Jump to content
Dogomania

Warszawa! Krówka 4 m-ce. Już w nowym domu!!! Problem-opinia prawnika potrzebna!!!!

Recommended Posts

• Replies 694
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, czy wszystko aktualne? Czy ktos juz kontaktował się z tymi ludzmi i uprzedzał o swojej wizycie? CZy w poniedzialek Kiri jedzie do domku i czy ci państwo o tym wiedzą?:roll:

Posted

[quote name='Isadora7']Wiedziałam że zasapiesz :evil_lol:

Zupełnie nie wiem o czym gadacie...y...grypsujecie :roll:

[quote name='lovefigaro']Dziewczyny, czy wszystko aktualne? Czy ktos juz kontaktował się z tymi ludzmi i uprzedzał o swojej wizycie? CZy w poniedzialek Kiri jedzie do domku i czy ci państwo o tym wiedzą?:roll:

Cholercia... nie wiem...
Miała się z Państwem skontaktować GoniaP. Czekam na info od niej....
Jak jutro się nie odezwie do mnie ja zadzwonię do nich.
Z mojej strony sprawa aktualna, Krówcia gotowa do przewozu:

Erazm! Będzie dobrze w takiej klacie :evil_lol:???

Posted

I jeszcze fotki:

Mam nadzieję, że uda nam się wszystko dograć i że ten mały słodziak już w poniedziałek trafi do swojego domu, gdzie będzie już zawsze szczęśliwy :loveu::loveu::loveu:.

Dzisiaj w nocy wyruszamy z transportem Nelsona do Gdańska!!!
Postaram się kierować sprawą z nad morza :roll:!

Jakby co namiary na mnie są podane na pierwszej stronie wątku!!!

Posted

Difku, tu chyba będziesz najbardziej płakać, ja już ryczę, Ciri się tak wspaniale wpasowała w Waszą rodzinkę...
TZ-ta masz kochanego, ile on jest w stanie wytrzymać, to tylko podziwiać!

Posted

DIF, Ty Mu powiedz, że tu pełno dogomaniaczek za wzór TŻta Go stawia, to może Go obłaskawisz :evil_lol: A wtedy... no cóż... Bary szuka domu :eviltong:

Posted

Hej,Cioteczki,co jest???Jakaś cisza zapanowała na tym wątku...Czy to cisza przed burzą,czy też przygotowania Krówki do podróży zajmują tyle czasu???Choć jak widac jest już spakowana...
A BARY CZEKA W KOLEJCE...:eviltong:

Posted

lovefigaro napisał(a):
Dziewczyny, czy wszystko aktualne? Czy ktos juz kontaktował się z tymi ludzmi i uprzedzał o swojej wizycie? CZy w poniedzialek Kiri jedzie do domku i czy ci państwo o tym wiedzą?:roll:

GoniaP napisał(a):
DIF, byłam u Państwa. Zadzwoń do mnie: 661 955 880

GameBoy napisał(a):
Czyli Ciri jedzie do nowego domu?

Erazm napisał(a):
Dziewczyny, co sie dzieje?

Wet-siostra napisał(a):
Hej,Cioteczki,co jest???Jakaś cisza zapanowała na tym wątku...Czy to cisza przed burzą,czy też przygotowania Krówki do podróży zajmują tyle czasu???Choć jak widac jest już spakowana...
A BARY CZEKA W KOLEJCE...:eviltong:

[FONT=Arial Black]Ja też chcę wiedzieć co jest grane?[/FONT]

Posted

Już wszystko wiem..
Przed chwilą ci Państwo adoptowali innego pieska, z przytuliska w Przyborówku kolo Poznania.. Przed chwilą do mnie dzwoniła ta Pani, tak więc jest to pewna informacja..
Z jednej strony fajnie, że jakiś psiak znalazł dziś domek, ale miała to być Kiri..
Nie wiem, co o tym myśleć..