=Century Gothic]który może dać jeszcze wiele szczęścia komuś, kto okaże mu odrobinę serca.[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Wiem, że Rufi nie jest rozkosznym szczeniakiem, wiem że ma już lekko siwy pyszczek, ale wiem też, że może dać komuś wiele radości.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Osoba, która podaruje mu dom zyska prawdziwego przyjaciela i dowie się, co to znaczy psie przywiązanie, wdzięczność, spokój i oddanie.[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Rufi jest psiakiem średniej wielkości, który do schroniska trafił 10.10.2007r. W schronisku bardzo trudno mu się odnaleźć.[/FONT]

[FONT=Century Gothic][/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jeżeli zainteresowała Cię historia Rufiego i rozważasz myśl podarowania mu domu, to zapamiętaj jego nr ewidencyjny 2466.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Rufi w schronisku został zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Czeka tylko na NOWY DOM![/FONT]

W razie potrzeby można skontaktować się ze mną:
GG: 2499113 e-mail: grazynaadamczyk@vp.pl Telefon: 0601-294-064

[CENTER]Rufi jest ogłoszony na:
ogłoszenia drobne > ojej.pl
http://katowice.gumtree.pl
[url=http://www.pajeczyna.pl/]Darmowe og

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ciekawe.... Właśnie tak sobie maże że może ktoś właśnie jutro pojedzie do schroniska w Tychach iiiiiiiiiiiiii zdecyduje sobie wziąść Rufusia i podarowac mu dom i szczęście!

• 3 months later...