wix Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Mam kilka pytan co do JH: 1. Czy mozna wystawiac psa tylko w swoim miescie czy trzeba tez daleko za? 2. Czy wystawy JH odbywaja sie w wolnych dniach czy w szkolnych? 3. Jak Mlodzi Prezenterzy dojezdzaja na wystawy? Samochodem np z rodzicami, czy pociagiem wszyscy razem, czy jak..? Te wszystkie pytania zadaje poniewaz jestem pewna ze rodzice mi nie pozwola jezdzic na wystawy w szkolne dni, poza tym nie bedzie im sie chcialo ciagle ze mna jezdzic na wystawy :( A juz na pewno nie z obcymi psami- a tylko takie moglabym wystawiac z tego powodu ze wlasnego ni mom :( Quote
paolinka Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 Juz ci odpowiedzialam na priv, tzn gg 8) Wiecej na www.juniorhandling.pl :D :lol: Quote
Agappe Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 paolinka jakaś Ty szybka, nie dajesz szansy wypowiedania sie innym :pp Quote
Gosia & c.o. Posted April 18, 2004 Posted April 18, 2004 No właśnie :D A rozpisałybyśmy się no nie dziewczyny :lol: ?? Quote
Dalmati&Maja Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Dziewczyny, wypowiedzcie sie tu, ja bym też chętnie posłuchała (poczytała) a nie mam jak... 8) Wiele osób może też chciałoby sie dowiedzieć, ale odpowiedzi ni ma, jest tylko na gg Wiki :lol: Czekamy :fadein: Dalmati & Maja Quote
paolinka Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 No dobra :lol: 1. Najleiej jesli sie wystawia rowniez poza swoim miastem (wieksza ilosc pkt). 2. Wystawy JH :o Nie ma takiego czegos :) JH odbywa sie podczas wystaw psow, naczesciej organizowanych w niedziele. 3. Kwestia indywidualna ;) Ja osobiscie samochodem :wink: Quote
Gosia & c.o. Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 A ja też samochodem najczęściej z hodowcami lub busami z większą ekipą, a jak nie to prosi się rodziców, albo wsiada się w pociąg :wink: Quote
flashka-g Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Można i nawet w innym kraju:)))) i kontynecie...jak kto woli:))Ciesze sie ze wystawy sa w weekendy..przynajmniej mozna na nie pojezdzic.Ja staram sie samochodem( niestety jeszcze prawka nie mam :wink: )..a jak juz musze to pociągiem sama albo z kims albo i piechotką jak wystawa jest w Opolu:))Samolotem też można;))Ja od początku wystawiałam obce psy..i na takich takze sie uczyłam gdy nie miałam swojego.Pozatym nie wiem dlaczego ale lubie wystawiac nowe i obce mi psy-wieksza adrenalina.A szczegolnie nowe dla mnie jako handlera rasy-nowe wyzwanie i przez to szybko sie ucze.Ogolnie handling jest super:)) i szkoda że sie tak syzbko z JH wyrasta... :roll: Quote
paolinka Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Dokladnie... Dokladnie pamietam swoj pierwszy wystep w JH - niby niedawno, ale jednak 8) Co do psow - ja tez lubie pozyczac ciagle inne rasy, bo jesli chce sie zostac w przyszlosci zawodowym handlerem to powinno sie miec obycie z jak najwieksza iloscia roznych ras :D :drinking: Quote
Recommended Posts