Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jarzyna jestem pewna, że znajdzie dobry dom... jutro jedzie do nowego domu "moja' Figa - a tez tak jak ty mam suczke bardzo zazdrosną... :cool3:

Do ubiegłego tygodnia NIKT o Fige nawet nie zapytał - mimo allero i masy ogloszeń nawet w TV. Nikt :shake:

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jarzyna71 napisz do moderatora z prośba o scalenie watków. Założyłaś dwa, i teraz bedziesz pisać w obydwu....
Na dogo są ludzie którzy podobnie jak ty pomagają psom. Czasami zaglądaja też ludzie którzy chcą psa przygarnąć , ale większość bywalców na już psa.
Pisałaś że jest u ciebuie 2 mce, to może jeszcze chwile z nim wytrzymasz??

Posted

Musisz się uzbroić w cierpliwość. Ja w przeciągu roku mialam kilka szczeniaków na tymczasie i wszystkie znalazły domki. Gorzej ze starszymi psiakami ale wierzę, że mój Ricuś tez w końcu znajdzie dom. Podstawa to ogłoszenia i dobre zdjęcia.

Posted

bea m - widocznie jarzyna nie może mieć więcej psów... Nie widze w tym nic złego...
ja sama chciałabym koniecznie dalmatyńczyka i nie mam warunków...:shake:

Posted

iwop ja sie tylko zapytuje jaki problem nastąpił. Nie mówie że Jarzyna ma mieć 2 psy. Są to ważne informacje. Może mały nie nadaje sie do domu z psami? Miałam w domu prawie takiedo samego tymczasowcza. Własnie ten problem był. Dominant z stosunku do mojego kropka spraszny. Krew sie lała.
....i coby moje słowa nie byly bez pokrycia wkleje ichtakieładne jęcie ;)

A jezeli chcesz dalmata na chwilke to cię zapraszam na spacerek. Po prostu moge go pozyczyć na chwil kilka , ale nie dłużej :)

Posted

Miałam dwa dalmatki. Psa Festera i suczke Birmę. Suczka Birma miała ADHD... - była ze mna przez 5 lat :( Ale wtedy miałam ogród... mineło już 10 lat jak umarła :(

Posted

Witam ponownie. Nie mogę mieć 2 psów w domu ze względu na warunki. Pies nie jest agresywny w stosunku do mojej suki. Wręcz przeciwnie, kiedy jej nie ma w domu(bo na przykład jest na spacerze z moją córką) on piszczy za nią.
Modi ostatnio zrobił się "przylepa", choć raczej nie przepada za pieszczotami. W odróżnieniu do mojej Gapy, która potrafi tak spędzać godziny. Rozłożyć się na moich kolanach i być głaskana...