Hotel KADIF Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Wyjechałam z dzieciakami po zakupy. Zauważyłam Ją od razu i w momencie jak chciałam do niej podejść wpadła pod samochód.....Myślałam, że zejdę na serce!!!!! Nieomal jej nie przejechał.... na szczęście przytomny kierowca, jadący wolno, zatrzymał się w porę i wspólnie wyciągneliśmy psinkę spod samochodu. Nic jej nie jest na szczęście!!!! Poza jednym wielkim przerażeniem!!!!!! [SIZE=4]Kto przygarnie Ciri na TYMCZAS???? [SIZE=3]U nas nie może zostać!!!!! Tymczas mam zajęty przez Pinię z Radomia, która zostaje u nas na zawsze i na więcej niż 3 psy mnie po prostu NIE STAĆ :oops:!!! [SIZE=5]Kto nam pomoże!!!! Śliczna, maleńka króweczka...... nazwałam ją Ciri!!!! Wiek oceniam na 3-4 miesiące, zachudzona, zabiedzona, przerażona....... Oto Niunia: Pilnie potrzebujemy domu tymczasowego!!!! Nie mam dla niej miejsca :-([SIZE=3]. Ciri siedzi teraz w wiatrołapie, ale za to mój Rudy nie ma gdzie mieszkać!!!!! Nie wiem co mam z nią robić..................:placz::placz: Banerki do pobrania w wykonaniu Bruciowej: 100x500 pikseli 100x250 pikseli 100x125 pikseli Kontakt do mnie: tel. 0-600-968-755 i mail: anndif@gmail.com Quote
Hotel KADIF Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Ciri jest jednym wielkim przerażeniem!!!!! Boi się wszystkiego .... jest chuda - sama skóra i kości :placz::placz::placz: Dostała trochę wody... suche dla szczeniaków ras dużych..... i siedzi biedna w wiatrołapie....:placz: Quote
Hotel KADIF Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Nikomu się nie podoba........:shake: :placz: Quote
Ziutka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Tymczas dla tej kruszynki pilnie potrzebny :modla::modla::modla::modla: Quote
Isadora7 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 DIF napisał(a):Nikomu się nie podoba........:shake: :placz: Podoba się bo jest śliczna. Tylko pewnie jeszcze ktoś kto jej pomoże nie wszedł tutaj. Quote
Asior Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 boziuniu DIF, dzięki za info .. jaka ślicznotka!!!!! Quote
gallegro Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 DIF, rada dla Ciebie na przyszłość... Zakupy rób przez... internet... z wyłączeniem dogo, rzecz jasna :razz: W końcu następne urodziny masz dopiero za rok... nawiązując do Pinezki ;-) A tak poważnie, to postaram się zrobić dla małej Allegro. Jakiś czas temu miałem bardzo podobnego psiaka, który okazał się sunią (stąd imię Zmyłka ;) ). Szybciutko znalazła wspaniały domek w Warszawie. Może i teraz malutkiej się poszczęści... Ja nie mogę wziąć już nic do siebie, bo jestem zapsiony po dach... Oprócz tymczasowiczki Kamy, od wczoraj mam kolejną znajdę. Spory, czarny psiak, przybłąkał się do mnie do pracy... Quote
madzia828 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 śliczna :loveu::loveu: domku znajdź się:roll: Quote
zwierzus Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 DIF ty nie powinnaś ruszać się z domu samochodem. Albo powinnaś zmienić miejsce zamieszkania....... Śliczna mała. Popytam, tyle mogę... Quote
majqa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 O matuś....ja już mam obawy, że przy Twoim następnym wyjściu z domu będzie hurt!!! :shake: :-( :shake: Quote
Hotel KADIF Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='majqa']O matuś....ja już mam obawy, że przy Twoim następnym wyjściu z domu będzie hurt!!! :shake: :-( :shake: Śmiejcie się ... śmiejcie .....:eviltong: A ja nie mam co z nią zrobić! Dzisiaj na noc chyba ją zamknę w łazience. Wiatrołap zajęty przez Rudego a kojec po Jantarze jeszcze nie uprzątnięty. Dzisiaj rozmawiałam z wetami z SGGW i powiedzieli mi, że muszę wymienić słomę a kojec odkazić wapnem zanim umieszczę tam jakiegokolwiek psa. Qrcze, chyba naprawdę się stąd wyprowadzę... co za wiocha jakaś:angryy: A teraz konkrety: Sunia jest bardzo chuda, ale ma rozdęty brzuszek. Nie wiem co to może oznaczać, pewnie ma od groma robali. Powinna być odrobaczona i zaszczepiona..... Sierść jest błyszcząca, ale śmierdzi strasznie. Zrobiłam wywiad - błąkała się po Halinowie od kilku dni. Po zapoznaniu się z moimi psami całe jej przerażenie minęło. Okazała się super psiątkiem. Zaczęła szaleć z psami i od razu u nas poczuła się jak u siebie. Szczególnie upodobała sobie Pinię, chyba dlatego, że są prawie takiego samego koloru i póki co wzrostu: Jeny..... mam w domu trzy czarno białe suczki : Ta co szarpie psa to Ciri, jakbyście nie wiedzieli :evil_lol:: Quote
Hotel KADIF Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 I jeszcze! Taka jestem śliczniutka: A tak padłam po zabawie z Pinezką: Oceniłam suńkę na 3-4 miesiące. W tej chwili sięga do połowy łydki, ale zwróćcie uwagę na jej łapy. Będzie spora, tak mi się wydaje!! Quote
Hotel KADIF Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 malagos napisał(a):DIF, masz zapchana skrzynkę pw!! Skrzynka odepchana!!!! ;) Quote
Hotel KADIF Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 To idziemy do tej łazienki :-( :Dog_run: Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Malutka Ciri boi się ciemności. Wczoraj jak wyszłam z psami do ogrodu na "ostatni" spacer nie odstępowała mnie ani na krok. Psy latały a ona najchętniej weszłaby mi do butów, tak się cisnęła do nóg, w ogóle nie mogłam iść. A poza tym było strasznie zimno! I pomyślałam, jakby ta okruszynka spędziła tę noc, gdybym jej nie wzięła :roll: Noc minęła spokojnie :p. Suńka jest spokojniutka i słodka. Na noc umieściłam ją w wiatrołapie z Rudzielcem. Miała cieplutko, spała na ręczniku przy kaloryferze. Rano mój synek "niechcący" ją wypuścił i o razu zrobiła wieeelką plamę na panelach :diabloti:. W nocy nic..... Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu!!!!!!! Pilnie!!! Może ktoś z Waszych znajomych chciałby taką śliczną króweczkę???? Quote
majqa Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Piękna przytuleńkowa sunieczka szuka domku!!! Faktycznie jest przesłodka!!! Quote
beka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ale chudziaczek, taka malizna to schronie nie da rady, czy ktos może pomóc (ja nie :( Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Ale jestem zła :angryy::-(! Byłam z dzieciakami na spacerze - nie było nas półtorej, może dwie godziny! Przyszłam do domu ... cały wiatrołap zasikany!!! I podłoga i koc Rudego... Wiem...wiem! To szczeniak - ma prawo! Ale ja nie mam po prostu warunków, żeby się nią zająć :oops::-(!!!!! Jak lata luzem po ogrodzie zawsze znajdzie "dziurkę", żeby wyjść na zewnątrz... Dzisiaj rano w biegu się ubierałam, bo i Ronia i Pinezka ujadały pod bramą...jak ona się przecisnęła ..nie wiem....:shake: Zaraz idę zabezpieczyć..... Nie wiem co mam robić...:-(:-(:-(:-( Mamy fajną budę, malutką,ocieploną. Na razie stoi bezużyteczna, ale jak mąż przyjdzie to ją postawi przy drzwiach wejściowych do domu. Mała najprawdopodobniej będzie mieszkała w nocy w wiatrołapie, a w dzień na dworzu w budzie :placz: :placz::placz::placz: jak zwykły wiejski kundel ..... :placz: Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 ....................................... Quote
Poker Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 DIF , jesteście kochani,może za parę dni dom się znjadzie.Gallegro obiecał allegro,może ktoś wystawi ja na innych portalach. Daj ogłoszenie mejlowo do Wyborczej,jest bezpłatne,umieść zdjęcie. Quote
zdrojka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wysłałam ją sobie do pracy na maila, wstawię na forum, może komuś się mały cielaczek spodoba... Quote
Recommended Posts