Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiadomo,ze nikt Nocka nie wezmie.Droga dla niego jest jedna...
Ten pies zostal w nocy przywieziony do schroniska,miesiac temu.
Jest duzym,potwornie starym owczarkiem,z bardzo charakterystycznymi,okraglymi uszami.Nie dowidzi i nie slyszy.
Moze jego wlasciciele nie wiedza,ze ten pies zyje,moze zle szukaja,moze...

ten pies jest na ostatnich łapach.Niech on wroci do domu,niech umrze wsrod swoich.
wieczorem fotki Nocka.
Pies pochodzi albo z Sopotu albo z osiedli Gdanska blisko Sopotu.

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka rozczulająca mordka...Jak można skazać starego, słabego psa na spędzenie ostatnich dni w schronisku???
Jak on sobie daje radę? Czy jest w kojcu z innymi psami? Czy był zaniedbany, wychudzony jak trafił do schroniska?

Posted

maggiejan napisał(a):
Jaka rozczulająca mordka...Jak można skazać starego, słabego psa na spędzenie ostatnich dni w schronisku???
Jak on sobie daje radę? Czy jest w kojcu z innymi psami? Czy był zaniedbany, wychudzony jak trafił do schroniska?

kazdy pies musi przejsc kwarantanne,czyli nie moze byc z innymi psami...poza tym, takiego starego,przewracajacego sie "trepa" nie mozna dac do budy.
Wlasnie dlatego tak nam zalezy na wlascicielu,bo pies nie byl zachudzony,czy wybitnie brudny...ot bardzo stary schorowany owczar :(

Posted

wiem , ze macie nadzieje, że właściciel się zgłosi jednak po niego ( ja zreszta tez :oops: ) , ale Anashar by go wrzucił na strone owczarkiwpotrzebie.com tylko potrzebuje jakiś kontakt podac;). on teraz przebywa w schronisku w Gdańsku , tak ?

Posted

agamika napisał(a):
wiem , ze macie nadzieje, że właściciel się zgłosi jednak po niego ( ja zreszta tez :oops: ) , ale Anashar by go wrzucił na strone owczarkiwpotrzebie.com tylko potrzebuje jakiś kontakt podac;). on teraz przebywa w schronisku w Gdańsku , tak ?

Nocka jest w Sopocie.
Nie wiem, czy dać fo na Allegro. Niech Wiola decyduje.

Posted

paros napisał(a):
Może dać go na allegro?? :roll:

Paros,mozna dac na allegro-tylko jego nikt nie wezmie.On ledwie lazi-tego na fotkach nie widac.Nawet do sikania nogi wysoko nie podnosi.Tyle dbrego,ze ma apetyt i zjada wszystko.Do tego kolo odbytu ma wybrzuszenie.Ech...Nocek.
Serce sie kraje,no...

Posted

Ja nie wiem czy tymczas to faktycznie to czego mu trzeba. Jemu potrzeba miejsca - jednego, pewnego - gdzie po prostu przeżyje to co mu pozostalo. Wygląda dobrze, ale z tego co pisze brązowa to... :(