Luigi Posted April 22, 2003 Posted April 22, 2003 Ludzie, pomóżcie. Od jakiegoś czasu szukam dobrego i w miarę nie drogiego szkolenia dla piesków. Mam 6-cio miesięczną sunię Golden Retriever. Nie sprawia ona raczej żadnych problemów ( może oprócz gryzienia kabli w domu) ale chciałabym aby wyrosła na mądrą i dobrze ułożoną sunię. Wiem że sama mogę popełnić "błędy wychowawcze" a tego bym nie chciała. Czytałam na Forum o szkole Cave Canem (podobno jest gdzieś na Sadybie a to blisko mnie) ale zupełnie nie mogę jej znaleźć. Może ktoś ma aktualne namiary na tę szkołe?? :Help_2: Pozdrawiam Wszystkich :fadein: Quote
Jaga Posted April 23, 2003 Posted April 23, 2003 Luigi, wszystkie namiary znajdziesz na tej stronie. Quote
adda Posted May 23, 2003 Posted May 23, 2003 Byłam już na szkoleniu na PT I i obecnie chodzę na PT II, na Kępie Potockiej, przy stadionie Spójni, obok stadniny koni. Szkoli tam pan Kazimierz, który przez 37 lat był starszym wykładowcą w Sulkowicach (szkoła dla treserów psów). Ma ogromne doświadczenie i do każdego psa podchodzi bardzo indywidualnie, mimo szkolenia grupowego. Oprócz pana Kazimierza jest pan Zenek, również bardzo doświadczony szkoleniowiec. Żebym nie była gołosłowna, proszę, przyjedź w sobotę lub niedzielę w godz. 9 - 12 i zobacz jak to wygląda. Koszt 500 zł. Pod koniec jest egzamin, przyjeżdża międzynarodowy sędzia ze Związku Kynologicznego. Naprawdę, jestem bardzo zadowolona. Panowie mają wielkie serce do psów i nie są nastawieni na kasę. Zawsze chętnie pomogą, wytłumaczą itp. Quote
adda Posted May 27, 2003 Posted May 27, 2003 Mam telefon, ale nie wiem, czy mogę tak na forum go podać. Może podaj swój adres mailowy to Ci prześlę. Chodzę w celach rekreacyjnych na Pola Mokotowskie i widzę, jak tam za ciężkie pieniądze ludzie szkolą psy indywidualnie. Część treserów ma uprawnienia, ale większość niestety... Wyobraź sobie, chłopaczek, który wyszkolił swojego pieska u jakiejś młodej dziewuchy (na obroży elektrycznej!!!!!), uznał, że sam jest doskonałym szkoleniowcem i zaczął sam szkolić!!! Dramat nad dramaty. Quote
Sunnta Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 www.aki.com.pl tam sa wsapaniali treserzy uznawani za jednychz najlepszych w W-wie polecam sama tam szkililam mojego psa szkolenie polega na uczeniu wlasciela jak pracowc z psem by rozwiazac kokretny problem Quote
Mokka Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 Ojejku, jesteś pewna, że to dobry adres? Fajne rzeczy, ale coś piesków nie widać. :D Quote
PIKA Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 Piesków na aki rzeczywiście nie ma, ale są słonie, rybki i kwiatki. Dla miłośników zwierząt dobre :lol: Tylko nie piszą jak wytresować słonia albo rybkę? :cry: Quote
_kamila_ Posted July 8, 2003 Posted July 8, 2003 tu tez pomoga wyszkolic Ci psa a takze nauczyc go poprawnego wystawiania,przygotuja do wystawy i wystawia,od sierpnia rowniez treningi agility kingsize tel638 24 49 501 242 281 Warszawa Quote
Robull Posted August 23, 2003 Posted August 23, 2003 tu tez pomoga wyszkolic Ci psa a takze nauczyc go poprawnego wystawiania,przygotuja do wystawy i wystawia,od sierpnia rowniez treningi agility kingsize tel638 24 49 501 242 281 Warszawa Jestem dogomaniakiem od niedawna i przeglądając posty natrafiłem na ten. Proszę powiedzcie, o kim jest powyższy tekst? czy to chodzi o AKI? Quote
GOSIA09 Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje szkolenie dla szczeniaków gdzieś w Warszawie Quote
Recommended Posts