Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam sms-a z nowego domu Krówki:

"Krówka nazywa się teraz Milka. Ma swoje nowe posłanko i nowe miseczki. Z kotami się zaprzyjaźniła. Kupiliśmy jej karmę Royal Canin. Jest wesoła i bardzo grzeczna"

Rozmawiałam też przez telefon z nową opiekunką Milki ;) . Mała wychodzi na spacer co dwie godziny i bardzo pięknie się załatwia na dworze. Raz tylko wycięła numer. Wyszła na spacer, na spacerze nic nie zrobiła a jak przyszłą do domu od razu sik. Ale tylko raz :eviltong:. Jest wesolutka i fajna!!

Posted

Pewnie obydwoje :p
Ania mówiła, że zaniedbała wątki swoich psiaków, ale ma kupę innej roboty, a poza tym jak z nimi wszystko OK to nie ma co pisać.

Aniu, namów nowych właścicieli Milki, żeby weszli na dogo, jak Ci się uda :roll:

Posted

[quote name='Isadora7']Ciekawe kto bardziej? :megagrin::megagrin::megagrin:

Chyba jednak TZ!! Niestety nie podziela mojej pasji, zwłaszcza widząc pogryzione na strzępy buty dzieciaków i pustki na koncie na zakup nowych :shake:.
Było już tak, że mały powędrował do żłoba w różowych adidaskach córy! Z kwiatuszkami :turn-l::turn-l::turn-l:!!!

[quote name='zdrojka']
Aniu, namów nowych właścicieli Milki, żeby weszli na dogo, jak Ci się uda :roll:

Już o tym rozmawiałyśmy! ;) Jutro mam jechać do Krówki Milki z książeczką zdrowia i będziemy się logować.

I będą zdjęęęęcia....... :multi:

Posted

Wiecie co,Cioteczki?mam dziwne wrażenie,że DIF pozyskuje nie tylko domy dla psiaków...:loveu:
Pozyskuje też ich nowych właścicieli dla DOGOMANII...:lol:
No,bo:Koli i ja,Nelson i Kasia,teraz Krówka Milka i jej pańcia...A być może wiele innych,o których nie wiem...:loveu:
DIF-PSIAPSÓŁKO,TAK TRZYMAĆ!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Byłam, widziałam, sprawdziłam, obfociłam!

Malutka jest zupełnie innym psem, niż była u mnie! Widać, że jest SZCZĘŚLIWA!!! Jest radosna i wesolutka, jak się nakręci to nie może się uspokoić! Ma zabawki, posłano (niedługo do wymiany, bo chyba będzie przymałe :evil_lol:) i dobrą karmę Royal Canin Junior!! Jak weszłam - poznała mnie :p i moje dzieciaki również. Od razu zaczęła je podgryzać i bawić się z nimi. Jest przekochana.

Oto obiecane całe mnóstwo fot:

U Pańci na kolankach:

Trochę nieostre, ale fajne, dlatego wstawiam:

Posted

Super zdjęcia z kostką.... mniaaaammm:

I na posłanku. Jeśli pamiętacie zdjęcia robione u mnie to były identyczne, różniły się tylko posłankiem. Łeb zwisał tak samo - to podobno jej ukochana pozycja :evil_lol::