Hotel KADIF Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Pojawiło się światełko dla Krówci!!!! Dzisiaj jeden z użytkowników dogomanii zaproponował max. 2 tygodniowy tymczas!!!!! Nie piszę kto... Jeśli będzie chciał sam się ujawni :loveu:!!!! Rozmawiałam z Emir, która jest ja najbardziej ZA....!!! Ale niestety u jednego z psów tego użytkownika wet stwierdził problemy skórne. :placz: Wyniki będą w poniedziałek lub wtorek. Od tych wyników uzależniam czy Krówcia pojedzie na tymczas czy do EMIR!!!!! Do tego czasu Krowa zostaje u mnie :loveu:!! Jestem zdania, że Krówcia jak najbardziej nadaje się do domu z małymi dziećmi: Oto dowód :evil_lol:: "moja d...a!!!!" Miałam dzisiaj ubaw po pachy z Łukasza i Krówci :roflt::roflt::roflt: Quote
Hotel KADIF Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 A na tym zdjęciu po Łukaszku zostały tylko kapcie....... Quote
Charly Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 ale fajowe zdjecia:multi::multi:Kochana ta krowcia i dzieciaczek oczywiscie tez:eviltong:. Quote
Hotel KADIF Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='oktawia6']długo się czeka na odpowiednich kandydatów-by naprawdę bez cienia zastrzeżeń spełniali warunki-nie ma czegoś jak duża liczba adopcji co kiedyś czytałam i czytam na dogo:. ja również mogłabym w miesiącu oddac JAcusia 30 razy-za każdym telefonem-potem bzdury pisac, że królową adopcji jestem-szereg wymagań i kółko się zawęża. ta kobieta ma jak napisała Majga demencję umysłową-zanim wykonała telefon powinna wykonac testy. Oktawia!! Niezależnie od sytuacji na wątku Krówci, która zaistniała między nami, bardzo Ci dziękuję, że dałaś jej szansę... Że właśnie o niej pomyślałaś.... :Rose::Rose::Rose: PS: przykro mi z powodu Jacunia :-(! Nużyca to straszna cholera... :shake: Quote
majqa Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Bardzo się cieszę, że pojawił się cień szansy. Pozostaje czekać, a zdjęcia przesłodziaste.:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Zdrojeczko....! Niestety.. :shake: Posłanko, które podarowałaś Pinii czasami zajmuje Krowa! A Pinia, cóż .... nadal zostaje jej budka kota....... :evil_lol:: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zdrojka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No widzę właśnie, ale cóż, ja tylko wybrałam posłanko, kto na nim będzie spał i z kim pojedzie do nowego domku to już dziewczyny wybiorą :p Quote
Hotel KADIF Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Zdrojka!!! Masz zapchaną skrzynkę!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Super,może faktycznie tym razem się uda...Czekamy na wyniki...:loveu: A jeśli ta osoba nie będzie mogła,pomyśl o mnie...:eviltong: Może Krówka nie będzie mieć u mnie takich luksusów jak u Ciebie,nie zapewnię jej rozrywki z dziećmi:evil_lol:, ale będzie w domu,a nie w schronie...:oops: A zdjęcia są cudniaste!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 cieszę się, że trafi do domu krówka-cieszę się że jest zdrowa. Jacuś nie jest....ma podejrzenie uszkodzenia nerek prócz nużeńca. Niech krówka będzie szczęśliwa bo zasługuje na to. Quote
Hotel KADIF Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Zważyłam Krówkę!! Waży 9 kg :crazyeye::shake:!!!! Sporo jak na szczeniaka w wieku ok. 4 m-cy!! Chyba jednak będzie duża!!!! Ma grube łapy..... Quote
Wet-siostra Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No pewnie,że będzie duża...To było doskonale widoczne na zdjęciu z Nelsonem...Szczeniak,a prawie tak wysoki,jak dorosły pies... Króweczko-hopkaj na pierwszą stronę!!! Quote
Wet-siostra Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :crazyeye:To chyba jakiś bernardyn albo inny pies tego typu...Molosowatego...Bo są psy duże i molosowate...:eviltong: A Krówka będzie od średnio-dużej do dużej,ma grube łapy i już teraz jest prawie-że-jak-Nelson...:evil_lol: Moje psiaki(dorosłe)oba ważą ok.10kg.,Koli ciut więcej,Tyrsa ciut mniej...:loveu: Quote
Wet-siostra Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kundel?Niech będzie i kundel,ale typu molosowatego!!!:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Krówka przy okazji wędruje na pierwszą stronę...:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Isadora7 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='DIF']:smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol: Czy ja dobrze myślę? Quote
Hotel KADIF Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Isadora7']Czy ja dobrze myślę? :shake::shake::shake::shake: Ukoloryzowałam jedynie zdjęcia.... Sorki Quote
zdrojka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 PW wyczyściłam... i czekam na odpowiedź na ostanią wiadomość... Widzę, że to posłanie jest zdecydowanie za małe, cholercia, żebym wiedziała... Aniu, czy może trafiłaś gdzieś taką budę dla kota, ale wielkości jak dla Małej? Z metr szerokości, 70 cm głębokości? Jak ktoś gdzieś widział takie cudo, niech da znać! Quote
maggiejan Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Małej chyba wygodnie z głową niżej... Tam widać z tyłu jeszcze miejsce jest... Quote
Tigraa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 DIF napisał(a)::shake::shake::shake::shake: Ukoloryzowałam jedynie zdjęcia.... Sorki Ty tylko zdjęcia, a niektórzy "dogomaniacy" rzeczywistość koloryzują i to tak, że potrafią zamydlić oczy wszystkim dokładnie i osiągnąć to, co chcą. DIF, niech Ciri wreszcie znajdzie dobry domek. Zasłużyła na niego. Quote
kasikitd Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dif, jak się patrzy na te zdjęcia Krówki, to nasuwa się pytanie, jakie Ty prochy dajesz małej do żarcia, co ? :lol: :evil_lol: Quote
desideratum Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Maleństwo słodkie i faktycznie do krówki podobne.. ;) Zawsze mnie to zadziwia kiedy widzę psinę z głową zwisającą... Gdyby tak człowiek chwile poleżał, to zaraz krew by napłynęła... A maluszek w górę.. po domek... napewno znajdzie.. nie może być inaczej.. Quote
Recommended Posts