kalcia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ranyyyy, ciesze sie niezmiernie!! :o kroweczka jest taka slodka, ze musiala znalesc super domek :) Quote
Ziutka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [CENTER]:laola::laola: :multi: Przeokropnie się cieszę :multi: [/CENTER] Quote
kaja555 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [CENTER]:smilecol::laola::cunao::cunao:[/CENTER] Quote
Hotel KADIF Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Dostałam sms-a z nowego domu Krówki: "Krówka nazywa się teraz Milka. Ma swoje nowe posłanko i nowe miseczki. Z kotami się zaprzyjaźniła. Kupiliśmy jej karmę Royal Canin. Jest wesoła i bardzo grzeczna" Rozmawiałam też przez telefon z nową opiekunką Milki ;) . Mała wychodzi na spacer co dwie godziny i bardzo pięknie się załatwia na dworze. Raz tylko wycięła numer. Wyszła na spacer, na spacerze nic nie zrobiła a jak przyszłą do domu od razu sik. Ale tylko raz :eviltong:. Jest wesolutka i fajna!! Quote
desideratum Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Suuuuper! To jednak tydzień cudów.. jak się tak dobrze poniedziałek zaczął ;) Quote
Isadora7 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 [quote name='Erazm']DIF wreszcie możesz odetchnąć;) [quote name='GameBoy']TZ DIF chyba tez :eviltong: Ciekawe kto bardziej? :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
zdrojka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Pewnie obydwoje :p Ania mówiła, że zaniedbała wątki swoich psiaków, ale ma kupę innej roboty, a poza tym jak z nimi wszystko OK to nie ma co pisać. Aniu, namów nowych właścicieli Milki, żeby weszli na dogo, jak Ci się uda :roll: Quote
GameBoy Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 wlasnie to bylby dobry pomysl, mielibysmy, nasze (ciekawskie) oko na Krówkę Milkę Quote
Wet-siostra Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Witam Krówkę-Milkę.Jak się ma psiunia w nowym domku??? Quote
Hotel KADIF Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Isadora7']Ciekawe kto bardziej? :megagrin::megagrin::megagrin: Chyba jednak TZ!! Niestety nie podziela mojej pasji, zwłaszcza widząc pogryzione na strzępy buty dzieciaków i pustki na koncie na zakup nowych :shake:. Było już tak, że mały powędrował do żłoba w różowych adidaskach córy! Z kwiatuszkami :turn-l::turn-l::turn-l:!!! [quote name='zdrojka'] Aniu, namów nowych właścicieli Milki, żeby weszli na dogo, jak Ci się uda :roll: Już o tym rozmawiałyśmy! ;) Jutro mam jechać do Krówki Milki z książeczką zdrowia i będziemy się logować. I będą zdjęęęęcia....... :multi: Quote
Isadora7 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='DIF']Chyba jednak TZ!! [...ciach...] I będą zdjęęęęcia....... :multi: Tak czułam :loveu::loveu::loveu: No to czekamy na zdjęcia :lol: Quote
GameBoy Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 czekamy czekamy! z niecierpliwoscia! na info o nowym zyciu krówki tez:p Quote
Wet-siostra Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wiecie co,Cioteczki?mam dziwne wrażenie,że DIF pozyskuje nie tylko domy dla psiaków...:loveu: Pozyskuje też ich nowych właścicieli dla DOGOMANII...:lol: No,bo:Koli i ja,Nelson i Kasia,teraz Krówka Milka i jej pańcia...A być może wiele innych,o których nie wiem...:loveu: DIF-PSIAPSÓŁKO,TAK TRZYMAĆ!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
zdrojka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Siostro, co racja to racja, dobrze napisane :p Bardzo się cieszę, że będą zdjęcia :multi: Quote
Erazm Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ale się towarzystwo zbiegło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, może ktos przy okazji zajrzy do przystojniaka:crazyeye: tam też są zdjęcia... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109313 Quote
Charly Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 :loveu::loveu: jaki jezyczek:loveu::loveu::multi: Quote
Hotel KADIF Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Byłam, widziałam, sprawdziłam, obfociłam! Malutka jest zupełnie innym psem, niż była u mnie! Widać, że jest SZCZĘŚLIWA!!! Jest radosna i wesolutka, jak się nakręci to nie może się uspokoić! Ma zabawki, posłano (niedługo do wymiany, bo chyba będzie przymałe :evil_lol:) i dobrą karmę Royal Canin Junior!! Jak weszłam - poznała mnie :p i moje dzieciaki również. Od razu zaczęła je podgryzać i bawić się z nimi. Jest przekochana. Oto obiecane całe mnóstwo fot: U Pańci na kolankach: Trochę nieostre, ale fajne, dlatego wstawiam: Quote
Charly Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Charly napisał(a)::loveu::loveu: jaki jezyczek:loveu::loveu::multi: znowu czary:crazyeye:. ten post mial byc po zdjeciach a nie przed:-o Quote
Hotel KADIF Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Super zdjęcia z kostką.... mniaaaammm: I na posłanku. Jeśli pamiętacie zdjęcia robione u mnie to były identyczne, różniły się tylko posłankiem. Łeb zwisał tak samo - to podobno jej ukochana pozycja :evil_lol:: Quote
Recommended Posts