jarzyna71 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Szukam domu dla młodego pieska. Ma około 5 miesięcy i został podrzucony. Ja mam sukę w domu, więc nie mogę go niestety długo trzymać. Piesek został zaszczepiony i odrobaczony, załatwia potrzeby na podwórku i umie podać łapkę. Kupiłam mu miskę, obroże, smycz i leżankę. Jest bardzo ładny. Pomóżcie mi znaleźć dla niego dom, proszę! Kontakt do mnie : d_jarzyna@poczta.onet.pl Liczę na Was! Bo nie chciałabym oddać go do schroniska... Quote
Dorothy Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jarzynko musisz zrobic mu zdjecia i wkleic albo poslac do kogos z nas jak ine potrafisz. Bez zdjec kiepsko. No i napisac cos o jego charakterze. A takze pilnowac co sie dzieje na tym wątku, odpowiadać na pytania itd. Domek na pewno sie znajdzie, tylko bądź cierpliwa :-) Szczenieta znajduja domy. D Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 mam zdjęcia tylko nie wiem jak je wkleić Quote
Dorothy Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 WEJSC NA portal www.fotosik.pl zarejestrować sie wgrac tam zdjecia wg dostepnej tam instrukcji nastepnie oni podają linki, przekpiować link pt. "pełny obraz na forum" czy jakos tak i wkleic ten link tu jak sie nie uda poslij na d.ingram@gmx.net ale ja wieczorem dopiero bede mogla pomoc Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Piesek jest mieszańcem. Średniej wielkości. Jest wesoły, ładny. Lubi zabawy i kontakt z ludźmi. Chciałabym wkleić zdjęcia ale nie wiem jak... Quote
beka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jak masz problem to wyślij mi mailem na bekka@vp.pl to wkleję na forum . I dopisz gdzie jest piesek - miejscowość Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Piesek jest fajny a ja naprawdę pilnie szukam mu domu :) Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Piesek obecnie przebywa w Kętrzynie, ale jeśli będzie taka potrzeba to mogę go podwieźć w granicach powiedzmy województwa. Pozdrawiam :) Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 nikt nie chce takiego ładnego psiny? Nikt tu nie zagląda? Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Ludzie, proszę Was, pomóżcie mi. Jak nie znajdę mu domu to kaplica- chyba czeka go schronisko... :( Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Pilnie szukam domu dla szczeniaka. Podrzucony, troszkę przebywał u mnie, ale ze względu na to że mam sukę nie mogę go trzymać. Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Piękny, zgadzam się, tylko nie wiem co z nim będzie Ja mam sukę i nie mogę go zostawić. Moja suczka jest ze schroniska, jest bardzo zazdrosna o mnie. Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Myślałam że ktoś mi tu pomoże, ale chyba źle trafiłam... :( Quote
bea_m Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Napis coś więcej o psiaku. I w jakich rejonach kraju przebywa. Quote
jarzyna71 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Piesek został podrzucony do bloku. Był strasznie zestresowany i długo dochodził do spokoju. Zabrałam go do siebie, choć mam już suczkę. Zaszczepiłam go i odrobaczyłam. Kupiłam mu miskę, smycz z obroża i leżankę, nauczyłam załatwiania się na podwórku i podawania łapki. Piesek jest bardzo wesoły, lubi broić jak każdy taki młody pies, ale jak jest bez mojej suczki jest bardzo spokojny i grzeczny. Obecnie przebywa ze mną w Kętrzynie, gdzie mieszkam, ale mogłabym go nawet podwieźć w granicach województwa. Ma około 4,5 - 5 miesięcy. nie wiem co jeszcze mam napisać, zamieszczę może jeszcze jedno zdjęcie z moją suczką, bo może mi nie wierzycie ... Quote
Recommended Posts