Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie, pomóżcie. Od jakiegoś czasu szukam dobrego i w miarę nie drogiego szkolenia dla piesków. Mam 6-cio miesięczną sunię Golden Retriever. Nie sprawia ona raczej żadnych problemów ( może oprócz gryzienia kabli w domu) ale chciałabym aby wyrosła na mądrą i dobrze ułożoną sunię. Wiem że sama mogę popełnić "błędy wychowawcze" a tego bym nie chciała. Czytałam na Forum o szkole Cave Canem (podobno jest gdzieś na Sadybie a to blisko mnie) ale zupełnie nie mogę jej znaleźć. Może ktoś ma aktualne namiary na tę szkołe?? :Help_2: Pozdrawiam Wszystkich :fadein:

• 5 weeks later...
Posted

Byłam już na szkoleniu na PT I i obecnie chodzę na PT II, na Kępie Potockiej, przy stadionie Spójni, obok stadniny koni. Szkoli tam pan Kazimierz, który przez 37 lat był starszym wykładowcą w Sulkowicach (szkoła dla treserów psów). Ma ogromne doświadczenie i do każdego psa podchodzi bardzo indywidualnie, mimo szkolenia grupowego. Oprócz pana Kazimierza jest pan Zenek, również bardzo doświadczony szkoleniowiec. Żebym nie była gołosłowna, proszę, przyjedź w sobotę lub niedzielę w godz. 9 - 12 i zobacz jak to wygląda. Koszt 500 zł. Pod koniec jest egzamin, przyjeżdża międzynarodowy sędzia ze Związku Kynologicznego. Naprawdę, jestem bardzo zadowolona. Panowie mają wielkie serce do psów i nie są nastawieni na kasę. Zawsze chętnie pomogą, wytłumaczą itp.

Posted

Mam telefon, ale nie wiem, czy mogę tak na forum go podać. Może podaj swój adres mailowy to Ci prześlę.

Chodzę w celach rekreacyjnych na Pola Mokotowskie i widzę, jak tam za ciężkie pieniądze ludzie szkolą psy indywidualnie. Część treserów ma uprawnienia, ale większość niestety... Wyobraź sobie, chłopaczek, który wyszkolił swojego pieska u jakiejś młodej dziewuchy (na obroży elektrycznej!!!!!), uznał, że sam jest doskonałym szkoleniowcem i zaczął sam szkolić!!! Dramat nad dramaty.

Posted

www.aki.com.pl tam sa wsapaniali treserzy uznawani za jednychz najlepszych w W-wie polecam sama tam szkililam mojego psa

szkolenie polega na uczeniu wlasciela jak pracowc z psem by rozwiazac kokretny problem

Posted

Piesków na aki rzeczywiście nie ma, ale są słonie, rybki i kwiatki. Dla miłośników zwierząt dobre :lol:

Tylko nie piszą jak wytresować słonia albo rybkę? :cry:

• 1 month later...
Posted

tu tez pomoga wyszkolic Ci psa a takze nauczyc go poprawnego wystawiania,przygotuja do wystawy i wystawia,od sierpnia rowniez treningi agility kingsize tel638 24 49 501 242 281 Warszawa

• 1 month later...
Posted
tu tez pomoga wyszkolic Ci psa a takze nauczyc go poprawnego wystawiania,przygotuja do wystawy i wystawia,od sierpnia rowniez treningi agility kingsize tel638 24 49 501 242 281 Warszawa

Jestem dogomaniakiem od niedawna i przeglądając posty natrafiłem na ten. Proszę powiedzcie, o kim jest powyższy tekst? czy to chodzi o AKI?

• 1 month later...